Noutati

Casa Auto te invită să testezi noul Citroën C3 AIRCROSS

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul proaspăt. Stilul său afișează robustețe și oferă un sentiment de siguranță. Vino să-l vezi în Palas Mall, zona Guess sau în showroom-ul Peugeot-Citroën al concesionarului autorizat, Casa Auto – DN 28, Lecani 1113, Iași.

Noul C3 AIRCROSS iese în evidență cu ușurință în segmentul său prin liniile puternice și fluide ale caroseriei. Modelul afișează impresia de forță, cu ajutorul semnăturii luminoase, atrăgătoare, atât în partea frontală cât și în spate. Urmărind liniile conceptului C-Aircross, stopurile realizate din policarbonat sunt stratificate, creând un contrast grafic puternic pe montantul C. Echiparea noului SUV Citroën completează semnătura luminoasă utilizând blocuri optice etajate pe două nivele, reflectând identitatea noilor modele ale mărcii.

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort, noul C3 Aircross beneficiază de experiența mărcii și oferă pasagerilor un nivel exemplar de confort. La bordul noului Citroën C3 AIRCROSS vei putea adopta o poziție de condus înaltă, cu o vizibilitate excelentă. Noul C3 Aircross este un vehicul mai plăcut, cu o mare capacitate de filtrare a zgomotelor exterioare, amplificând impresia de habitaclu protector.

Standardele ridicate ale confortului noului C3 Aircross sunt demonstrate cu ajutorul:

  • scaunelor de calitate, cu perne mari și plăcute;
  • suspensiei avansate, cu setarile specifice Citroën orientate către o experiență de condus relaxantă;
  • nivelului redus de zgomot, datorită antifonării realizate cu o deosebită atenție la detalii.

Disponibil cu o mare suprafață vitrată (de aproximativ 1 metru) și o largă deschidere, interiorul este iluminat natural, după propriile preferințe ale ocupanților creând o stare de bine, fie că este deschis sau închis. Două butoane intuitive, disponibile la îndemâna conducătorului auto, acționează electric plafonul de sticlă, controlând cantitatea de lumină care poate pătrunde în interior.

Să vorbim și despre tehnologiile prezente pe noul model! Cu ajutorul display-ului de tip head-up, conducătorul auto dispune de toate informațiile utile, afișate pe un suport transparent, situat ergonomic în câmpul vizual, fără a mai fi nevoie să mute privirea de la drum. C3 Aircross dispune și de tehnologii intuitive, orientate către conectivitate. Consola centrală deține un compartiment dedicat încărcării prin inducție a telefonului mobil, iar cu ajutorul aplicațiilor compatibile cu ecranul tactil de 7″ te bucuri de conținut multimedia prin intermediul Mirror Screen, Apple CarPlay și Android Auto.

Noua generație a sistemului de navigație beneficiază de tehnologii conectate, precum TomTom Traffic, pentru informații în timp real despre locurile de parcare disponibile, stații de alimentare cu combustibil, condiții meteo sau puncte de interes local.

Noul SUV a fost proiectat cu un singur scop: experiența relaxată. Din acest motiv, vehiculul a fost echipat cu tehnologii care îmbunătățesc siguranța și confortul. O gamă variată de 12 astfel de sisteme sunt disponbile la bord, putând fi controlate cu usurință cu ajutorul ecranului tactil.

Cu 8 nuanțe ale caroseriei, 3 culori disponibile pentru plafon și 4 pachete cromatice, Noul Citroën C3 AIRCROSS se adaptează perfect la stilul tău. Ai de ales intre 90 de combinații estetice! Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, pentru că procesul de personalizare a fost gândit în cele mai mici detalii: geamurile custode cu efect de parasolar și barele pentru plafon se adaugă oglinzilor retrovizoare cu carcase colorate diferit, cadrele blocurilor optice și jantelor distincte. Ambianța este personalizabilă și în interior cu 5 stiluri diferite, la alegere: Standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral sau Hype Colorado, fiecare cu particularități distinctive, similare celor regăsite în domeniile fashion sau cel al mobilierului.

Garda la sol ridicată, roțile mari și tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent(asistență la coborârea în pantă) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi condițiile. CITROËN C3 AIRCROSS poate să optimizeze motricitatea roților sale din față în funcție de terenul întâlnit și să mențină viteza chiar și atunci cănd coboară pe pante abrupte.

Atât la drumuri lungi cât și în oraș, CITROËN C3 AIRCROSS îți face viața mai ușoară. Echipat cu tehnologia Park Assist, noul SUV compact asistă manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marșarier – Top Rear Vision, beneficiezi de vizualizarea la 180° a spațiului din spatele mașinii pe ecranul tactil de 7”.

Cu o caroserie înaltă, ingenios proiectată, Noul Citroën C3 AIRCROSS îmbină interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spațiu generos. Portbagajul dispune de o capacitate de încărcare de 410 litri, care poate fi extinsă la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, în format 2/3-1/3. Pentru un plus de modularitate, opțional, scaunul pasagerului din față devine perfect pliabil și permite astfel încărcarea obiectelor cu o lungime de până la 2,40 m.

O gamă largă de motoare de nouă generație, eficiente și economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizarile PureTech pe benzină, de 82, 110 și 130 CP, sau diesel BlueHDi, de 100 sau 120 CP). Transmisia automată EAT6 conectată la sistemul Stop & Start este disponibilă de asemenea pentru propulsorul PureTech 110 CP pe benzină, în timp ce pentru versiunile PureTech 130 si BlueHDi 120 se utilizează cutia de viteze manuală cu 6 rapoarte.

Garanția oferită de producător este de 4 ani în limita a 100.000 de km, 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării și de 3 ani pentru vopsea.

Programează-te la un test drive sunând la 0232 933 sau vino la showroom-ul Citroën de la Casa Auto – DN 28, Lețcani 1113, Iași pentru o ofertă personalizată. Acum, îl puteți admira și în Palas Mall – Atrium – zona Guess.

inapoi