Newsletter
Una dintre cele mai recente mărci intrate în portofoliul Casa Auto.
Mazda se caracterizează printr-un spirit de challenger, fiind permanent împotriva curentului. Atributele cheie sunt designul și legătura om-mașină pe care Mazda încearcă să o redea prin fiecare model. Clienții Casa Auto pot beneficia de consultanță în vânzări, servicii post-vânzare, accesorii și de asistență rutieră.

Modelele noastre:
Mazda 3 HACTHBACK
Câștigătoare a 2020 World Car Design of the Year (Premiul mondial pentru design auto). Cu designul său grațios Kodo și suprafețele sale fluide, Mazda3 Hatchback pare că este în mișcare, chiar și în timp ce stă pe loc. Este o mașină care îți provoacă toate simțurile – de când o vezi pe stradă, până când ajungi la volan. Trăiește din plin cu designul Kodo conferă senzația de dinamism – chiar și în timp ce rămâi pe loc. Cu o gamă de culori interioare senzuale, habitaclul conferă un sentiment de liniște și rafinament. Este un spațiu extrem de confortabil în care tu și pasagerii vă puteți deconecta de la cotidian și vă puteți conecta mai bine cu sinele sau ceilalți pasageri.
Mazda 6 Sedan
Mazda 6 sedan combină măiestria artizanilor japonezi, folosind cele mai bune materiale, cu tehnologia de ultimă oră. Redefinește rafinamentul, cu un sentiment de eleganță matură, făcând o declarație elegantă în călătoriile de afaceri. Iar interiorul luxos și confortabil, plus senzația antrenantă la condus, fac din cele mai lungi călătorii o bucurie pentru toți. Designul exterior transmite un sentiment de lux, fiecare formă reflectând stilul și personalitatea, toate acestea fără a sacrifica nimic din comoditățile funcționale ale unui sedan.
Mazda CX-30
Ai nevoie de o mașină care să te însoțească: o mașină cu frumusețea fluidă a unui coupé și robustețea îndrăzneață a unui SUV. Suficient de mică la exterior pentru a se strecura prin oraș, dar suficient de mare la interior pentru a-l ține la distanță. O mașină pe cât de dinamică pe atât de palpitantă de condus, dar care oferă confort și siguranță superioare. La interior și la exterior, Mazda CX-30 este pur și simplu frumoasă – de la curbele fluide ale exteriorului până la măiestria rafinată a interiorului, designul său centrat pe factorul uman te pune în centrul atenției.
Mazda MX-30 LAUNCH EDITION
Noua Mazda MX-30 este concepută pentru a face față nevoilor cotidiene ale familiilor și persoanelor urbane active. Cu un exterior modern și elegant și un interior spațios, oferă nu numai o manevrabilitate excelentă, ci și autonomia și versatilitatea de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Mazda MX-30 a primit numărul maxim de cinci stele la cele mai recente teste, cu un punctaj de 91% pentru protecția adulților și 87% a copiilor pasageri, confom celor mai riguroase norme Euro NCAP 2020. Mazda MX-30 oferă o experiență de condus electric cu fiabilitate pe termen lung. Cu o garanție completă de 8 ani sau 160.000 km pentru baterie, acum te poți bucura fără griji de noul tău model electric Mazda.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
265 Mazda CX-30 2021 24.140,00 EUR available
405 Mazda MX-30 Launch Edition 2021 33.990,00 EUR available
435 Mazda CX-5 2020 26.537,00 EUR available
468 Mazda 3 Sedan G122 MT6 2021 19.378,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată