Reprezentăm Dacia în Iași din 2004

printr-un showroom dedicat exclusiv modelelor mărcii Dacia și partenerului Nissan.

Toate modelele pentru pasageri sau comerciale ale celei mai bine vândute mărci de pe piață sunt disponibile prin Casa AutoTotodată, asigurăm clienților service autorizat, magazin de accesorii și asistență rutieră.

Aflați mai multe despre modelele Dacia!

Adresa: Valea Lupului nr.10, DN 28

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Dacia LOGANSedanul de familie cu cel mai bun preț!

Design robust, grilă frontală cromată, faruri cu design original Dacia. Logan este o mașină modernă și foarte practică, la un preț imbatabil.

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.

Logan este cu adevărat o mașină de familie oferind confort pentru 5 adulți. Spațios și funcțional, oferă numeroase spații de depozitare atât în față cât și în spate.

Portbagajul este suficient de spațios atât pentru călătorii de week-end cât și pentru vacanțe. Practic și modular datorită banchetei rabatabile în proporție de 1/3-2/3 (depinde de versiune).

Află mai multe!

Dacia DUSTERMai Duster ca oricând!

Dacia Duster beneficiază de un design inedit, ce îi scoate în evidență caracterul îndrăzneț. Fie pe șosea, fie pe teren, ești mereu în aventură! Modern și robust, Duster este un SUV polivalent și un partener ideal în orice aventură.

Media Nav Evolution este un sistem simplu de utilizat prin intermediul ecranului tactil de dimensiuni mari și al comenzilor de la volan. Acest sistem include navigație, telefonie Bluetooth, radio, redare audio, mufe USB și jack și este completat de două difuzoare tweeter pe bord. Nu-i lipsește nimic!

Confortul la volan este esențial. La bordul Daciei Duster, poți regla scaunul și volanul, iar toate obiectele necesare sunt la îndemână, grație compartimentului glisant situat sub scaunul pasagerului.

Urcări, coborâri, traversări: Duster se descurcă fără probleme în orice situație! Garda la sol ridicată, caroseria robustă și tracțiunea integrală îi permit Daciei Duster să se descurce fără probleme pe orice fel de teren. Este un SUV solid, care inspiră încredere și pe care te poți baza în orice aventură.

Află mai multe!

Dacia SANDEROO mașină de oraș plină de eleganță!

Sandero te va cuceri instantaneu cu personalitatea sa: profil dinamic, grilă frontală cromată, faruri cu design original Dacia. Sandero dispune de 5 locuri confortabile. Vei fi surprins de generozitatea spațiului interior și de numeroasele spații de depozitare.

Călătorești oriunde fără griji. Practic și modular: un portbagaj spațios, completat de posibilitatea rabatării banchetei din spate în proporție de 1/3-2/3.

Sandero are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat Dacia Sandero cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic, de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.

Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.

Află mai multe!

Dacia DOKKER VANMai mult decat un vehicul utilitar.

Dokker Van combină spațiul amplu al unui LCV cu un design armonios, ce inspiră robustețe și eleganță. Dokker Van este autovehiculul preferat al afacerilor care apreciază utilitatea.

Dokker Van este un partener de nădejde în activitatea ta profesională de fiecare zi. Accesul la zona de încărcare a Daciei Dokker Van se face cu ușurință, grație portierelor glisante de mari dimensiuni, chiar și în spații restrânse.

Sistemul de rabatare Dacia Easy Seat permite crearea unei suprafețe de lucru plane, pe care poți așeza un laptop sau poți scrie documente. În combinație cu grilajul despărțitor, permite transportarea unor obiecte cu o lungime de 3,11metri.

Pentru a proteja și a putea curăța mai ușor spațiul de încărcare al Daciei Dokker Van, poți alege capitonarea completă sau parțială a acestuia.

Dokker Van este un partener robust și fiabil, pe care te poți baza în orice împrejurare. Beneficiind de o garanție de 3 ani/100.000 km, Dokker Van are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, un compartiment tubular începând din spatele șoferului și tetiere cu înălțime reglabilă.

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noua Dacia Dokker Van cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând. Dokker Van este echipat cu 4 airbaguri pentru șofer și pasager: 2 airbaguri frontale și 2 laterale.

Află mai multe!

Dacia Drive Test

Testați toate modelele Dacia pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Dacia pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: