Noutati

Renault Experience Tour, by Casa Auto la Vaslui

Testează gama Renault în orasul tau! Renault Experience Tour, by Casa Auto va fi prezent în acest weekend la Vaslui, în parcarea Kaufland

Te așteptăm sâmbătă și duminică, pe 20 si 21 octombrie, între orele 10:00-18:00, în parcarea Kaufland Vaslui să testezi mașinile preferate din gama Renault. Vei putea conduce: Clio, Megane Sedan, Kadjar, Captur, Kangoo sau noul Master!

Ti-am pregatit cele mai bune oferte prin Programul Rabla.

Expresiv și rafinat, Renault CLIO te cucerește de la prima vedere! Îl poți personaliza după propria ta definiție a eleganței. Cu un design elegant, dar impunător, și un interior cu tehnologii intuitive care îți fac călătoriile mai ușoare, MEGANE Sedan vine cu o personalitate unică. Datorită gărzii la sol înalte și a celor trei moduri de tracțiune – 4×4, 4×2 Extended Grip și 4×2 – cu Renault KADJAR ești în control indiferent de situație. Un crossover modern și personalizabil, Renault CAPTUR s-a reinventat pentru tine.

Cu noul său design care încorporează noua identitate de marcă Renault, KANGOO Express te va uimi si va accelera succesul afacerii tale! În dezvoltarea afacerii tale, Renault MASTER este partenerul ideal. Cu un design robust și atrăgător, precum o carte de vizită în afaceri, te ajută să-ți atingi obiectivele.

Te așteptăm sâmbătă și duminică, in parcarea Kaufland Vaslui, intre orele 10-18.

Casa Auto – agent Renault

Sos. Bucium 17, Iasi

Tel.: 0232 933

inapoi