Noutati

Caravana Above & Beyond Tour a îmbinat la Iași luxul cu performanța

Un weekend plin de aventură, cu mașini superbe, adrenalină și cai putere, s-a încheiat cu impresii memorabile din partea clienților și fanilor Jaguar Land Rover. Dealerul Casa Auto Iași a adus la Iași în zilele de sâmbătă și duminică, 4-5 noiembrie, Caravana europeană Land Rover Above & Beyond Tour, un eveniment croit în jurul capabilităților remarcabile ale mărcii în condiții de teren accidentat.
În contextul asocierii excepționale cu evenimentul ‘Cupa Adventure 4×4 Iași’, participanții au avut parte de un spectacol impresionant de off road în ziua de sâmbătă, când proba de trial superspecială a fost deschisă printr-o demonstrație cu Noul Discovery, având-o la volan pe Roxana Ciuhulescu în calitate de pilot.
Pe parcursul celor două zile, vedeta îndrăgostită de adrenalină, – Roxana Ciuhulescu s-a alăturat evenimentului, fiind recunoscută pentru pasiunea și experiența în automobilism și off road.
Caravana Land Rover Above & Beyond continuă povestea spiritului neîmblânzit ce caracterizează marca britanică și întemeietorii ei. Promisiunea de a ajunge oriunde la volanul unui Land Rover și de a face față oricăror provocări, se confirmă în zilele noastre prin tehnologiile avansate și capabilitățile unice ale modelelor Land Rover. Fiecare model este desenat și stilizat în cele mai mici detalii, proiectat pentru performanță și testat în condiții extreme, pentru a garanta drumuri fără limite, în condiții de condus agreabile.
Posesorii și fanii Land Rover au avut oportunitatea de a testa limitele acestor mașini impresionante într-un eveniment unic la Iași. Participanții și-au putut testa calitățile de șofer pe teren accidentat și au câștigat o mai bună înțelegere a manevrării vehiculului, gestionării obstacolelor și abordării diferitelor condiții de drum.
“Traseul a fost spectaculos, atmosfera neașteptat de frumoasă, ca de festival. Am testat în off road Noul Discovery și Range Rover Sport. Am fost impresionat de supensii și de controlul asupra terenului în pante abrupte.” a declarat Cezar, pasionat al mărcii britanice.
Alături de modelele Land Rover: Noul Discovery, Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport, marca Jaguar s-a a alăturat evenimentului cu trei modele ce au putut fi testate în on road: Jaguar XE, F-PACE și Jaguar XF.
”M-am îndrăgostit de modelul Jaguar XF, de sunetul motorului, felul cum se ține pe drum și unghiurile din care atacă virajele.” a declarat entuziast un participant fan Jaguar.
Echipa Jaguar Land Rover Iași a încheiat evenimentul cu aproximativ 300 de teste și participanți fericiți, unii dintre ei având în urma evenimentului un motiv decisiv pentru a-și comanda mașina visată.

inapoi