Noutati

Legenda se întoarce. Noul Land Rover DEFENDER

Noul model este exponentul a 70 de ani de inovații și îmbunătățiri; consolidează reputația Defender în ceea ce privește robustețea și este, în acelasi timp, un vehicul al secolului 21.
DURABILITATE
Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă.
STRUCTURA REZISTENTĂ
Configurația autoportantă permite modelului Defender să fie cel mai rezistent vehicul pe care l-am creat vreodată.
PREGĂTIT PENTRU ORICE SITUAȚIE
Modelul Defender face posibilă alegerea oricărei destinații. Capabilitățile vehiculului sunt dublate de geometria extraordinară și de sistemul Terrain Response configurabil.
CAPABILITĂȚI
Un spirit capabil. Modelul Defender poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate condițiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghețate.
TEHNOLOGIE INCORPORATĂ
Echipat pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate. La fel de simplu de utilizat ca un smartphone, Pivi Pro va ofera rapid toate informatiile relevante.

Noul DEFENDER va ajunge în showroom-ul Casa Auto în luna martie și abia așteptăm să dezvăluim mai multe detalii o dată cu lansarea modelului la Iași.

Vă așteptăm pentru detalii, în showroom-ul nostru din Șos. Păcurari, nr. 177, la tel. 0232 933 și pe pagina noastră de facebook!

inapoi