Noutati

Mercedes-Benz Hot Summer Sale!

Ai văzut-o? Ți-a plăcut? În doar câteva ore e a ta!

Cele mai bune oferte Mercedes-Benz sunt la îndemâna ta vara asta! Vino la Casa Auto Iași și alege modelul tău preferat dintre: E class, C class, GLE, GLC, GLE Coupé! Toate la prețuri promoționale!

Vino, vezi, alege și pleacă la volanul noului tău GLC! Cere o ofertă acum!

Cele mai bune oferte sunt la îndemâna ta! Vino la Casa Auto Iași și poți pleca la volanul propriului tău GLE Coupé.

Află toate ofertele de preț și configurațiile disponibile!

Mercedes-Benz Clasa C la un preț special pornind de la 35.795 Euro fără TVA.  Solicită oferta de vară de la Casa Auto Iași pentru modelele disponibile în stoc!

Achiziționează acum propriul „Masterpiece of Intelligence”! Disponibil pe alb, negru sau maro… Pentru specificații solicită o ofertă!

Ai GLE 250 d 4MATIC la preț promoțional de vară! Restul modelelor disponibile pot fi vizionate la showroom-ul Casa Auto Iași. Solicită o ofertă și vei fi contactat de un consilier Mercedes-Benz cât de curând!

Află mai multe detalii despre modelele incluse în campania „Mercedes-Benz Hot Summer Sale!” și prețurile pentru fiecare configurație disponibilă direct de la consultanții Mercedes-Benz de la Casa Auto Iași! 

Telefon: 0232.933/ Email: casaauto@testergrup.ro!

Disclaimer

Campanie disponibilă exclusiv la Casa Auto Iași, dealer Mercedes-Benz, în perioada 1 august – 15 septembrie 2018, în limita stocului disponibil.

Produsele aflate în campanie și specificațiile, precum și calculațiile exacte de preț sunt disponibile la consultanții Mercedes-Benz din showroom-ul Casa Auto Iași.

inapoi