Newsletter
Încă din 2004 în portofoliul Casa Auto, modelele Land Rover prezintă un mix perfect de confort, eleganță și capabilități off-road.
Marca britanică și-a câștigat locul în topul preferințelor clienților aflați în căutarea unui SUV puternic și evoluat tehnologic. Clienții Casa Auto au la dispoziție consultanță în vânzări, servicii post-vânzare, accesorii și asistență rutieră.

Modelele noastre:
Land Rover Range Rover Sport HSE Dynamic
Cel mai dinamic Range Rover este robust și perfect proporționat, fiind conceput pentru a se face remarcat în orice situație. Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzație. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila nouă Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate. Interiorul luxos, extrem de confortabil și foarte funcțional, Range Rover Sport este un adevărat exponent al plăcerii de a conduce.
Land Rover Discovery Sport
Modelele Land Rover s-au remarcat întotdeauna prin atenția deosebită acordată detaliilor. Modelul Discovery Sport nu poate trece neobservat. Fie în oraș sau în teren accidentat, cu Discovery Sport porniți în aventură la volanul unui model rafinat. Parte a gamei noastre de tehnologii, farurile Matrix cu LED sunt prevăzute cu un fascicul de lumină care se ajustează automat pentru a oferi vizibilitate maximă, fără a afecta traficul din față.
Land Rover Range Rover Vogue PHEV
Range Rover Vogue reprezintă un echilibru perfect între lux și tehnologie. Modelul PHEV este cel mai silențios Range Rover de până acum, iar în modul EV asigură o deplasare fără niciun zgomot. Sistemul asigură trecerea fără întreruperi între propulsia electrică și cea pe benzină, oferind un rafinament optim și îmbunătățind confortul în habitaclu. Dacă este utilizat cablul de încărcare la domiciliu, încărcarea vehiculului durează numai 7,4 ore, în funcție de performanțele rețelei locale. Dacă este utilizată încărcarea temporizată, care permite configurarea perioadei de timp în care se încarcă sistemul PHEV, puteți beneficia de tarifele la electricitate pe timp de noapte sau selecta momentul din zi potrivit pentru dumneavoastră.
Land Rover Range Rover Sport
Modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzație. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi - de la grila noua Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate. Cu un design personalizat, un plafon plonjant și o centură continuă a caroseriei, este un Range Rover veritabil. Postul de conducere specific a fost revizuit în profunzime; toate elementele sunt proiectate cu mare atenție și perfect prelucrate. Elementele de design intuitiv includ CommandShift 2, butoane ascunse până când sunt apăsate și volan sportiv, cu padele schimbător de viteze.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
65 Land Rover Range Rover Sport HSE Dynamic 2020 74.750,00 EUR available
67 Land Rover Discovery Sport 2020 40.850,00 EUR available
74 Land Rover Range Rover Vogue PHEV 2019 75.500,00 EUR available
75 Land Rover Range Rover Sport 2020 63.000,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată