Noutati

Noul Mitsubishi Eclipse Cross. Un nou început.

Noul Mitsubishi Eclipse Cross a ieșit pe străzile Iașului în aceste zile și a produs încântare atât pentru cei aflați la volan, cât și pentru privitori. Clienții care au avut ocazia să îl testeze și-au exprimat entuziasmul față de designul ieșit din tipare al primului SUV Coupé produs de marca japoneză, cutia automată, dotările de siguranță și caracteristicile cool tech introduse o dată cu noul model, încă extrem de rare în segment.

Noul Mitsubishi Eclipse Cross marchează un punct de cotitură în istoria mărcii japoneze, reprezentând totodată primul model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors.

Dinamic, inovator şi provocator, Eclipse Cross inaugurează noul limbaj de design al producătorului japonez Mitsubishi Motors Corporation (MMC), aducând în viitor cei 80 de ani de experienţă 4WD, 35 de ani de expertiză SUV, 30 de ani de tehnologie All-Wheel-Control și moștenirea unui brand SUV autentic.

Numele modelului îmbină cu emoţie tot ce este mai bun din cele două lumi Mitsubishi Motors:

  • ECLIPSE: o referire la vehiculul sport Mitsubishi mult iubit, fabricat în SUA între 1989 şi 2012.
  • CROSS: o invitaţie de merge dincolo de graniţe, aşa cum este destinat a face un SUV.

Primul SUV Coupé Mitsubishi, cu aspect ager şi cu un stil de condus sportiv, inaugurează noul limbaj de design al MMC aducând o mulţime de noi şi inovatoare caracteristici segmentului.

Eclipse Cross vine în completarea gamei actuale, alături de ASX şi Outlander, cu o poziționare diferită: un SUV similar unui coupé cu un design deosebit, a cărui calitate japoneză fină, dinamică excelentă a condusului şi alte funcţii inovatoare vor extinde piaţa Mitsubishi Motors către noi clienţi.

Dinamism sculptural

Cu Eclipse Cross, MMC s-a angajat să adauge emoţia Designului la atuurile Ingineriei, prin contururile extrem de dinamice ale vehiculului, format de-a lungul liniilor unui atlet de pe locul de start. Evoluţia identităţii vizuale puternic expresivă „DYNAMIC SHIELD”, cu detaliile fine precum grila superioară, contribuie la caracterul sportiv al mașinii.

Măiestrie japoneză

Începând cu Eclipse Cross, alegerea materialelor, texturilor, culorilor, formelor, va corespunde mai bine conceptului de măiestrie japoneză, potrivită unei „Maison Japonaise de Qualité (firme japoneze de calitate)” cu o vechime de o sută de ani.

În exteriorul vehiculului, culoarea roşie nouă cu saturaţie ridicată dezvoltată pentru Eclipse Cross – este un roşu semi-transparent, alcătuit din şase straturi, în timp ce la interior, materialele calitative sunt completate de accente negru cărbune şi negru-pian.

Tehnologii avansate

Prelungind confortul dispozitivelor mobile familiare, Eclipse Cross va avea un set de soluţii cool tech (disponibilitate în funcţie de piaţă şi modele) – primul model MMC astfel echipat.

Consola centrală adăposteşte „Touch Pad Controller”, o nouă interfaţă om/maşină ce permite o operare intuitivă. În  partea superioară a bordului, Eclipse Cross dispune de sistemul MMC „Smartphone Link Display Audio” sau „SDA”. Accesibil printr-un afişaj touch screen subţire de 7-inch, permite şoferului să observe în siguranţă datele şi informaţiile cu o mişcare minimă a ochilor. Ultima din cele trei noi caracteristici cool tech introduse cu Eclipse Cross încă extrem de rare în segment este Head Up Display sau „HUD”. Ecranul color pozitionat la nivelul ochilor prezintă şoferului în câmpul său vizual un afişaj transparent cu informaţiile necesare operării vehiculului.

Performanță

Un motor turbo-alimentat pe benzină nou de 1,5 injecţie directă: Mitsubishi Motors a dezvoltat un motor pe benzină nou-nouţ micşorat la 4 cilindri pentru a furniza mai multă forţă şi un nivel ridicat de performanţe, în acelaşi timp prietenos cu mediul.

Motor pe motorină 2,2 actualizat: o modificare a motorului actual 4N14 al MMC, această nouă aplicaţie dezvoltată pentru Eclipse Cross include o reducere puternică a fricţiunii între piesele mobile şi o îmbunătăţire substanţială în răspunsul sistemului de injecţie.

Cutia de viteze CVT cu Modul Sport „progresiv” cu 8 trepte: disponibilă cu motorul de 1,5 pe benzină, această nouă cutie de viteze include o funcţie de anulare manuală pentru Modul Sport. Cu cele opt trepte de viteză ale sale, modul Sport furnizează o transmisie scurtă care acoperă un raport lung de transmisie şi aduce potenţialul maxim al motorului.

Cutie de viteze automată cu 8 trepte: in trend cu piaţa, motorul 2,2 pe motorină este disponibil cu o nouă cutie de viteze cu 8 trepte, permiţând o gamă largă de rapoarte scurte de transmisie, furnizând performanţe mai bune, eficienţă sporită şi mai mult rafinament.

Caracteristici de siguranţă

Pentru a răspunde cererilor pieţei, Eclipse Cross vine complet echipat cu cea mai nouă tehnologie inteligentă de siguranţă a MMC (disponibilitate în funcţie de piaţă şi modele). În baza abordării mai multor tipuri de senzori pentru a monitoriza întreg perimetrul maşinii, aceste sisteme anticipează situaţii care pot conduce la un accident şi sprijină şoferul în evitarea lor.


Echipa Mitsubishi Iași îi așteaptă pe cei interesați să descopere Noul Mitsubishi Eclipse Cross în showroom-ul de la Casa Auto Iași, deschis de luni până sâmbătă, între orele 08:00-18:00.

Casa Auto Iași
Distribuitor autorizat Mitsubishi Motors
Iași, Șos. Păcurari, nr. 177
Tel./Fax: 0232 933
casaauto@testergrup.ro
www.casaauto-testergrup.ro
Facebook.com/MitsubishiIasi

inapoi