DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

Echipă

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, s-a născut din pasiune pentru mașini

Acum mai bine de 17 ani am adunat la un loc câteva ingrediente cheie: pasiune, pricepere, carismă și onestitate, cele care ne definesc în ansamblu ca echipă și le-am pus la lucru și în domeniul auto. Pentru că ne place să ne tratăm clienții așa cum ne dorim și noi să fim tratați când suntem clienți.

În prezent reprezentăm 13 mărci auto, 10 dintre ele: Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot-Citroen, sunt prezente în Mall Auto din șos. Păcurari nr. 177, Dacia și Nissan sunt prezente împreună în showroom-urile din Valea Lupului, nr. 10, iar noul showroom Renault se află  pe Sos. Bucium nr. 17.

Smart este reprezentat la nivel de service.

Angelica Năstasă

Director Executiv Tester Grup

Angelica este în echipa Tester Grup de peste 26 de ani și coordonează activitatea companiilor de 11 ani. Se dedică cu pasiune dezvoltării afacerilor Tester Grup, precum și a colegilor din echipă, cu care se bucură să lucreze în fiecare zi. Cel mai nou proiect pe care l-a coordonat personal este CABY, primul serviciu de car-sharing cu mașini exclusiv electrice din România.

Cristina Vararu

Director Vânzări

Cristina este parte din echipa Casa Auto de 12 ani. Îi plac oamenii și lucrul cu echipa sa, precum și rezultatele pe care le obțin împreună. Crede că pașii mici îți oferă timp să înveți și să te dezvolți.

Teodor Nedelcu

Director Vânzări

Teodor a intrat în echipa Casa Auto acum 16 ani și apreciază la locul său de muncă faptul că își poate pune în practică ideile de dezvoltare. Crede că toți trebuie să ne gândim permanent la urmările faptelor noastre.

Lucian Damian

Șef Vânzări Dacia

Lucian este alături de echipa Casa Auto de 15 ani. Crede că cea mai mare provocare a fost performanța și coeziunea echipei pe care o coordonează. Își propune să fie primul în ceea ce face, împreună cu colegii săi.

Daniel Condrea

Director After Sales

De 12 ani în companie, lui Daniel îi place cel mai mult să găsească soluții pentru clienți și colegi deopotrivă. Orientarea sa spre rezolvarea problemelor vine din filosofia proprie – trebuie să treci la acțiune și să nu aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Larisa Oprea

Director Vânzări

Pasiune, carismă, pricepere și dorință continuă de a se autodepăși sunt lucrurile care o caracterizează cel mai bine pe Larisa. Ea este cel mai tânăr dintre directorii de vânzări ai Tester Grup, dar și unul dintre profesioniștii pe care te poți baza oricând.

Bogdan Leonte

Director Vânzări Asigurări

Bogdan s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 11 ani. Îi place faptul că le ușurează viețile clienților, atât când își asigură lucrurile dorite, cât și în cazul producerii unui eveniment neprevăzut.