Noutati

Descoperă “Mașina Anului 2020 în România”

La început de an vrei să încerci o experiență de condus cu totul nouă? Te invităm în showroom-ul Peugeot de la Casa Auto să descoperi “Mașina Anului 2020 în România”!

Destinat traficului urban, noul 208 este dezvoltat pe baza noii platforme modulare CMP/eCMP, oferindu-ți libertatea de a alege între un motor cu combustie internă (benzină/motorină) și un motor electric, fără a fi nevoie de compromisuri. Ținuta de drum, profilul aerodinamic și izolarea fonică optimizate, împreună cu o greutate totală redusă ajută la limitarea emisiilor de CO2, oferindu-ți totodată o experiență intensă de condus! De asemenea, noul e-208 profită din plin de progresele tehnice ale platformei eCMP. Aceasta oferă o arhitectură optimizată ce a permis obținerea unui spațiu în portbagaj similar cu cel de la versiunile cu motor termic, menținând în același timp aceeași poziție a șoferului.

Noul PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv, iar culorile luminoase și originale ale caroseriei captează cu adevărat atenția! Partea frontală expresivă a noului PEUGEOT 208 afișează o grilă cromată de mari dimensiuni, cu un aspect modern și aerisit, mărginită de farurile Full LED cu cele 3 gheare și DRL-urile LED, întotdeauna aprinse.

Partea din spate prezintă un stil distinctiv, grație benzii vopsite negru luciosi și stopurilor Full LED ce pun în evidență cele 3 gheare, aprinse zi și noapte. Țeava de eșapament este de asemenea cromată, pentru un aspect și mai sportivi. Oferă pasagerilor o nouă perspectivă în timp ce conduci, cu ajutorul plafonului panoramic Cielo care se întinde de-a lungul scaunelor spate și oferă o iluminare de neegalat și vedere panoramică asupra cerului.

Scaune frontale confortabile, profilate și reglabile, materiale de înaltă calitate și asamblare impecabilă – acestea sunt elementele ce te vor face să te simți calm și în largul tău. Descoperă imersivul i-Cockpit® 3D. Ai parte astfel de o experiență de condus intuitivă grație volanului compact multifuncțional, head-up display-ului 3D și ecranului tactil HD de 10 inch. Panoul de bord digital, cu ecranul său holografic 3D futurist, se află plasat chiar la nivelul privirii celui aflat la volan. Informațiile despre vehicul și despre performanțele de condus sunt afișate lizibil pe 2 niveluri, în funcție de importanța sau urgența acestora (siguranță, asistență pentru șofer, navigație). Setezi afișajul pentru a vizualiza informațiile dorite în orice moment în timp ce sistemul de navigație îți arată traseul grație serviciului integrat TomTom® Traffic care îți oferă informații în timp real despre trafic și zonele de risc.

Ecranul tactil HD de 10″ poate fi controlat folosind recunoașterea vocală, comenzile plasate pe coloana de direcție sau cele 7 butoane integrate. Pe versiunea e-208 vei putea vizualiza o animație în timp real a modului în care funcționează sistemul de propulsie electric.

Noul PEUGEOT 208 este echipat cu sisteme de asistență de ultimă generație pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus: monitorizarea traiectoriei cu poziționare pe banda de circulație, recunoașterea indicatoarelor rutiere, reglarea vitezei și a distanței de siguranță.  Ce spui de asistență complet automată la parcarea paralelă sau perpendiculară. Șoferul nu trebuie să manevreze volanul și pedalele deoarece, după ce a detectat un spațiu suficient de mare, sistemul preia controlul direcției, accelerației și frânelor.

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT. Aplicația pentru mobil MyPeugeot, disponibilă gratuit pe iOS și Android, te menține conectat la vehiculele tale, în toate circumstanțele. Sunt afișate direct autonomia și statisticile legate de traseele parcurse. Găsești vehiculul cu ușurință datorită memorarii automate a locației din parcare. Toate statisticile legate de condus sunt disponibile imediat pe un singur ecran de control. Pe acesta sunt afișate toate informațiile despre consumul de combustibil și/sau consumul de energie electrică, costurile de funcționare, timpul total de călătorie, etc.

Cu un singur click poți vizualiza jurnalul complet de service. Ai la dispoziție avertizări avansate cu privire la următoarea ta vizită de întreținere. Îți organizezi următoarea programare în service și obții o avertizare avansată asupra viitoarei intervenții. Nu știi ce reprezintă acea lumină de avertizare pe tabloul de bord? Ai nevoie de ajutor în privința ecranul tactil? Ai nevoie să actualizezi sistemul multimedia din mașina ta? Găsești tot ajutorul de care ai nevoie direct în aplicația MyPeugeot.

Te invităm la Casa Auto – concesionarul autorizat al mărcii Peugeot în Iași să configurezi și să testezi Noul PEUGEOT 208 – Mașina anului 2020 în România. E-mail: casaauto@testergrup.ro; Tel. 0232 933; fb.com/peugeotiasi.

inapoi