Noutati

Hey Mercedes!

Mergi cu noi la plimbare? Riști doar să te îndrăgostești!

Sfârșitul de săptămână 22 -23 iunie a fost dedicat roadshow-ului de gamă Mercedes-Benz, o întâlnire exclusivistă cu cele mai noi, puternice și atrăgătoare modele ale brandului auto. Echipa Mercedes-Benz de la Casa Auto Iași a scos la plimbare jumătate din modelele Mercedes, iar 100 de pasionați le-au testat performanța în drum spre Conac Polizu (Sat Maxut, Comuna Deleni, Judeţul Iași).

O escapadă din cotidian, o excursie scurtă și eficientă de relaxare, un moment în care ne-am bucurat de un drum sinuos la volanului câtorva dintre cele mai luxoase modele Mercedes-Benz! Asta ne-am propus pentru ultimele zile ale lunii iunie: o avanpremieră pentru cum arată vacanța la volanul unor mașini sigure, elegante și dornice de aventură!

Roadshow-ul a avut ca „deschizător de drumuri” noul A class, dar am completat experiența Mercedes-Benz și cu alți invitați speciali din lumea puternicelor modele Mercedes-Benz: coupé-uri, SUV-uri, CLS, X class sau V class.

Provocarea a fost lansată de noul #CLS cu sloganul frac: ‘Riscați o aventură?’. Au răspuns cu fermitate ‘Da!’ cei care sunt ‘Always restless’ ca un #GLA sau ‘Activi. Distincți. Versatili’ ca un #GLC. Majoritatea invitaților au ales să ‘Evadeze din cotidian!’ cu un #CLA provocator cu #AMG… sau au preferat pe cineva ‘Autentic. Impunător. De încredere’ ca un #GLE SUV. The ‘Masterpiece of Intelligence’ a fost la fel de pregătit ca un #GLEcoupe să ‘cucerească orice drum” dacă vorbim de un #Eclass #AllTerrain!

Primul care a fost gata de distracție într-o ținută smart casual a fost noul #Aclass cu Mercedes Me. Și-a salutat jovial invitații cu un Hey Mercedes! și a condus drumul celor 2 coloane cu modelele Mercedes-Benz până la Polizu și înapoi la showroom-ul de la Casa Auto Iași.

Mulțumim partenerilor de escapadă, curajoșilor și pasionaților Mercedes-Benz care au fost alături de noi! Ne revedem la showroom!

Cu chef de aventură,
Echipa Mercedes-Benz Iași

 

inapoi