Descoperă Noul Renault CAPTUR

Vino să descoperi Noul Renault CAPTUR în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Sos. Bucium 17, Iași! O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV.


De la 13.500* € (TVA inclus), prin Programul RABLA 2020.

Revoluție interioară

Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta preia și dezvoltă un “Smart Cockpit”, înclinat ușor spre şofer, cu o nouă consolă de bord. Insă nu doar poziția de conducere este regândită. Întreg spațiul destinat pasagerilor propune o revoluție atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, asigurând o experiență similară celei disponibile pe modelele din segmentele superioare.

Transformare exterioară

Cu aripi elegant conturate și cu plafonul personalizabil, care creează efectul ”floating roof”, noul SUV de segment B este inconfundabil. Transformarea exterioară, realizată cu ajutorul unor linii mai expresive, respectă în același timp aspectele senzuale ale “designului francez” pe care Renault le prețuiește. Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18” (în funcție de versiune), un ampatament mărit (2,63 m sau +2 cm) și 27 l pentru spațiul de depozitare, inteligent distribuite în habitaclu.

Motoare reproiectate

Oferta disponibilă în România include o gamă largă de motoare reproiectate, în mare măsură, pe benzină și diesel. Împreună cu o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, aceste motoare propun o paletă largă de putere: de la 100 la 155 CP pentru benzină și de la 95 la 115 CP pentru diesel. De asemenea, clienții pot opta pentru versiunea GPL.

Ofertă de lansare prin Renault Smart

Profita de oferta de lansare valabilă pană la finalul lunii februarie prin Renault Smart pentru NOUL RENAULT CAPTUR LIFE TCE 100: rată de la 89 €* / lună (TVA inclus)

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă;
  • 50% Avans / 60 luni / Plată Reziduală 25.582 lei.

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat;
  • Geamuri electrice față / spate cu impuls;
  • Cruise Control;
  • Apel de urgență 112 (EMERGENCY CALL);
  • Lumini față & spate Full LED.

Vezi și oferta noastră pentru Noul Captur Life TCe 100 prin Programul RABLA 2020

* Oferta destinată persoanelor fizice, în limita stocului disponibil. Rata lunara este obtinuta luand in considerare preţul standard al autoturismului la care se aplica reducerea comercială oferită de Renault, în valoare de 1 240 euro (TVA inclus) pentru Renault Captur Life TCe 100 BVM. Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale. Ofertă supusă unor condiții, valabilă până la 29 februarie 2020, prin Renault Finance. denumire sub care opereaza RCI Leasing Romania IFN SA.

Solicită ofertă de finanțare pentru Noul Renault Captur

Te așteptăm în showroom

Te așteptăm în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17, Iași!
PROGRAM: luni- vineri între orele 08:00 – 18:00; sâmbătă între orele 09:00-14.00. Programează test drive la 0232 933.