Noutati

În weekend-ul 17-19 mai, noutățile Dacia ajung la Iași

Testează Seria Limitată TECHROAD, Seria Limitată DUSTER connected by Orange sau modelul preferat din gama Dacia chiar la Iași, la Palas Mall, în weekend-ul 17-19 mai!  Înscrie-te online pe promotii.dacia.ro și vino la test drive pentru a câștiga premiile puse în joc și a obține o extra reducere de 300 euro.

În weekend-ul 17-19 mai 2019, la Palas Iași, între orele 10.00-20.00 Dacia îți propune o nouă experiență de TEST DRIVE. Testează noile modele sau modelul tău preferat din gama Dacia și câștigă una dintre cele cinci camere auto DVR prin tragere la sorți. În plus, comandă orice model Dacia şi beneficiezi de o ofertă specială!

Descoperă Seria limitată TECHROAD și Seria Limitată DUSTER connected by Orange precum și celelalte modele disponibile pentru test drive, inclusiv Duster-ul cu noua motorizare de 150 CP! Vino, testează-le și vei primi automat un voucher care îți aduce o extra reducere de 300 EURO pentru orice model achiziționat.

Seria Limitată DUSTER connected by Orange

Poți lua cu tine oriunde filmele, muzica, prietenii și toată distracția cu pachetul multimedia cu cel mai rapid internet 4G! Iată ce îți oferă pachetul special Orange pregătit pentru Duster:

  • Tabletă Huawei MediaPad T3 de 9,6 inch;
  • Un modem Huawei E5573B prin care se pot bucura de internet până la 10 utilizatori simultan;
  • Un încărcător auto ultrarapid;
  • Un suport de tetieră și o husă pentru tabletă.

În plus, ai următoarele servicii incluse, timp de doi ani: 40 GB trafic de internet mobil lunar; Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV și la filmele din secțiunea Movie Go Unlimited; HBO GO cu acces la aproximativ 6000 de ore de conținut video.

Descoperă surprizele Dacia pentru toată familia: îți poți testa abilitățile de aventurier pe un traseu virtual, alături de Duster Connected by Orange și poți câștiga o mini-machetă Duster pe oră. Nici cei mici nu sunt uitați: se pot  distra alături de părinti, la volanul modelelor Dacia Duster în miniatură!

Te așteptăm la Palas Iași, în perioada 17-19 mai 2018, între orele 10:00 – 20:00 la o nouă sărbătoare Dacia pentru toată familia. Testează modelele din seria limitată și nu uita de EXTRA REDUCEREA de 300 euro, disponibilă doar în cadrul acestui eveniment.

Înscrie-te la test drive AICIDetalii pe casaauto-valealupului.ro, la telefon 0232 933 sau în showroom-ul Dacia de la Casa Auto – Valea Lupului 10, DN 28, Iași.

Pentru înscriere la test drive, un participant trebuie să aibă minim 21 de ani, carnet de conducere categoria B și să conducă de cel puțin un an de zile. Regulamentul campaniei este disponibil aici promotii.dacia.ro/RegulamentTestDrive.pdf

Casa Auto – agent Dacia

Valea Lupului 19, DN 28, Iași

Tel.: 0232 933

inapoi