Noutati

Casa Auto a lansat Noua Dacia Duster la Iași

Joi, 7 decembrie 2017, de la ora 18:30, în showroom-ul Casa Auto din Valea Lupului 10, DN 28, Iași a avut loc lansarea oficială a noului Duster. Alături de clienți, parteneri și oficiali Dacia au fost prezenți la eveniment și reprezentanti ai presei locale.

Dupa dezvelirea oficială, pe ritmuri moderne, în pași de dans, Noua Dacia Duster a captat atenția tuturor. Cei prezenți au înconjurat mașina, dorind să vadă ce aduce nou cea de-a doua generație a unuia dintre cele mai iubite modele de la Dacia.

Modelul expus, din gama Prestige – de un portocaliu Atacama care a furat toate privirile – a fost examinat cu atentie și cu ochi de cunoscator, atât la interior cât și la exterior. Invitații au remarcat încântați îmbunătațirile de design și ergonomie la interior și au apreciat modificările subtile aduse la exterior, modificari care nu au alterat forma deja iconică a SUV-ului românesc, păstrând astfel neatinsă esența Duster. Noul Duster este, cu adevărat, mai Duster ca niciodată.

‘’Noul Duster vine să adauge un capitol nou în succesul modelului, bazându-se pe AND-ul său imbatabil. Noul Duster păstrează punctele forte ale Duster-ului, în principal spaţiul interior generos şi preţul abordabil. Noile sale funcţionalităţi off-road nu fac decât să îmbunătăţească experienţa 4×4. Noul Duster a fost gândit ca un Duster mai bun, marca având ca obiectiv optimizarea unui număr cât mai mare de aspecte ale vehiculului.’’ a precizat, in discursul de lansare, Lucian Damian – Director Vanzari Dacia/Nissan la Casa Auto – agent Dacia

Seara s-a încheiat cu un cocktail oferit de Casa Auto, prilej pentru conversații avizate despre performanțele și dotările noului model.

Noul Duster propune, în premieră, servodirecția electricăca dotare standard. Camera MultiView simplifică orice parcare și vă ajută sa gestionați cu încredere manevrele mai dificile. În interiorul vehiculului, sistemul de încălzire și aerul condiționat sunt automate, iar ecranul tactil Media Nav este mereu la îndemână. Confortul interiorului este de asemenea optimizat complet: scaune ajustabile, volan reglabil pe înălțime și adâncime, tapițerie rafinată, sistem de acces fără cheie și un tablou de bord complet redesenat. Pasagerii se vor simți mai în siguranță cu sistemul de avertizare pentru unghi mort și aprinderea automată a luminilor.

Porți Deschise la Dacia

După lansarea oficială de joi, timp de trei zile, în weekend-ul 8-10 decembrie, ieșenii au avut ocazia să testeze noul Duster. Pe parcursul evenimentului Porți Deschise, peste 500 de oameni și-au validat cardurile de participare la campania promoțională organizată de Dacia, cu speranța că vor câștiga premiul oferit – un Duster nou-nouț, echipare Prestige, motorizare 1.5 dCi 110 CP 4WD.

De asemenea, peste 200 de ieseni au testat Noul Duster în sesiunile de test drive organizate vineri, sâmbătă și duminică. Nici măcar ninsoarea de duminică nu a domolit interesul publicului. Dimpotrivă, a creat condițiile perfecte de testare a mașinii, punând în valoare capabilitățile sale 4×4 îmbunătațite.

Primul contact cu Noua Dacia Duster a impresionat mai mult decât plăcut publicul. Reacțiile au fost cele așteptate și, ca urmare, au apărut și primele comenzi, astfel ca, din această săptămâna, veți întâlni noul Duster pe strazile din Iași, condus de ieșenii convinși de principalele argumente pe care le are Noul Duster: robustețe, fiabilitate, costuri de întreținere mici, o devalorizare scăzută în timp și îmbunătățiri evidente la interior și exterior. Așa cum spun designerii din spatele acestui proiect: Noul Duster este o evoluție la exterior și o revoluție la interior.

Vă invităm să descoperiți Noul Duster în reprezentanța Dacia de la Casa Auto – Valea Lupului 10, DN 28, Iasi. Consilierii Dacia vă așteaptă și sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor. Vă puteți programa la o sesiune de test drive sunând la Numarul Unic de Contact: 0232 933.

inapoi