Noutati

Noua clasa C Limuzină a ajuns la Iași!

Noua clasa C Limuzină a ajuns la Iași. Pentru a te program la test drive te invităm să te înscrii, AICI.

Elemente esențiale ale autovehiculului

Dinamica este o atitudine: a continua să demonstrezi, mereu și neobosit, forță de inovare.

  • Never stop improving
  • Design sportiv
  • Cockpit digital
  • Mercedes-Benz Intelligent Drive
  • Acționare confort ENERGIZING

Noutăți.

Noul autovehicul Clasa C Limuzină este pregătit pentru lansare. Inovațiile multiple amplifică dinamismul.

  1. EQ BoostUn nou motor pe benzină cu EQ Boost așteaptă să demareze. Un generator de pornire electric generează, printre altele, cuplul suplimentar: așa-numitul efect Boost.
  2. DYNAMIC BODY CONTROLTreceți dintr-o limuzină într-un automobil sport: printr-o simplă apăsare de buton. Puteți adapta trenul de rulare opțional DYNAMIC BODY CONTROL de la “foarte confortabil” până la “sportiv-rigid”.
  3. Acționare confort ENERGIZINGDe relaxarea dumneavoastră se ocupă funcția de acționare confort ENERGIZING. Luminile, sunetele și mirosurile pot fi combinate una cu cealaltă, pentru ca pasagerii să se bucure de relaxare.
  4. Display-ul sistemului MultimediaDisplay-ul de înaltă rezoluție și de 10,25 inch al sistemului Multimedia asigură o excelentă impresie despre habitaclul autovehiculului.Cei 1.920 x 720 pixeli asigură o calitate strălucitoare a imaginii, cu o claritate excepțională de redare a tuturor conținuturilor de Infotainment.
  5. MULTIBEAM LEDE ca și cum noul autovehicul Clasa C ar putea privi în viitor: farurile ultramoderne integral pe bază de LED-uri luminează mai precis, mai intens și mai inteligent ca oricând. Sunt comandate individual în total 84 de diode luminiscente.

Designul autovehiculului. Atât de clar pentru simțuri, ca întotdeauna. Mai dinamic și mai progresiv ca niciodată. Design-ul noului autovehicul Clasa C Limuzină.

Exteriorul – alură sportivă, remodelată. Accentual și foarte expresiv. Tehnologia cu LED-uri permite grafici de lumină caracteristice. Cu ochii pe următoarea destinație. Propulsia este scrisă pe fruntea noului autovehicul Clasa C: în funcție de dorința dvs. puteți achiziționa faruri ultramoderne MULTIBEAM LED, care iradiază superioritatea.

Interiorul – Confort care stimulează performanța și lux modern din profunzime. Confortul este cel mai bun antrenament. Trăiți un confort care înseamnă mai mult: care vă relaxează, vă liniștește, sau chiar vă însuflețește și vă stimulează. Foarte comod, printr-o apăsare de buton: grație acționării confort ENERGIZING. Un element esențial în interiorul noului autovehicul Clasa C.

Siguranță & asistență. Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.
La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe rute necunoscute. Noul dumneavoastră Mercedes-Benz Clasa C Limuzină vă scutește simțitor tocmai în situațiile stresante. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație în primul rând în siguranță, dar mereu destinși.

Pachet parcare cu cameră video de 360°Noul autovehicul Clasa C stă cu ochii în patru.
Patru camere video conectate în rețea și integrate în autovehicul asigură o vedere realistă de jur împrejur, pentru vizibilitate optimă la manevrele de parcare și garare.Puteți deci ține sub observație obstacolele situate sub linia ferestrei și beneficiați de asistență la intrarea și ieșirea din locurile de parcare.PRE-SAFE® SystemProfită de timpul dinaintea unui accident.

Printr-o multitudine de măsuri, sistemul preventiv de protecție a pasagerilor poate reduce considerabil riscul de rănire în cazul unui accident iminent. Deosebit de inovator: PRE-SAFE® Sound poate genera un foșnit în difuzoare și poate declanșa un reflex natural de protecție. Pentru scurt timp, simțul auzului se decuplează și este astfel protejat de zgomotele puternice ale unei coliziuni.

Asistent adaptiv: Plus pentru faza lungă. Priviți departe, fără a-i deranja pe alții.Asistentul adaptiv Plus pentru faza lungă poate comuta automat între faza scurtă, faza lungă parțială și faza lungă, pentru ca participanții la trafic care se deplasează în față să nu fie orbiți de lumină. Pachet Plus de asistență la rulare Confort maxim prin scutirea de efort. Noua generație de camere video și senzorii radar permit existența unui asistent la rulare de un nivel foarte avansat: asigură asistență la menținerea vitezei sau a distanței, cât și la frânarea autonomă sau menținerea benzii de rulare.

Pachet siguranță spate: Chiar și în al doilea rând de scaune siguranța stă pe primul loc. În timpul unui drum nimic nu este mai important pentru familii decât sentimentul siguranței. Din acest motiv, sidebag-urile opționale din spate și limitatoarele adaptive ale forței centurilor vă oferă protecție.+ Mercedes-Benz Intelligent DrivePerformanțe de rulare. Tehnologiile High-End asigură confortul ieșit din comun și dinamica entuziasmantă. Și doar o apăsare de buton.

DYNAMIC BODY CONTROL
Un tren de rulare – trei setări: cu DYNAMIC BODY CONTROL alegerea între agilitate maximă sau confort de amortizare superior vă aparține. Adaptat rutei și stilului personal de șofat. Nivelul coborât al trenului de rulare și direcția parametrică Sport vă asigură cele mai bune premise pentru un stil de conducere deosebit de dinamic.

AIR BODY CONTROL
Cu reglarea continuă a amortizării la fiecare roată individuală, AIR BODY CONTROL permite un comportament de rulare deosebit de lin. Astfel, călătoriți în condiții de confort excepțional, vă protejați coloana vertebrală de solicitările inutile și ajungeți la destinație mai destinși. În plus, trenul de rulare se adaptează automat la diverse condiții de încărcare.

Cutie de viteze automată 9G-TRONIC
Lăsați comutarea vitezelor pe seama autovehiculului: cutia automată de viteze 9G-TRONIC schimbă treptele aproape imperceptibil. Cele nouă trepte de viteză permit turații joase, ceea ce reduce consumul de combustibil și asigură un nivel mai confortabil al zgomotului.

Tracțiune integrală 4MATIC
Tracțiunea integrală 4MATIC implementează în forță impulsurile provenite de la motoarele de înaltă putere. Mereu activ, sistemul ameliorează tracțiunea și stabilitatea la rulare îndeosebi în condiții de carosabil dificile. Un adevărat plus de siguranță pe ploaie, zăpadă și gheață. Și o bază fiabilă pentru plăcerea unui șofat sportiv.
Conectivitate.Prin atingeri, informații ce par a plana și pixeli strălucitori.
Încărcare wireless pentru dispozitivele mobileDurata călătoriei devine timp de încărcare – smartphone-ul dumneavoastră poate fi așezat dintr-un singur gest în locul său sigur din consola centrală, unde se încarcă wireless. Indiferent de model sau marcă, toate telefoanele inteligente cu standard Qi se pot încărca wireless*.*NFC este disponibil în funcție de piață.

Integrare smartphone: Integrarea smartphone contopește telefonul mobil, prin intermediul Apple® CarPlay® și Android Auto®, cu sistemul Media. Astfel aveți acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone. Puteți utiliza rapid și simplu și aplicațiile terților, cum ar fi Spotify.
Display-uri noi: Displayul complet digital al instrumentelor, cu stilurile de afișare „Clasic“, „Progresiv“ și „Sport“, vă permite să decideți ce informații sunt importante pentru dumneavoastră și cum doriți să fie afișate. Displayul de 31,2 cm (12,3″) furnizează imagini de o claritate excepțională, foarte ușor de citit în toate condițiile de luminozitate.Displayul media de înaltă rezoluție în format 16:9 cu diagonală de 26,04 cm (10,25 inch) conferă un aspect de calitate superioară interiorului autovehiculului dumneavoastră. Grație rezoluției superioare, de 1920 x 720 pixeli, vă bucurați de o calitate strălucitoare a imaginii, cu o claritate excepțională de redare a tuturor conținuturilor de Infotainment.
Head-up-Display: Head-up-Display-ul transformă parbrizul într-un cockpit digital. În acest fel, aveți mereu în fața ochilor informațiile importante privind situația din trafic, fără a pierde nicio clipă din vedere șoseaua. Pentru o senzație de rulare concentrată și sportivă.
COMAND Online: Sosiți la destinație mai rapid și mai destinși cu ajutorul COMAND Online, navigația premium perfect integrată în cockpit, cu aspect și ținută Mercedes consacrate  + Mercedes Me Connect

Află mai multe detalii despre model și prețurile pentru fiecare configurație disponibilă direct de la consultanții Mercedes-Benz de la Casa Auto Iași! 

Telefon: 0232.933/ Email: casaauto@testergrup.ro!

 

inapoi