Noutati

Start înscrieri în Programul RABLA 2020! Prinde cele mai bune oferte Dacia

Casa Auto – agent autorizat Dacia a dat startul preînscrierilor în Programul RABLA 2020! Înscrie-te acum, pentru a fi la curent cu noutățile Programului RABLA 2020.

Primul pas pentru a beneficia de reducerea oferită de stat prin programul Rabla Clasic este să mergi la un dealer auto pentru a te înscrie în program.  Descoperiți din timp ofertele cele mai potrivite de autoturisme cu motorizări pe benzină sau diesel din portofoliul nostru. Puteți alege autoturisme Dacia din stoc, cu livrare rapida. Ia legătura cu un consultant Dacia la Numărul Unic de Contact: 0232 933.

De la înfiinţarea programului „Rabla”, cel puţin 600.000 de autovehicule au fost scoase din uz şi circa 550.000 de autovehicule noi au fost achiziţionate.  Conform declarațiilor oficialilor din Ministerul Mediului, Programul „Rabla Clasic”, ediția 2020 va începe în luna martie, iar numărul de vouchere va fi de minimum 60.000.

Prima de casare se acordă numai pentru mașinile vechi de cel puțin opt ani (adică cele înmatriculate prima oară în România înainte de 1 ianuarie 2013). Fiecare cetățean poate să cumpere mai multe mașini noi prin programul „Rabla”, însă numai dacă predă, pentru casare, un număr echivalent de automobile vechi. Totodată, există și posibilitatea de a ceda prima de casare unei alte persoane. Finanțarea se acordă sub formă de prima de casare în valoare de 6500 lei, în funcție de cantitatea de emisii de CO2/km generată de sistemul de propulsie al autovehiculului nou. Acesteia i se pot adăuga bonusuri, în funcţie de tipul autoturismului nou ce urmează a fi achiziţionat.

Persoanele care doresc să beneficieze de reducerea oferită de stat prin Programul RABLA 2020, trebuie să se prezinte la Casa Auto Valea Lupului – agent autorizat Dacia cu următoarele documente:

  • actul de identitate, original și copie, pentru beneficiar și proprietarul autovehiculului ce urmează să fie casat;
  • certificatul de înmatriculare al autovehiculului vechi, în copie legalizată;
  • cartea de identitate a autovehiculului vechi , în copie legalizată;
  • certificate de atestare fiscală pentru plata taxelor locale pentru beneficiarul primei și proprietarul autovehiculului vechi;
  • declarație pe proprie răspundere că te angajezi să cumperi o mașina nouă.

Candidaţii care vor să acceseze programul trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în România, să nu aibă datorii la stat, iar autoturismul ce urmează a fi casat trebuie să aibă o vechime de minimum 8 ani.

După momentul lansarii programului, înscriere este efectuată în mod electronic de către dealer. Aplicația generează apoi nota de înscriere, care este valabila 120 de zile, termen până la care trebuie achiziționat autoturismul nou. Ulterior, persoanele fizice trebuie să prezinte în termen de 30 de zile certificatul de distrugere al autoturismului casat. Certificatul de distrugere a autovehiculului uzat se ob’ine de la un centru autorizat de colectare ;i casare. Dupa distrugere, proprietarul trebuie să radieze autoturismul din evidența circulației.

Fii informat! Înscrie-te AICI – Programul RABLA 2020 la Dacia și vei afla primul ofertele speciale din Programului Rabla 2020.

Detalii suplimentare referitoare la Programul RABLA 2020 sunt disponibile în showroom-ul Dacia de la Casa Auto – agent autorizat Dacia, din Iași, Valea Lupului 10, DN 28, și la Numarul Unic de Contact: 0232 933.

PROGRAM SHOWROOM: luni- vineri între orele 08:00 – 18:00; sâmbătă între orele 09:00-14.00. Ne găsești și pe fb/DaciaIasi.

inapoi