Leasing financiar

Leasing Financiar Casa Auto

Le oferim clienților noștri consultanță 360 de grade la achiziția unui autovehicul, inclusiv opțiuni de finanțare, leasing-ul financiar fiind o variantă facilă și la îndemână. Colaborăm cu o un grup extins de companii de leasing pentru ca dumneavoastră să puteți alege oferta adaptată nevoilor proprii. Indiferent de opțiunea aleastă, veți beneficia de transparență maximă și claritate în prezentarea ofertelor.

Ce trebuie să știi

• riscurile și beneficiile aferente dreptului de proprietate trec asupra utilizatorului din momentul încheierii contractului de leasing;
• părțile au prevăzut expres că la expirarea contractului de leasing se transferă utilizatorului dreptul de proprietate asupra bunului;
• utilizatorul poate opta pentru cumpărarea bunului;
• perioada de folosire a bunului în sistem de leasing acoperă cel puțin 75% din durata normată de utilizare a acestuia, chiar dacă în final dreptul de proprietate nu este transferat.

Parteneri

RCI Leasing România

Țiriac Leasing

UniCredit

Idea Leasing

Impuls Leasing

Calculator leasing

% Euro (fara TVA)
luni
% Euro (fara TVA)

DISCLAIMER:

Calculatorul foloseste o serie de ipoteze privind costul creditului care pot sa difere fata de metoda utilizata de institutiile financiare. De aceea pot sa apara diferente intre rezultatele afisate si ofertele de finantare ale institutiilor financiare.

Consilierii nostri îți stau la dispoziție. Contactează-ne pentru oferta completă:

casaauto@testergrup.ro