Newsletter
Mitsubishi a intrat în portofoliul Casa Auto din 2003, aducând fiabilitatea japoneză.
Cei de la Mitsubishi promit să vă surprindă. Marca a făcut primii pași și în domeniul vehiculelor complet electrice. La Casa Auto puteți beneficia de consultanță în vânzări, servicii post-vânzare, accesorii și de asistență rutieră.

Modelele noastre:
Mitsubishi OUTLANDER PHEV INSTYLE
OUTLANDER PHEV este cel mai de succes Plug-in Hybrid EV. Datorită tehnologiei avansate oferă o experiență de condus fără egal. Frontul distinctiv, jantele din aliaj și forma aerodinamică ajută împreună la crearea unui aspect care iese în evidență și care va întoarce priviri. În plus, interiorul acomodează cinci persoane, portbagajul imens și mulțimea de funcții chiar și la versiunea de entry level fac din OUTLANDER PHEV un vehicul ce se potrivește oricărui stil de viață.
Mitsubishi Eclipse Cross
Eclipse Cross este SUV-ul gata de acțiune! Echipat cu o serie de caracteristici avansate, Eclipse Cross este unul dintre cele mai sigure vehicule din clasa sa. Optează pentru linii îndrăznețe și un aspect sculptat profund. Toate detaliile din interiorul modelului sunt proiectate pentru un plus de siguranță și control, iar experiența la volan este intuitivă și directă, cu un răspuns liniar al tuturor comenzilor.
Mitsubishi L200
Noul model L200 nu este un pick-up truck obişnuit. Supus la numeroase teste riguroase, modelul a dovedit rezistenţă în cele mai dure condiţii de drum. Spaţiul uşor de încărcat a fost întărit pentru a suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură off-road de week-end. Atrăgător şi practic, interiorul noului L200 oferă o mulţime de caracteristici la care nu vă aşteptaţi în cazul unui pick-up: o cabină spaţioasă, scaune de înaltă calitate şi izolaţie fonică pentru o călătorie liniştită, confortabilă. Convenabil şi sigur noul L200 duce siguranţa la un alt nivel, fiind echipat cu o întreagă paletă de tehnologii avansate de siguranţă.
Mitsubishi Space Star
Compact şi autentic noul Mitsubishi Space Star este un vehicul agil şi fiabil, ce oferă performanţe sportive şi un consum redus de combustibil. Indiferent de călătorie veţi beneficia de un comportament sportiv, de stabilitate, acceleraţii rapide şi o manevrabilitate excelentă, care asigură uşurinţă la parcare şi în efectuarea virajelor. Interiorul modelului este ergonomic şi confortabil, iar sistemele moderne de asistenţă pentru şofer şi funcţiile inteligente cu care este dotat acest model, vă vor oferi un nou suflu de energie, sporind plăcerea condusului.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
253 Mitsubishi L200 2021 33.804,00 EUR available
263 Mitsubishi Space Star 2021 9.627,00 EUR available
426 Mitsubishi MY15 i-MiEV Electric 2015 9.750,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată