Fii Copilot la Cupa Tester Grup!

Ai un loc special la Campionatul Național de Off Road de la Iași, direct din mașina de concurs!

Simte experiența competiției de off road, cot la cot cu echipajele înscrise în competiție, în proba superspecială de Trial! – ce va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, pe platoul Păun, Comuna Bârnova.

Mulțumim celor care s-au înscris în concurs pentru șansa de a câștiga unul dintre cele 3 locuri de copilot oferite de organizatorii competiției: Clubul Adventure 4×4 Iași.

Marii câștigători sunt: Diana Dănilă, Ionuț Cosmin Dima și Răzvan Gabriel Bulancea.

Toți cei care s-au înscris în concurs, au câștigat automat un test drive cu marca favorită la showroom; și urmează să fie contactați de către consultanții noștri de vânzări pentru a programa sesiunea de test drive.

Citește Regulamentul Concursului.

Aventura off road continuă la Iași, între 14-17 noiembrie 2019!

Cupa Tester Grup devine tradiție în etapa Campionatului Național de Off Road, organizată de ADVENTURE 4X4 IAȘI.
Cupa Tester Grup este deja la a doua ediție, prin eforturile Clubului Adventure 4×4, care a readus etapa Campionatului Național de Off Road la Iași.

Publicul larg este invitat să ia parte la un adevărat spectacol al motoarelor în confruntarea cu terenurile accidentate de pe platoul Păun, com. Bârnova, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 13.00.

 

O competiție sportivă unică în Iași, provoacă piloții pasionați de aventură, de natură și off road să descopere Iașul dintr-o perspectivă unică.

Competiția sportivă constă în probele: TROPHY și superspeciala de TRIAL adresate claselor A, B și C Standard, Open, Open SSV, Extrem și Promo, pe trasee forestiere ce provoacă participanții să atace drumuri neprietenoase, râpe și pante abrupte și să își pună la încercare abilitățile de pilotaj și navigare. Programul competiției și detalii despre concurs sunt disponibilie pe pagina de facebook a evenimentului.

Etapa de Campionat de la Iași – una dintre cele mai așteptate din țară

Ediția din acest an așteaptă peste 50 de echipaje de piloți din toată țara, dar și din Republica Moldova și Ucraina. Gradul de dificultate și lungimea traseelor s-a dublat față de anul trecut: 100 km de traseu pe zi pentru fiecare clasă, prin cele mai abrupte și întunecoase văi.

Concurenții se pot înscrie atât on-line, pe site-ul www.cnor.ro, cât și la secretariatul competiției în incinta Hotel Motel Bucium în data de 14 noiembrie, începând cu ora 14:00.

Tester Grup transformă în tradiție parteneriatul cu Clubul Adventure 4×4 în susținerea etapei de la Iași a Campionatului Național de Off Road, adunând în jurul competiției cele 13 mărci reprezentate de divizia auto a grupului: Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Dacia, Nissan,  Peugeot, Citroen, Opel și Renault. Modelele cu capabilități off road aparținând mărcilor Casa Auto se vor aventura pe urmele mașinilor de concurs pe trasee forestiere și chiar pe traseul plin de adrenalină de la Trial.