Newsletter
Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, este reprezentant autorizat în Iași pentru marca Citroën din luna ianuarie 2018.
ADN-ul mărcii Citroën s-a dezvoltat în timp prin atașamentul față de oameni, lucru care nu s-a schimbat niciodată de-a lungul istoriei. Atenția și grija pe care noi, cei de la Casa Auto, ne străduim permanent să o acordăm clienților este în acord perfect cu filosofia Citroën.

Modelele noastre:
Citroën C5 AIRCROSS
Noul C5 Aircross SUV se evidentiaza ca fiind cel mai confortabil SUV din segmentul sau datorita a doua inovatii exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulica Progresiva (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort. Modelul prezintă spațiu interor de neegalat prin modularitatea de referință și volumil portbagajului de excepție (600 de litri). Pentru un acces simplificat la portbagaj, SUV-ul este dotat cu sistem hands-free de deschidere și închidere a hayonului printr-o simplă trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate.
Citroën C3 AIRCROSS
Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh. Stilul său afișează robustețe și un sentiment de siguranță datorită capotei înalte, pusă în valoare de chevroanele cromate, care integrează semnatura luminoasă cu tehnologie LED. Citroën C3 AIRCROSS dispune de motorizări recunoscute pentru diminuarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2, având rezultate mai bune decât cele din generația precedentă. Beneficiezi de o varietate de posibilități pentru personalizarea exteriorului și a interiorului. Cu 8 culori de caroserie, 3 nuanțe pentru plafon și 4 pachete cromatice, Citroën C3 AIRCROSS poate fi configurat în funcție de propriile gusturi. Nimic nu este lăsat la întamplare: geamurile custode cu efect grafic și barele pentru plafon se completează cu nuanțele carcaselor oglinzilor retrovizoare, dar și cu accentele de culoare de la nivelul roților.
Citroën JUMPER L1H1
Citroën JUMPER este egal cu o calitate demnă de increderea profesionistilor: peste 4 milioane de km parcurși în teste de către specialiști. Un design îmbunătățit prin numeroase elemente, cum ar fi sistemele de deschidere. Odată cu tehnologia au avansat și funcțiile multimedia din interiorul modelului Jumper, adăugând un nou nivel de funcționalitate și conectivitate. Planșa de bord întegrează acum ecranul tactil de 5 inchi cu funcții Bluetooth, USB si MP3 CD player, transformând modelul într-o reală prelungire a biroului, cu scaun reglabil pe înălțime/lombar și o suprafată utila de lucru, disponibilă chiar și la volan.
Citroën Berlingo Van
Lansat în 1996 și produs în peste 1,5 milioane de exemplare, legendarul Citroën Berlingo lasă loc celei de-a treia sa generații, denumită Citroën Berlingo Van. Noul Berlingo Van realizează un veritabil salt de generație în ceea ce privește stilul, echipamentele și modularitatea. Partenerul ideal pentru toți profesioniștii. Scaunele spate pot fi rabatate individual sau împreună, adaptându-se perfect la configurația dorită, pentru a obține o podea plată. Citroën Berlingo oferă un volum de încărcare de până la 4000 litri și peste 3 metri lungime de încărcare cu scaunul față al pasagerului rabatat pentru versiunea XL.
Citroën Citroën C4 Electric
Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric duce mai departe mostenirea celor 92 de ani de istorie a hatchback-urilor compacte Citroën. Începând cu anul 1928, 10 generații de modele hatchback s-au succedat, cu vânzări ce au atins 12,5 milioane de exemplare. Noul CITROËN C4 iese imediat în evidență, combinând eleganța, fluiditatea și dinamismul unui hatchback compact: silueta aerodinamică, liniile rafinate și detaliile grafice de identitate, semnăturile luminoase față/spate. Modelul se prezintă cu o rulare electrică silentioasă, ușoară, dar și dinamică: până la 80% înărcare in 30 de minute* pentru o autonomie de până la 350 km.
Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
243 Citroën Jumper L1H1 2019 17.891,00 EUR available
244 Citroën Berlingo 2019 14.800,00 EUR available
305 Citroën C3 2021 10.858,00 EUR available
361 Citroën JUMPY Furgon L1H1 2021 19.881,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată