Noutati

Descoperă cum să îți transformi fiecare călătorie într-o experienţă memorabilă la volanul noului Jaguar E-PACE

În luna mai, noul model Jaguar – E-PACE va fi în centrul atenției. Dealerii oficiali Jaguar Land Rover organizează o sesiune de test-drive-uri în cele mai importante orașe din țară: București, Constanța, Cluj și Iași.

În perioada 26 – 27 mai 2018, caravana Jaguar E-PACE sosește la Iași, zona Palas Mall, iar sesiunile de test drive vor putea fi programate în intervalul 10:00-18:00. Înscrierile la test-drive se vor face în limita locurilor disponibile, accesând pagina de înregistrare: www.casaauto-testergrup.ro/jaguar-e-pace

Despre Jaguar E-PACE

Jaguar E-PACE este un SUV compact cu 5 locuri, care înglobează designul şi performanţele unei maşini sport Jaguar într-un vehicul spaţios, practic, cu tracţiune integrală. Este cel mai nou membru în gama SUV-urilor Jaguar, după conceptul I-PACE, primul SUV electric şi F-PACE, câştigător al distincţiilor „Maşină anului 2017” şi „Cel mai bun design 2017”.

Maşina a primit calificativul de 5 stele la testele Euro NCAP, ceea ce confirmă că modelul atât de așteptat se numără printre cele mai sigure de pe piață.

Modelul Jaguar E-PACE, cel de-al doilea SUV al mărcii, este disponibil spre vânzare, având un preţ de pornire de 30.940 Euro cu TVA inclus.

  • Modelul Jaguar dispune de un habitaclu foarte spaţios având o lungime totală de 4.395 mm ce permite o călătorie în condiţii excelente de confort pentru 5 persoane şi oferă în spate un spaţiu generos la picioare, de 892 mm, în timp ce capacitatea mare a portbagajului, de 577 litri, a fost posibilă prin utilizarea unei suspensii spate cu o configuraţie cu braţ integrat.
  • Sistemul de tracţiune integrală Active Driveline prezent pe E-PACE este o premieră tehnologică pentru Jaguar. Configuraţia inteligentă îmbină tracţiunea extraordinară şi comportamentul unic al unui Jaguar cu propulsie. Capacitatea sistemului de a distribui cuplul motor asigură stabilitate optimă, dinamică şi un consum redus de combustibil, în toate situaţiile.
  • Sub capotă, E-PACE se remarcă prin gama de motoare Ingenium diesel şi pe benzină, eficiente şi puternice. Motorul Ingenium turbo pe benzină, ce dezvoltă 300CP şi echipează modelul E-PACE, asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,4 secunde şi permite atingerea unei viteze maxime, limitate electronic la 243 km/h. Pentru clienţii care pun accentul pe eficienţă, motorul diesel Ingenium, ce dezvoltă 150CP şi dispune de tracţiune faţă, permite reducerea emisiilor de CO2 la 124 g/km.
  • E-PACE este primul model Jaguar echipat cu noua tehnologie TFT pentru Head-Up Display. Afişajul avansat poate proiecta pe parbriz cu 66% mai multe informaţii, utilizând grafică de mari dimensiuni, color şi o claritate îmbunătăţită.

Casa Auto
Dealer Oficial Jaguar

Call Center: 0232 933
casaauto@testergrup.ro
www.jaguar-iasi.ro    

inapoi