Un weekend cu Noul Renault CLIO

Casa Auto – dealerul tău Renault sărbătorește cea de-a cincea generație a modelului de referință Renault. Te invităm în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17 să-ți facem cunoștință cu Noul Renault CLIO. Te întâmpinăm cu oferte de lansare, sesiuni de test drive și surprize de sezon. Înscrie-te la test drive folosind formularul de mai jos și descoperă o nouă experiență de condus marca Renault CLIO. Testează-l și poate fi al tău pentru un weekend.

Te invităm să testezi Noul Renault CLIO

Mai modern, mai atletic

Mai modern, mai atletic, noul model se bazează pe ADN-ul care i-a garantat succesul timp de aproape 30 de ani. Noul CLIO adoptă un design mai fermecător și imediat recognoscibil. Liniile senzuale, profilul dinamic, flancurile sculptate, precum și noua semnătură luminoasă cu iluminare integral din leduri îi conferă eleganță și farmec acestei noi mașini de oraș.

Interior redesenat complet

Interiorul a fost redesenat în cel mai mic detaliu. Cu noul habitaclu sport, materialele de calitate și finisajul impecabil, Noul CLIO își propune să fie mai modern și mai fermecător. Mereu unic, Noul Clio oferă o serie de opțiuni care să-ți reflecte starea de spirit. O mașină de oraș cu adevărat emblematică, Noul CLIO oferă o gamă largă de personalizări și finisaje.

Motoare adaptate cerințelor tale

În ceea ce privește motorizările, Noul CLIO este dotat cu motoare adaptate cerințelor tale: cel mai flexibil (TCe 100); cel mai plăcut la condus (TCe 130); accesibil ca preț (SCe 65/ SCe 75); ultima generație de motoare Diesel pentru o mai mare economie de combustibil (Blue dCi 85/ Blue dCi 115), iar în viitor, un motor hibrid (E-TECH).

Te așteptăm în showrrom

Te așteptăm în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17, Iași!
PROGRAM: luni- vineri între orele 08:00 – 18:00; sâmbătă între orele 09:00-14.00. Testează Noul Renault CLIO și poate fi al tău pentru un weekend.