Programează o vizită!

Eveniment DEMO SALES Mall Auto | 17-18-19 septembrie 2020

3 zile de reduceri imbatabile la 100 de mașini demonstrative de la 13 brand-uri reprezentate de Casa Auto

Timp de 3 zile, pe 17-18-19 septembrie 2020, în incinta Mall Auto din șos. Păcurari nr. 177, Iași găsești reduceri imbatabile la 100 de autoturisme demonstrative de la cele 13 brand-uri reprezentate de Casa Auto. Cei care vor să-și cumpere o mașină cu origine controlată, garanție de producător activă și cu puțini kilometri pot accesa ofertele limitate pentru mașinile de test drive Casa Auto. Ofertele pregătite depăşesc 100 de autoturisme de la cei mai căutaţi producători, iar pentru detalii și programări vă puteți înscrie mai jos.

 

Evenimentul se desfășoară în perioada 17-19 septembrie 2020, între orele 9:00 – 18:00, în aer liber și oferă mai mult timp cumpărătorilor să îşi găsească maşina dorită și să acceseze oferte imbatabile de preț. Evenimentul este dedicat exclusiv mașinilor demonstrative Casa Auto și puteți alege autovehiculul perfect pentru dumneavoastră si familie cu un avantaj client substanțial și beneficii extra.

De ce să veniți la DEMO SALES Mall Auto?

  • Aveți 100 de autoturisme demonstrative cu reduceri imbatabile și livrare imediată
  • Toate mașinile din ofertă sunt modele unice și au un rulaj foarte mic
  • Garantăm originea controlată pentru toate mașinile dealer-ului
  • Garanția de producător este activă și poate fi extinsă
  • Nivelul de echipare care se regăsește pe mașinile demonstrative este unul de top

Zona de expunere a fost amenajată în așa fel încât să simplifice la maximum procesul de cumpărare și să asigure vizionarea mașinilor într-un spațiu deschis, în aer liber. Zona de expunere se întinde pe aproximativ 2000mp, asigurând astfel un flux de circulație controlat.

Vă așteptăm!