Newsletter
Nissan s-a alăturat Casa Auto în 2005 și este reprezentat împreună cu Dacia în complexul dedicat celor două mărci.
Marca japoneză îmbină fiabilitatea, tehnologia și designul și oferă un raport calitate-preț foarte avantajos. La Casa Auto puteți beneficia de consultanță în vânzări, servicii post-vânzare, accesorii și de asistență rutieră.

Modelele noastre:
Nissan X-TRAIL
Nissan X-TRAIL este conceput pentru cele mai frumoase experienţe în familie. Modelul se adaptează cu uşurinţă oricăror condiţii de drum şi reacţionează prompt datorită sistemului său inteligent de propulsie, tehnologiilor dinamice de conducere și capacităţilor sale 4x4 intuitive. Conectivitatea avansată îți conferă un mediu personal, în timp ce dispui de puteri sporite datorită tehnologiilor de siguranţă de ultimă oră. Îți amplifică bucuria de a fi la volan și transformă lumea într-un loc mai sigur în fiecare zi.
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai combină un design exterior elegant cu o siluetă aerodinamică și eficientă, care îţi permite să te bucuri din plin de călătorii. Gama de tehnologii inteligente te ajută să fii mai relaxat și mai încrezător la volan, de la sistemul inteligent de asistență la parcare cu vedere 360° la sistemul inteligent de frânare de urgenţă cu funcţie de recunoaştere a pietonilor.
Nissan JUKE
Denumit si Noul Coupé Crossover, Nissan Juke fascinează din orice unghi. Cu un design dinamic, linii sportive şi stilul coupé, este imposibil sa nu îl remarci. Tehnologia avansată, inclusiv asistența la conducere ProPILOT, îţi oferă siguranţă, confort şi conectivitate, pentru a te bucura din plin de aventurile urbane. Fiecare detaliu de design al noului JUKE este gândit să fie admirat.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
330 Nissan JUKE 2021 17.647,00 EUR available
356 Nissan LEAF TEKNA 2020 40.500,00 EUR sold
357 Nissan MICRA 2021 12.800,00 EUR available
360 Nissan QASHQAI 1.3 138CP 2021 19.618,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată