Newsletter
Hyundai
Încă din 2003 în portofoliul Casa Auto, Hyundai se prezintă cu o gamă completă de modele care îmbunătățesc viețile posesorilor, pentru că, așa cum spune estența mărcii, momentele remarcabile și experiențele sunt destinate tuturor, nu doar câtorva dintre noi.

Modelele noastre:
Hyundai Kona Electric HIGHWAY + Navi
KONA Electric îmbină designul expresiv și caracterul multifuncțional al SUV-urilor Hyundai cu tehnologia intuitivă și cu un sistem flexibil de încărcare. Într-un mix de design și funcționalitate, în habitaclu descoperim materiale de calitate. Noul Kona dispune de dimensiuni generoase, dar și de o siluetă cu linii ascuțite care conferă modelului un aspect mai elegant. Partea frontală se remarcă prin alura sportivă, care este amplificată de designul remarcabil al bandourilor. Indiferent că vă aflați acasă sau într-o călătorie, bateria poate fi încărcată în orice moment, la o stație de realimentare sau la o priză domestică. Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, în locul celor convenționale hibride nichel-metal. Aceasta oferă o încărcare și descărcare eficientă, precum și un randament excepțional.
Hyundai i10
Cu un design dinamic, o conectivitate intuitivă, dar și un pachet de sisteme avansate pentru siguranță, noul i10 redefinește experiența de condus. Designul dinamic și elegant evidențiază contrastul dintre suprafețele fluide și liniile ferme ale caroseriei. Alura sportivă este evidențiată de grila de timp cascadă ce incorporează luminile de zi cu LED. Aceasta dezvăluie o structură interioară de forma unui fagure de miere, caracteristică moștenită de la modelele i10 anterioare. Modelul este lider în privința spațiului interior datorită ampatamentului extins, spațiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.
Hyundai Ioniq EV
Echipa Hyundai a creat un exterior impresionant, care aduce în același timp o contribuție semnificativă la împlinirea cerințelor de protecție a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, desenat cu grijă contribuie la îmbunătățirea performanțelor aerodinamice. IONIQ Electric este echipat cu un propulsor electric care dezvoltă 136 CP, asigurând viteza maximă de 165 km/ h. Mobilitatea pur electrică este oferită prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o autonomie estimată la 311 km. IONIQ Electric dispune de trei moduri de condus: ECO, NORMAL și SPORT, care au rolul de a modifica comportamentul autovehiculului. Modul ECO îmbunătățește eficiența consumului de combustibil, în timp ce modul SPORT permite rularea într-un ritm dinamic. Modelul dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garanție fără limită de kilometri, alături de garanția extinsă pentru bateria litiu-ion polimer.
Hyundai i30
Hyundai i30 de definește prin siguranță, conectivitate și eficiență. Inspirat de cursivitatea și forma naturii, designul modelului i30 reprezintă cea mai nouă interpretare a limbajului specific familiei Hyundai - ”fluidic sculpture”. Exteriorul este completat de interiorul confortabil și spațios, cu materiale de calitate și culori plăcute. La interior, habitaclul spațios este pus în valoare de calitatea materialelor utilizate, contribuind astfel la confortul pasagerilor.
Hyundai i20
Modelul Hyundai îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a trăi viața pe care o alegi. Noul propulsor 1.0 Turbo GDi, 100 CP stimulează performanța și eficiența consumului de combustibil și este mereu pregătit să-ți alimenteze următoarea experiență. Designul sofisticat al exteriorului ascunde un interior surprinzător de spațios. Dimensiunile habitaclului plasează modelul i20 între liderii segmentului ca proporții și nivel de rafinament.
Hyundai Tucson
Eleganță, versatilitate și confort. Pătrunde într-o lume nouă, la bordul modelului Hyundai Tucson și fiecare călătorie se va transforma într-o experiență de neuitat. Expresiv din orice unghi, exteriorul atrăgător este punctat de grila de tip cascadă, de noua formă a blocurilor optice cu LED, precum și a barei de protecție frontală. În partea din spate, modificările de design includ stopurile, bara de protecție și gurile de evacuare, care au fost redesenate. Hyundai Tucson Noul convinge prin eficiență și performanță, oferind o combinație optimă între interiorul spațios, ergonomic și gama variată de motorizări.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
233 Hyundai Kona Electric HIGHWAY + Navi 2021 37.937,00 EUR available
273 Hyundai i10 2020 9.760,00 EUR available
396 Hyundai Ioniq EV 2021 33.713,00 EUR available
430 Hyundai Noul i20 2020 14.875,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată