DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

Echipă

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, s-a născut din pasiune pentru mașini

Acum mai bine de 15 ani am adunat la un loc câteva ingrediente cheie: pasiune, pricepere, carismă și onestitate, cele care ne definesc în ansamblu ca echipă și le-am pus la lucru și în domeniul auto. Pentru că ne place să ne tratăm clienții așa cum ne dorim și noi să fim tratați când suntem clienți.

În prezent reprezentăm 12 mărci auto, 7 dintre ele: Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda și Mitsubishi sunt prezente în mall-ul Casa Auto Iași, Opel beneficiază de propriul showroom, Dacia și Nissan sunt prezente împreună, într-un spațiu dedicat, iar showroom-ul Peugeot-Citroen este situat în clădirea SOLO, din cadrul Parcului Industrial SOLO. Smart este reprezentat la nivel de service.

 

Angelica Năstasă

Director Executiv Tester Grup

Angelica este în echipa Tester Grup de peste 22 de ani și coordonează activitatea companiilor de 7 ani. Se dedică cu pasiune dezvoltării afacerilor Tester Grup, precum și a colegilor din echipă, cu care se bucură să lucreze în fiecare zi. Cel mai nou proiect pe care l-a coordonat personal este CABY, primul serviciu de car-sharing cu mașini exclusiv electrice din România.

Andrei Haidan

Director vânzări Mercedes-Benz, Hyundai, Mitsubishi

Andrei este în echipa Casa Auto de 9 ani, din care 3 ani în funcția actuală. Iubește ceea ce face, în special experiența interacțiunii cu clienții. Motto-ul său, inspirat din mediul de afaceri, este “Norocul vine muncind”.

Lucian Antohi

Coordonator vânzări Mercedes-Benz

Lucian face parte din echipa noastră de 4 ani. Consideră că nu există niciun lucru care nu se poate învăța și, la fel ca și în cazul altor colegi, îi place cel mai mult interacțiunea cu clienții.

Luminița Agape

Coordonator vânzări Mitsubishi

Luminița s-a alăturat echipei Casa Auto de la începutul diviziei auto, iar de 7 ani coordonează vânzările Mitsubishi și Honda. Este foarte motivată să obțină tot ce își propune și iubește provocările pe care i le ridică vânzările și dinamica specifică.

Cristina Vararu

Director vânzări Land Rover, Jaguar, Honda și Mazda

Cristina este parte din echipa Casa Auto de 9 ani. Îi plac oamenii și lucrul cu echipa sa, precum și rezultatele pe care le obțin împreună. Crede că pașii mici îți oferă timp să înveți și să te dezvolți.

Larisa Oprea

Coordonator vânzări Hyundai

Larisa s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 3 ani. Îi plac mașinile de când era copil și îi place foarte mult diversitatea situațiilor din fiecare zi, de la fiecare având ceva de învățat. Cuvântul care o reprezintă cel mai bine este perseverența.

Constantin Albuț

Coordonator vânzări Mazda

Constantin este coordonatorul de vânzări Mazda în echipa Casa Auto de 2 ani. Îi place că poate să contribuie la construcția unei imagini cât mai bune a mărcii Mazda în Iași și crede că termenul care îl reprezintă cel mai bine este pasiunea.

Daniel Condrea

Director Service

De 10 ani în companie, lui Daniel îi place cel mai mult să găsească soluții pentru clienți și colegi deopotrivă. Orientarea sa spre rezolvarea problemelor vine din filosofia proprie – trebuie să treci la acțiune și să nu aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Cristian Stanciuc

Coordonator departament piese și accesorii

Cristian s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 11 ani. Îi plac relațiile de încredere pe care le construiește cu clienții și faptul că funcția sa este foarte dinamică. Cuvântul care îl caracterizează este perseverența.

Lucian Damian

Director vânzări Dacia și Nissan

Lucian este alături de echipa Casa Auto de 13 ani. Crede că cea mai mare provocare a fost performanța și coeziunea echipei pe care o coordonează. Își propune să fie primul în ceea ce face, împreună cu colegii săi.

Adrian Bunea

Coordonator vânzări Dacia

Adrian este în echipa noastră de 7 ani și consideră că prin seriozitate și perseverență poți reuși în orice domeniu. Cel mai mult îi place momentul de închidere a lunii, când își vede obiectivele atinse.

Alexandru Brodoceanu

Coordonator vânzări Nissan

Alexandru s-a alăturat echipei Casa Auto acum 7 ani și crede că satisfacția cea mai mare la birou ține de momentul când clienții fac alegerea potrivită pentru ei.

Adrian Piroi

Director executiv Trans-Car

Adrian este în echipa Tester Grup de 23 de ani. Cel mai mult îi place la birou să organizeze structuri funcționale cu colegii specialiști și crede că cel mai important lucru este să identifici și să valorifici oportunitățile.

Dan Spatariu

Director Rent-a-Car

Dan este în cadrul Casa Auto de 14 ani, iar jumătate i-a petrecut în poziția de Director Service Tinichigerie/Vopsitorie. A preluat actuala funcție din luna noiembrie a acestui an. Îi plac lucrurile bine făcute și crede că fiecare ar trebui să-și urmeze visul!

Teodor Nedelcu

Dealer Operator Opel

Teodor a intrat în echipa Casa Auto acum 14 ani și apreciază la locul său de muncă faptul că își poate pune în practică ideile de dezvoltare. Crede că toți trebuie să ne gândim permanent la urmările faptelor noastre.

Tudorel Patraulea

Director Tehnic

 

De 5 ani la Casa Auto, Tudorel este mulțumit când vede clienții mulțumiti la rândul lor și binedispuși după ce își preiau mașinile din service. Crede că nu ar trebui să ne oprim din învățat niciodată.

Cristian Stescu

Director Comercial

Cristian este la Casa Auto de 8 ani și îi place mult să găsească soluții care clarifică cele mai dificile probleme. Indiferent de situație, crede că trebuie să ne ghidăm permanent după educație și bun simț.

Radu Hozu

Director vânzări rulate

Radu a venit în echipa Casa Auto în urmă cu 8 ani. Îi plac mașinile, dinamica activităților și faptul că nicio zi nu seamănă cu alta. Crede că trebuie să oferi fără să aștepți răsplata imediată și că perseverența va da întotdeauna roade. Ocupă actuala pozitie de la sfârșitul anului 2017.

Bogdan Leonte

Director vânzări asigurări

Bogdan s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 9 ani. Îi place faptul că le ușurează viețile clienților, atât când își asigură lucrurile dorite, cât și în cazul producerii unui eveniment neprevăzut.