Acceptă provocarea Civic 5D!

Incontestabil distinctiv, inconfundabil elegant și sportiv, Honda Civic 5D este un vehicul proiectat să atragă atenția și, esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune.
Vino într-un test drive virtual alături de noi sau descoperă Oferta lunii!

Comandă-ți un test drive cu Honda Civic 5D!

Oferta momentului cu livrare imediată!

Honda Civic 5D Sport Plus este disponibilă cu livrare imediată, la 25.100 € (TVA inclus).

Sistemele de siguranță sunt la Civic 5D dotări standard, cu materiale plăcute la atingere şi detalii premium.
În plus, te bucuri de dotările suplimentare specifice echipării Sport Plus. Află mai multe aici!

Honda Civic 5D este la fel de nonconformistă la interior pe cât o arată și exteriorul. Bordul dispune de mai multe ecrane îndreptate către șofer, asemeni unei mașini de circuit. La căderea nopții, interiorul automobilului pare o adevărată metropolă luminată. A 10-a generație a Civic dispune de o multitudine de sisteme de asistență la condus: avertizare pentru mașinile din unghiul mort, sisteme de avertizare pentru o potențială coliziune frontală sau funcția de frânare automată în cazul în care șoferul nu intervine.

Incontestabil distinctiv, inconfundabil elegant și sportiv, design-ul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Honda Civic 5D este un vehicul proiectat să atragă atenția și esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune.

Când vine vorba despre Honda Civic 5D, motorizările celor două versiuni pe benzină sunt cele mai puternice din “plaja” lor. Astfel, la motorizarea 1.0l motorul dezvoltă 129 de CP, iar la cea de 1,5l, motorul produce 182 de CP. Totodată, Honda Civic 5D nu pierde puncte la capitolul economie, fiind unul dintre cel mai eficiente automobile din acest punct de vedere din gama sa.