Una dintre cele mai populare mărci din Țara Soarelui Răsare,

Honda a intrat în portofoliul Casa Auto în 2014 și de atunci vă invită să cunoașteți puterea viselor în lumea automobilelor. Showroom-ul Honda se află în complexul Casa Auto Iași, unde colegii noștri vă vor oferi consultanță, asistență service, accesorii și asistență rutieră.

Tester Grup sărbătorește 26 de ani de activitate. Descoperă cele mai bune oferte aniversare la toate brand-urile auto din grup.

JAZZSmall car. Big impression

Honda Jazz este mai mult decât o mașină de oraș. Se adaptează nevoilor șoferului, iar motorul 1.3 i-VTEC de 102 CP este opțiunea ideală pentru o mașină de clasă mică. Consumul foarte mic, de 5 litri/100 de km, transformă Honda Jazz într-un partener economic, fie că este vorba de drumuri în oraș sau în afara acestuia. Honda Jazz nu face niciun compromis nici în ceea ce privește siguranța, lucru confirmat de cele 5 stele obținute la testele de siguranță EuroNCAP.

Civic Sedan și 5DWelcome challenge

Compacta Honda, disponibilă în cele două variante de caroserie, Sedan și 5D, este la fel de nonconformistă la interior, cât o arată și exteriorul.

Honda Civic este un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune și unul dintre cele mai eficiente din clasă. Tehnologia își face simțită prezența din plin grație sistemelor de asistență multiple precum avertizarea pentru mașinile din unghiul mort sau atenționarea în cazul unei potențiale coliziuni frontale și funcția de frânare automată în cazul în care șoferul nu reacționează.

NOUL CIVIC 5D

Dacă ești interesat de această ofertă scrie-ne și noi te vom contacta.

Vezi aici toate detaliile

  Noul Civic Type-RRespectul pentru sportivitate

  Hot hatch-ul Type R duce condusul sportiv la extrem. Proiectat pentru performanță, acesta integrează tehnologie inspirată din motorsport: capota din aluminiu, ventilată, evacuare centrală triplă, prize pentru răcirea frânelor și eleronul dinamic.

  Și interiorul cu scaunele care îmbracă perfect șoferul este inspirat tot din lumea curselor, iar materialele tactile premium sporesc confortul asigurat și de noul sistem multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7” cu navigație Garmin integrate și compatibilitate Apple Car Play și Android Auto.

  Noul HR-VReinventăm spațiul pentru tine

  Un SUV crossover veritabil, plăcut vederii și foarte spațios. Un portbagaj generos de 470 de litri, extensibil până la 1026 de litri prin rabatarea banchetei spate. La fel ca și micul Jazz, HR-V este exigent la capitolul siguranță.

  A obținut cinci stele EuroNCAP și asistă șoferul cu diferite elemente de siguranță pasivă, dar și sisteme evoluate cum ar fi cel de avertizare la coliziunile frontale. Ocupanții unui HR-V pot fi conectați permanent la internet mulțumită Routerului Mobile Wi-Fi. Aceștia au acces în timp real la informații online prin sistemul multimedia Honda Connect.

  CR-VFiecare drum, o experiență premium

  CR-V duce un pas mai departe răspunsul oferit șoferului, mulțumită transmisiei automate cu 9 rapoarte, cea mai avansată din segment.

  În combinație cu dieselul biturbo de 160 de CP asigură o dinamică ideală pentru cel mai bine vândut SUV din SUA în ultimii 20 de ani. CR-V poate fi trecut în modul Sport când se dorește un plus de agilitate dar rămâne economic în regim de exploatare normală, cu un consum mixt de 5,1l/100 km pentru motorul diesel 1.6l i-DTEC biturbo, respectiv 7,4 l/100 de km pentru motorul pe benzină 2l i-VTEC.

  Aflati mai multe despre modelele Honda!

  Adresă: Casa Auto, Șoseaua Păcurari nr. 177, Iași, România

  Telefon/Fax: 0232 933

  E-mail: casaauto@testergrup.ro

  Honda Drive Test

  Testați toate modelele pe care vi le doriți.

  Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

  Testați toate modelele pe care vi le doriți.

  Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: