DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

DIFERENȚA DINTRE BINE

ȘI FOARTE BINE

Echipă

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, s-a născut din pasiune pentru mașini

Acum mai bine de 15 ani am adunat la un loc câteva ingrediente cheie: pasiune, pricepere, carismă și onestitate, cele care ne definesc în ansamblu ca echipă și le-am pus la lucru și în domeniul auto. Pentru că ne place să ne tratăm clienții așa cum ne dorim și noi să fim tratați când suntem clienți.

În prezent reprezentăm 13 mărci auto, 7 dintre ele: Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda și Mitsubishi sunt prezente în mall-ul Casa Auto Iași, Opel beneficiază de propriul showroom, Dacia și Nissan sunt prezente împreună, într-un spațiu dedicat, showroom-ul Peugeot-Citroen este situat în clădirea SOLO, din cadrul Parcului Industrial SOLO iar noul showroom Renault se află  pe Sos. Bucium nr. 17.

Smart este reprezentat la nivel de service.

Angelica Năstasă

Director Executiv Tester Grup

Angelica este în echipa Tester Grup de peste 22 de ani și coordonează activitatea companiilor de 7 ani. Se dedică cu pasiune dezvoltării afacerilor Tester Grup, precum și a colegilor din echipă, cu care se bucură să lucreze în fiecare zi. Cel mai nou proiect pe care l-a coordonat personal este CABY, primul serviciu de car-sharing cu mașini exclusiv electrice din România.

Lucian Antohi

Senior Sales Consultant Mercedes-Benz

Lucian face parte din echipa noastră de 4 ani. Consideră că nu există niciun lucru care nu se poate învăța și, la fel ca și în cazul altor colegi, îi place cel mai mult interacțiunea cu clienții.

Cristina Vararu

Director vânzări: Jaguar, Land Rover, Honda, Mazda, Opel, Peugeot și Citroën

Cristina este parte din echipa Casa Auto de 9 ani. Îi plac oamenii și lucrul cu echipa sa, precum și rezultatele pe care le obțin împreună. Crede că pașii mici îți oferă timp să înveți și să te dezvolți.

Adrian Vieru

Manager Vânzări Renault

Adrian a preluat portofoliul Renault în luna aprilie, odată cu inițierea procesului de integrare în companie și brand. Vine cu peste 16 ani de experiență în domeniul financiar, atât în servicii bancare cât și în servicii de leasing financiar. Este un profesionist serios și implicat activ în tot ce face, are o bună orientare spre clienți, rezultate și dezvoltare continuă.

Larisa Oprea

Manager vânzări: Hyundai și Mitsubishi

Larisa s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 3 ani. Îi plac mașinile de când era copil și îi place foarte mult diversitatea situațiilor din fiecare zi, de la fiecare având ceva de învățat. Cuvântul care o reprezintă cel mai bine este perseverența.

Cătălin Dăscălașu

Manager Vanzări Opel

Cătălin are 41 ani. Cochetează cu piața auto de mult timp și vrea ca implicarea lui să fie importantă și să aducă plus valoare companiei. Are experiență în marketing, vânzări, corporate, HORECA și business development.  Ca manager comercial regional a coordonat până la 60 de oameni.

Daniel Condrea

Director After Sales

De 10 ani în companie, lui Daniel îi place cel mai mult să găsească soluții pentru clienți și colegi deopotrivă. Orientarea sa spre rezolvarea problemelor vine din filosofia proprie – trebuie să treci la acțiune și să nu aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Cristian Stanciuc

Coordonator departament piese și accesorii

Cristian s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 11 ani. Îi plac relațiile de încredere pe care le construiește cu clienții și faptul că funcția sa este foarte dinamică. Cuvântul care îl caracterizează este perseverența.

Lucian Damian

Director vânzări Dacia și Nissan

Lucian este alături de echipa Casa Auto de 13 ani. Crede că cea mai mare provocare a fost performanța și coeziunea echipei pe care o coordonează. Își propune să fie primul în ceea ce face, împreună cu colegii săi.

Adrian Alungulesei

Sales Manager Dacia

Din luna august, Adrian a făcut trecerea de la coordonarea propriei activităţi la coordonarea activităţii de vânzări pentru întreaga echipa Dacia. Consideră că cea mai mai mare realizare de până acum este chiar activitatea desfășurată în cei 6 ani. Este fascinat de tehnologie, filme și, bineînteles, de mașini.

Alexandru Brodoceanu

Sales Manager Nissan

Alexandru s-a alăturat echipei Casa Auto acum 7 ani și crede că satisfacția cea mai mare la birou ține de momentul când clienții fac alegerea potrivită pentru ei.

Teodor Nedelcu

Director Vânzări: Mercedes-Benz, Hyundai și Mitsubishi

Teodor a intrat în echipa Casa Auto acum 14 ani și apreciază la locul său de muncă faptul că își poate pune în practică ideile de dezvoltare. Crede că toți trebuie să ne gândim permanent la urmările faptelor noastre.

Radu Hozu

Director vânzări Casa Auto Rulate

Radu a venit în echipa Casa Auto în urmă cu 8 ani. Îi plac mașinile, dinamica activităților și faptul că nicio zi nu seamănă cu alta. Crede că trebuie să oferi fără să aștepți răsplata imediată și că perseverența va da întotdeauna roade. Ocupă actuala pozitie de la sfârșitul anului 2017.

Bogdan Leonte

Director vânzări asigurări

Bogdan s-a alăturat echipei Casa Auto în urmă cu 9 ani. Îi place faptul că le ușurează viețile clienților, atât când își asigură lucrurile dorite, cât și în cazul producerii unui eveniment neprevăzut.