DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

Echipă

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, s-a născut din pasiune pentru mașini

Acum mai bine de 15 ani am adunat la un loc câteva ingrediente cheie: pasiune, pricepere, carismă și onestitate, cele care ne definesc în ansamblu ca echipă și le-am pus la lucru și în domeniul auto. Pentru că ne place să ne tratăm clienții așa cum ne dorim și noi să fim tratați când suntem clienți.

În prezent reprezentăm 13 mărci auto, 7 dintre ele: Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda și Mitsubishi sunt prezente în mall-ul Casa Auto Iași, Opel beneficiază de propriul showroom, Dacia și Nissan sunt prezente împreună, într-un spațiu dedicat, showroom-ul Peugeot-Citroen este situat în clădirea SOLO, din cadrul Parcului Industrial SOLO iar noul showroom Renault se află  pe Sos. Bucium nr. 17.

Smart este reprezentat la nivel de service.

Angelica Năstasă

Director Executiv Tester Grup

Angelica este în echipa Tester Grup de peste 22 de ani și coordonează activitatea companiilor de 7 ani. Se dedică cu pasiune dezvoltării afacerilor Tester Grup, precum și a colegilor din echipă, cu care se bucură să lucreze în fiecare zi. Cel mai nou proiect pe care l-a coordonat personal este CABY, primul serviciu de car-sharing cu mașini exclusiv electrice din România.

Cristina Vararu

Director vânzări: Jaguar, Land Rover, Honda, Mazda, Opel, Peugeot și Citroën

Cristina este parte din echipa Casa Auto de 9 ani. Îi plac oamenii și lucrul cu echipa sa, precum și rezultatele pe care le obțin împreună. Crede că pașii mici îți oferă timp să înveți și să te dezvolți.

Teodor Nedelcu

Director Vânzări: Mercedes-Benz, Hyundai și Mitsubishi

Teodor a intrat în echipa Casa Auto acum 14 ani și apreciază la locul său de muncă faptul că își poate pune în practică ideile de dezvoltare. Crede că toți trebuie să ne gândim permanent la urmările faptelor noastre.

Lucian Damian

Director Vânzări Dacia și Nissan

Lucian este alături de echipa Casa Auto de 13 ani. Crede că cea mai mare provocare a fost performanța și coeziunea echipei pe care o coordonează. Își propune să fie primul în ceea ce face, împreună cu colegii săi.

Daniel Condrea

Director After Sales

De 10 ani în companie, lui Daniel îi place cel mai mult să găsească soluții pentru clienți și colegi deopotrivă. Orientarea sa spre rezolvarea problemelor vine din filosofia proprie – trebuie să treci la acțiune și să nu aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Adrian Vieru

Manager Vânzări Renault

Adrian a preluat portofoliul Renault în luna aprilie, odată cu inițierea procesului de integrare în companie și brand. Vine cu peste 16 ani de experiență în domeniul financiar, atât în servicii bancare cât și în servicii de leasing financiar. Este un profesionist serios și implicat activ în tot ce face, are o bună orientare spre clienți, rezultate și dezvoltare continuă.

Radu Hozu

Manager Vânzări Casa Auto Rulate

Radu a venit în echipa Casa Auto în urmă cu 8 ani. Îi plac mașinile, dinamica activităților și faptul că nicio zi nu seamănă cu alta. Crede că trebuie să oferi fără să aștepți răsplata imediată și că perseverența va da întotdeauna roade. Ocupă actuala pozitie de la sfârșitul anului 2017.

Bogdan Leonte

Manager Vânzări Asigurări

Bogdan s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 9 ani. Îi place faptul că le ușurează viețile clienților, atât când își asigură lucrurile dorite, cât și în cazul producerii unui eveniment neprevăzut.