Noutati

Zilele Porților Deschise Renault

Vino în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17, între 5 si 8 iulie 2018, descoperă gama Renault și poți câștiga o experiență motorsport la Monza, Italia.

Descoperă ofertele Renault!

Casa Auto te așteaptă în noul showroom Renault de pe Șos. Bucium în perioada 5-7 iulie, orele 09.00 – 19:00 și duminică, 8 iulie, orele 9:00 – 15:00. Poți câștiga marele premiu – o excursie la Monza, Italia sau un smartwatch de ultimă generație!

Pentru inscriere CLICK AICI!

Pentru a participa la campanie prin intermediul versiunii on-line, participanții trebuie să acceseze platforma promotii.renault.ro, să completeze formularul, pentru se înregistra la concurs. Pentru a participa Ia tragerea la sorți utilizatorul trebuie sã meargä în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17 și sä valideze numărul de telefon mobil înscris în formular.

Te așteptăm în perioada 5 și 7 iulie la Casa Auto – Șos. Bucium 17, showroom-ul Renault, între orele 9:00 – 19:00 și duminică, 8 iulie între orele 9:00 -15:00.

Poți câștiga marele premiu – o excursie la Monza, Italia sau un smartwatch de ultimă generație! Te așteptăm în showroom-ul Renault de la Casa Auto – Șos. Bucium 17 pentru validarea numărului de telefon!

Vezi Regulamentul Campaniei Zilele Porților Deschise Renault.

inapoi