Newsletter
Marca Peugeot a intrat în portofoliul Casa Auto din luna ianuarie a anului 2018.
Peugeot își canalizează toată energia pentru a fabrica vehicule cu design elegant, care amplifică simțurile pentru o experiență specială. Iar noi, cei de la Casa Auto, ne folosim pasiunea pentru mașini ca să le oferim clienților cea mai bună experiență, tratându-i așa cum ne-am dori și noi să fim tratați atunci când suntem clienți.

Modelele noastre:
Peugeot 3008
Descoperă noul SUV PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor. Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® mai modern și vârf-de-gamă, precum și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea unui condus agil și o plăcere pură la condus. Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.
Peugeot 208
Cu profilul său doborât, alura sportivă si capota lungă, noul Peugeot 208 se remarcă prin personalitatea sa puternică. Liniile elegante și pure sunt puse în valoare de plafonul Black Diamond, pasajele roților, ramele geamurilor în negru lucios** și jantele cu inserții. La interior, experimentează condusul agil și intuitiv grație volanului compact cu butoane de control integrate*, panoului digital de bord 3D confihurabil, ecranului tactil HD, și celor 7 butoane ,,Toggles Switches,,.
Peugeot e-208 ACTIVE
PEUGEOT e-208, un model dedicat traficului urban, oferă călătorii pline de viață datorită motorului său 100% electric și oferă în mod clar acces la un nou tip de mobilitate. Elemente exterioare distinctive decorează noul PEUGEOT e-208: monograma „e” și Leul în nuanță dicroică, grilă de aceeași culoare ca și caroseria, arcadele roților vopsite în negru lucios, jante diamantate din aliaj pe 17" cu elementei ce îmbunătățesc aerodinamica. La interior impresionează prin combinația rafinată între Alcantara© și tapițeria textilă. Platforma modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, păstrând în același timp intacte spațiul interior și volumul portbagajului.
Peugeot 308
Redescoperă sedanul compact PEUGEOT 308, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus la volanul sistemului PEUGEOT i-Cockpit® digital. PEUGEOT 308 se remarcă prin designul îndrăzneț și elegant. Partea frontală expresivă afișează în centru emblema leului și exprimă robustețe prin profilul specific al capotei, grila verticală cu aspect cadrilat și bara de protecție dinamică. Grație noului instrument de bord digital,toate informațiile esențiale pentru condus sunt afișate deasupra volanului, în câmpul vizual al conducătorului auto.
Peugeot 5008
Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală. Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine. Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu echipamente vârf-de-gamă oferă conducătorului auto senzații amplificate și performanța unui Grand Tourer, pentru călătorii ce-ți vor depăși așteptările.
Peugeot 2008
Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV-ul PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață. Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18" decorate cu inserții aerodinamice, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamondi îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv. Dă curs liber preferinţelor tale și oferă-ţi libertatea de a alege. Graţie platformei modulare de ultimă generaţie concepută pentru a răspunde noilor nevoi și utilizări, poţi opta pentru un motor pe benzină, diesel sau 100% electric. Optimizarea ţinutei de drum, a manevrabilităţii, a confortului acustic și termic, dar și a greutăţii contribuie la reducerea consumului de carburant și a emisiilor de CO2, oferind o experienţă de condus intensă, rezultat al know-how-ului mărcii.
Peugeot BOXER
Descoperă un vehicul robust și economic, special conceput pentru afacerea ta! Testele de fiabilitate și volumul util de mare capacitate susțin cele mai dificile activități ale profesioniștilor. Cu un volum util ce poate atinge 17 m³ (la versiunea L4H3) și cea mai mare lățime utilă din categoria sa – de 1.87 m respectiv 1.42 m la pasajele roților, Peugeot Boxer se pretează oricarui tip de activitate profesională, grație uneia dintre cele mai bune sarcini maxime admise din segmentul său (între 2.8 și 4 tone). Noile echipamente propuse de Peugeot Boxer transformă cabina într-un adevarat birou: interfața radio cu 2 niveluri de echipare, Bluetooth® și priza USB pentru primul nivel sau ecranul tactil de 5” pentru al doilea nivel, o exclusivitate în segmentul său. Opțional, ecranul tactil permite instalarea navigației și afișajul camerei de marșarier. Una dintre dotările ce nu trebuie să lipsească de pe niciun vehicul utilitar - sistemul de aer condiționat este oferit GRATUIT.
Peugeot Partner L1 Active
Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale, grație conceptului PEUGEOT i-Cockpit®. PEUGEOT Partener propune un nou echilibru în proporțiile sale care îi conferă un stil atrăgător, dedicat unei utilitare mici, agile și compacte. O parte frontală puternică, cu o capotă scurtă, o grilă a radiatorului reproiectată și un parbriz avansat, farurile de ceață cu elemente cromat integrate - toate reprezintă identitatea PEUGEOT.
Peugeot e-2008
Descoperă SUV-ul PEUGEOT e-2008 și beneficiile complete oferite de motorul său electric. Savurează senzațiile neașteptate de rulare în mod electric și explorează toate avantajele e-mobilității. Liniile de design cizelate ale SUV-ului electric PEUGEOT e-2008 sunt similare cu cele ale modelele noastre propulsate de motoare termice, cu exact același interior și volum al portbagajului. SUV-ul electric compact beneficiază de o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, instalată ingenios pentru a economisi spațiu în compartimentul pasagerilor și în portbagaj. Autonomia poate ajunge la 320 km conform protocolului WLTPi, cu emisii zero de CO2 pe șosea. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 de km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
43 Peugeot 3008 2021 30.530,00 EUR available
46 Peugeot 5008 Active 2021 26.277,00 EUR available
141 Peugeot Noul 208 ACTIVE 2021 14.366,00 EUR available
310 Peugeot Noul 2008 ACTIVE 1.2 PURETECH 2021 18.014,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată