Viitorul este aici.

Descoperă cea mai largă ofertă de modele electrice la Casa Auto!
Aici găsești o mașină electrică pentru orice stil de viață și utilitate!


Nissan Leaf

Experimentează un mod de a conduce mai inteligent, mai sigur și mai ușor. Nissan Intelligent Mobility creează o nouă relație între tine și mașina ta. Imaginează-ți o mașină care folosește pedala pentru a-și da energie, care încetinește, prinde viteză, frânează automat,  și parchează singură. Cu noile tehnologii, Nissan Leaf transformă condusul într-unul senzațional și mult mai relaxant.

Ofertă stoc: de la 23,525 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla 2020
Detalii ofertă aici>>

Renault ZOE

Simplu de utilizat și integrând ultimele inovații din domeniul propulsiei electrice, cu un profil puternic și expresiv, Noul ZOE îți exprimă personalitatea. Relaxează-te într-un interior realizat 100% din materiale reciclate, care combină confortul și respectul pentru mediul înconjurător.
Planifici o călătorie? Pregătește fiecare detaliu al călătoriei, cu ajutorul aplicației MY Renault: autonomia bateriei, încărcare, itinerariu.

Ofertă stoc: de la 17,999 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla 2020
Detalii ofertă aici >>

Opel Corsa e

Autovehiculul german urban pregătit pentru viitor. O experiență electrizantă cu o autonomie impresionantă, încărcare rapidă și performanțe sportive. Care este stilul tău de conducere? Noul Corsa-e te lasă să alegi: modul sport sporește plăcerea, iar modul regenerare mărește autonomia. Alegerea îți aparține.

Ofertă stoc: 21,900 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla 2020
Detalii ofertă aici>>

Renault Twizy

Un alt fel de a călători! Renault TWIZY revoluționează transportul electric. Nu ai mai văzut nimic precum TWIZY. Spirit liber, ultra-mobil, te duce oriunde vrei sa ajungi mulţumită autonomiei de 100 de km sau 120 de km. Această bijuterie complet electrică poate fi condusă de la 16 ani de posesorii unui permis categoria B1 sau de la 18 ani de posesorii unui permis categoria B.

Ofertă stoc: de la 6,250 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla Plus
Detalii ofertă aici>>

Hyundai IONIQ

IONIQ Electric oferă mobilitate pur electrică prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o autonomie estimată la 311 km. Motorul electric dezvoltă 136 CP. Cu 5 stele  Euro NCAP și sisteme de siguranță avansate, IONIQ oferă siguranță sporită în orice condiții rutiere.

Precomanda incepand cu ianuarie 2021
Eligibil Program Rabla Plus
Detalii ofertă aici>>

Hyundai KONA electric

KONA Electric îmbină designul expresiv și caracterul multifuncțional al SUV-urilor Hyundai cu tehnologia intuitivă si cu un sistem flexibil de încărcare. KONA Electric este primul SUV electric subcompact de pe piața europeană, cu un sistem flexibil de încărcare și cu o autonomie de până la 449 km.

Precomanda incepand cu ianuarie 2021
Eligibil Program Rabla Plus
Detalii ofertă aici>>

Jaguar I-PACE

2019 WORLD CAR OF THE YEAR | 2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR | 2019 WORLD GREEN CAR
O mașină completă, un SUV sportiv, cu interiorul spațios al unei limuzine, cu două motoare electrice care generează 400 CP și o baterie de 90 kWh care asigură o autonomie de până la 470 km.

Ofertă: de la 76,375 € + TVA
Pret prin Program Rabla Plus 2020
Detalii ofertă aici>>

Mercedes-Benz EQC

Un Mercedes-Benz între automobilele electrice. O experienţă care trebuie trăită pentru a fi cu adevărat apreciată. Mercedes-Benz EQC are două motoare electrice care funcţionează în armonie pentru a genera 408 cai putere, transformând acest SUV într-un autoturism sport. Autonomia remarcabilă de peste 370 de km este susținută de funcţii inteligente de optimizare și economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE.

Ofertă stoc: 65,884 € + TVA
Pret prin Program Rabla Plus 2020
Detalii ofertă aici>>

Peugeot e-208

Seducătorul e-208 îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Noua platformă modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie cu o capacitate de 50kWh, care asigură o autonomie de până la 340 km. Instrumentarul de bord digital 3D proiectează ca o hologramă sau afișeză pe ecranul tactil informații despre modul de rulare: Eco / Normal / Sport, utilizarea energiei, nivelul de autonomie și configurarea încărcărilor programate.

Ofertă: de la 21,701 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla 2020
Detalii ofertă aici>> 

Peugeot e-2008

Te bucuri de libertatea de a călători oriunde dorești, cu o rulare lină, accelerare puternică datorită cuplului motor livrat imediat și o funcționare silențioasă. Noul Peugeot e-2008 aduce simplitate și noi forme de mobilitate prin funcții simple, doar pentru tine: gestionarea de la distanță prin intermediul aplicației MyPeugeot®, călătorii facilitate de Free2Move Services și serviciul Mobility Pass pentru a putea închiria cu ușurință un vehicul cu combustie internă, dacă este necesar.

Ofertă: de la 26,391 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla 2020
Detalii ofertă aici>>

Mazda MX-30

Un vehicul electric conceput să fie atât contemporan, cât și elegant, datorită liniilor simple, curbelor minimaliste și unei părți frontale prietenoase. Abordarea scoate în evidență caracteristici precum portierele de tip freestyle și farurile extrem de bine conturate. G-Vectoring Control Plus electric asigură o direcție precisă și sensibilă, în timp ce distribuția greutății de aproape 50:50 asigură stabilitate în curbe.

Ofertă stoc: de la 23.420 € (TVA inclus)
Pret prin Program Rabla 2020
Detalii ofertă aici>>

Honda e

Zero emisii, confort rafinat și tehnologie de ultimă oră. Încă un vis devenit realitate. Honda e, o mașină proiectată pentru oraș și pentru modul în care trăim astăzi, capabilă să unească perfect toate aspectele vieții tale prin conectivitate avansată. Manevrabilitatea uimitoare este dată de raza de bracare redusă și motorul electric ce propulsează roțile spate. Împreuna cu sistemul single pedal o fac ideală pentru mersul în oraș.

Ofertă Honda e Advance: de la 39.980 € (TVA inclus)
Precomanda cu livrare 2021
Detalii ofertă aici>>