Asigurări

Newsletter
Asigurări Casa Auto
Brokerul de asigurări al grupului completează serviciile 360° pe care le punem la dispoziția clienților pentru o experiență "fără griji" - simplu și rapid. Funcționăm ca broker de asigurări și consultanți și avem disponibile produse ale celor mai importanți asigurători, selectați după istoricul pozitiv al clienților cu aceștia. Vom face întotdeauna recomandarea care se potrivește cel mai bine profilului de client și nevoilor sale.
Groupama Asigurări

Centru Tehnic, împreună cu Groupama Asigurări, oferă consultanță pentru Serviciul de Autoconstatare din momentul daunei, până când autoturismul a fost reparat. Iar cât timp mașina se află în reparație primești gratuit mașină de înlocuire.

 Pentru a aviza dauna online la Groupama puteți accesa website-ul aici sau telefonic la numărul de telefon: 0374110110 și să solicitați efectuarea procedurilor de constatare în Centru Tehnic din Lețcani, nr. 1113, Iași.

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Mai multe informații pe www.groupama.ro 

Completează formularul
Te vom contacta în cel mai scurt timp
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel:

Parteneri