Noutati

Campionatul Național de Off Road revine la Iași prin Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”

Campionatul Național de Off Road revine la Iași
prin Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”, organizată de ADVENTURE 4X4 IAȘI
Între 8-11 noiembrie, competiția sportivă va fi completată de un eveniment de aventură și off road deschis publicului larg, pe platoul Păun, comuna Bârnova

Off Road-ul este un sport 4×4 de o spectaculozitate extraordinară, ce angrenează atât agilitatea șoferului, cunoștințele despre mașini, dar mai ales iubirea pentru natură și aventură. La Iași, un club de pasionați ai ”baletului pe 4 roți” – Clubul Adventure 4×4 Iași, a strâns întreaga comunitate în jurul acestui sport și a readus la Iași etapa de campionat ce se va numi în acest an ”Tester Grup 25 de Ani”.

Concursul cuprinde două zile de traseu TROPHY, ce acoperă cele mai abrupte pante și râpele pădurilor din jurul Iașului, în zilele de vineri și sâmbătă, 9-10 noiembrie. Punctul culminant al competiției va fi sâmbătă, începând cu ora 14:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova, unde toate mașinile din competiție vor da un spectacol de cai putere și abilități extraordinare, la proba Superspecială de TRIAL.

Concurenții se pot înscrie la cele 5 clase de dificultate: Hobby, Standard A, Standard B, Open și Extrem, atât on-line, pe site-ul www.cnor-fras.ro, cât și la secretariatul competiției în incinta Hotel Motel Bucium în data de 8 noiembrie 2018 începând cu ora 14:00.

Competiția sportivă va fi completată de un eveniment deschis publicului larg, de sâmbătă până duminică, 10-11 noiembrie, în intervalul 10:00-18:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova un eveniment ce promovează aventura și ieșirile în natură atât pentru iubitorii de motoare cât și pentru întreaga familie.

Tester Grup, la aniversarea primilor 25 de ani de existență, se alătură competiției sportive cu o componentă antrenantă, oferind șansa tuturor pasionaților să testeze timp de două zile modele 4×4 de la 13 mărci auto, în condiții de off road și nu numai.
Evenimentul va fi completat de o zonă de street food, muzică și activități în aer liber.

Programul Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”:

ZIUA 1: Joi, 8 noiembrie
▪ 14:00-22:30 – Înscrieri în competiția sportivă (Motel Bucium)

ZIUA 2: Vineri, 9 noiembrie
▪ 09:00 – Start oficial & start stagiu de traseu TROPHY din parcul tehnic (parcare Motel Bucium)

ZIUA 3: Sâmbătă, 10 noiembrie
▪ 09:00 – Start stagiu de traseu TROPHY (parcare Motel Bucium)
▪ 10:00-18:00 – Eveniment de Aventură și sesiuni de test drive în off road (sat Păun, com. Bârnova)
▪ 14:00 – Proba superspecială TRIAL (sat Păun, com. Bârnova)

ZIUA 4: Duminică, 11 noiembrie
▪ 09:00 – Premierea
▪ 10:00-18:00 – Eveniment de Aventură și sesiuni de test drive în off road (sat.Păun, com. Bârnova)
Organizarea unei competiții 4×4 este posibilă prin autoritatea unui club sportiv afiliat la Federația Română de Automobilism Sportiv, dar și prin disponibilitatea membrilor de a-și aloca energia, timpul și resursele materiale într-un astfel de proiect. Aceste competiții nu se pot ține fără sprijinul autorităților: naționale (F.R.A.S., M.T.S., C.N.O.R.) și locale (Romsilva, Mediu, I.S.U., Jandarmerie, U.P.U., primării, poliție rutieră) și contribuția financiară și logistică a partenerilor și a sponsorilor.

 

inapoi