Noutati

Noul model EQC. Electric now has a Mercedes.

Mercedes-Benz a marcat ”un nou început” în nenumărate rânduri în cei 133 de ani de istorie și inovație.
Noul EQC este prima declarație a mărcii în direcția propulsiei electrice, dar exprimă mai mult decât atât. EQC emană o nouă atitudine și noul limbaj al luxului silențios.

Totul în favoarea noului EQC și a ta.
Datorită autonomiei uimitoare, infrastructurii cuprinzătoare la cel mai înalt nivel de siguranță, EQC ne oferă o nouă senzație fascinantă la conducerea unui autovehicul electric.

Viitorul aparține propulsiei electrice. Și intuiției umane.
Descoperiți o experiență de operare și afișare complet nouă: având comandă vocală naturală, intuitivă, funcții capabile de învățare și suprafețe tactile sensibile la atingere. Încadrat select de un cockpit cu ecran lat, cu rezoluție extrem de înaltă.

O propulsie nouă. O estetică nouă.
EQC emană o puritate fascinantă, liniște și modernitate. Întruchipând astfel noul limbaj de design al luxului progresiv.
Elemente esențiale deosebite:

  • Grilă de radiator integrată în panou negru
  • Bandă luminoasă LED în față și spate
  • Cockpit cu ecran lat

Rularea aproape complet silențioasă a motorului și accelerarea lină oferă emoții însemnate la fiecare călătorie. Această experiență este greu de exprimat în cuvinte, mai degrabă în cifre și fapte.

Siguranță
Deplasare electrică cu exigențe de siguranță de la Mercedes-Benz.
Sistemele de asistență la rulare de ultimă generație asigură în EQC, de asemenea, o experiență de conducere extrem de relaxantă și sigură. În situații de urgență acestea pot reacționa automat și astfel degrevează semnificativ șoferul.

Elemente esențiale selectate:

  • Pachet de asistență la rulare
  • Pachet parcare cu cameră video de 360°
  • MULTIBEAM LED

Contribuția noastră la mobilitatea sustenabilă.
Noul EQC definește un stil de viață modern și responsabil. Deplasarea sa aproape complet silențioasă este de asemenea o binefacere pentru cei din exterior. Permite conducerea locală fără emisii, iar aproape 100 de componente sunt fabricate din materii prime regenerabile.

Cu un cuplu de 5.1s de la 0-100 km/h, 408 CP și 180 km/h viteză maximă (limitată electronic), modelul electric EQC este aici și aduce o puritate fascinantă în gama de modele Mercedes-Benz, liniște și modernitate.
Acum, în showroom-ul Casa Auto Iasi!

inapoi