Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, este reprezentant autorizat în Iași pentru marca Citroën din luna ianuarie 2018.

ADN-ul mărcii Citroën s-a dezvoltat în timp prin atașamentul față de oameni, lucru care nu s-a schimbat niciodată de-a lungul istoriei. Atenția și grija pe care noi, cei de la Casa Auto, ne străduim permanent să o acordăm clienților este în acord perfect cu filosofia Citroën.

Showroom-ul Citroën se află la parterul clădirii Solo, Lețcani 1113, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care posesorii sau viitorii posesori Citroën le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive-test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Citroën este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garanție și post garanție le adăugăm, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii, mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Citroën.

Află mai multe despre modelele Citroën!

Adresă: Lețcani, Nr. 1113, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

CITROËN C3Unic, așa cum ești tu!

Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Stilul expresiv si unic al modelului il fac usor de recunoscut in categoria sa.

Interiorul masinii este spatios si placut la atingere, cu componente stilizate, iar sentimentul armonios este de asemenea sustinut de un demers uniform pentru proiectarea cu stil a portierelor, a scaunelor si a bordului. Aceleasi tesaturi placute si deschise la culoare ale tapiteriei continua senzatia de calitate premium intr-o nota originala.

Stilul interior este inspirat dintr-un univers diferit de cel al masinilor conventionale si include curele din piele pe portiere sau materiale textile pe plansa de bord.

Citroën C3 este, de asemenea, echipat cu tehnologii de varf. In premiera, modelul aduce, conducatorilor auto, tehnologia ConnectedCAM Citroën™: o camera video HD cu posibilitate de conectare la Internet. In plus, noul C3 are ca trasaturi distinctive o gama de echipamente care fac viata mai usoara soferilor, incluzand recunoasterea vocii, o camera video pentru marsarier, sistemul de avertizare pentru depasirea involuntara a marcajelor aplicate pe carosabil si monitorizarea unghiului mort.

Noul C3 dispune de motoare eficiente si economice PureTech pe benzina si BlueHDi diesel, de ultima generatie.

Află mai multe!

CITROËN C3 AIRCROSS SUVSUV compact, posibilități nelimitate

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh.

Stilul sau afiseaza robustete si un sentiment de siguranta datorita capotei inalte, pusa in valoare de chevroanele cromate, care integreaza semnatura luminoasa cu tehnologie LED*. La bordul noului tau SUV, vei putea adopta o pozitie de condus inalta si inedita.

Noul C3 AIRCROSS iese in evidenta cu usurinta in segmentul sau, prin liniile puternice si fluide ale caroseriei. Modelul afiseaza impresia de forta, cu ajutorul semnaturii luminoase, atragatoare, atat in partea frontala cat si in spate. In acelasi timp aspectul neagresiv, echilibreaza partea laterala cu ajutorul formelor detaliate.

Controleaza orice tip de suprafata de rulare. Garda la sol ridicata, rotile mari si tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent* (asistenta la coborarea in panta) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi conditiile.

CITROËN C3 AIRCROSS poate, de asemenea, sa optimizeze motricitatea rotilor sale din fata in functie de terenul intalnit si sa mentina viteza chiar și atunci cand coboara pe pante abrupte.

O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. Noul SUV este disponibil alături de motorizarea PureTech pe benzina, de 110 CP, sau diesel BlueHDi, de (100 sau 120 CP).

Află mai multe!

NOUL CITROËN C5 AIRCROSS SUVUn SUV cu un caracter unic.

C5 Aircross SUV este un SUV clasic grație roților sale mari, designului său robust și muscular și gărzii la sol ridicate, și în același timp un model 100% Citroën prin personalitatea sa unică, opțiunile puternice de stil (cum ar fi Airbump®), roțile sale mari cu diametrul de 720 mm, garda de la sol de 230 mm, protecțiile aplicate bosajelor roților, barele de pe acoperiș și o gamă largă de opțiuni de personalizare.

În calitate de ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, noul C5 Aircross SUV se evidențiază ca fiind cel mai confortabil SUV din segmentul său datorită a două inovații exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort.

Interiorul noului SUV C5 Aircross este spațios și impunător. Acesta încorporează forme generoase și fluide, rămânând în același timp atent la aspectele funcționale. Dispune de o planșă de bord robustă, aranjată pe orizontală, o bandă distinctivă întinzându-se pe toată lățimea acesteia.

Noul SUV C5 Aircross oferă o gamă de motoare eficiente și puternice Euro 6.3, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 trepte:

  • 2 versiuni pe benzină: PureTech 130 S&S MAN6 și PureTech 180 S&S EAT8
  • 3 versiuni diesel: BlueHDi 130 S&S MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 și BlueHDi 180 S&S EAT8
  • o versiune  Hybrid

Află mai multe!

NOUL CITROËN BERLINGODe la inventatorul vehiculului recreațional

Cu o personalitate puternică și îndrăzneață, o siluetă dinamică, tehnologia Airbump® și note de culoare, noul Citroën Berlingo este vehiculul recreațional absolut.

La bordul noului Citroën Berlingo spațiul și confortul sunt de neegalat. Parbrizul amplu este poziționat mai în față, iar planșa de bord elegantă pune în valoare spațiul și lumina. Materialele moi, plăcute la atingere, inspirate din universul mobilierului și al călătoriilor, amplifică sentimentul de bunăstare. Confortul acustic a fost, de asemenea, regândit.

Scaunele spate pot fi rabatate individual sau împreună, adaptându-se perfect la configurația dorită, pentru a obține o podea plată. Noul Citroën Berlingo oferă un volum de încărcare de până la 4000 litri și peste 3 metri lungime de încărcare cu scaunul față al pasagerului rabatat pentru versiunea XL.

O componentă emblematică a vehiculului recreațional, noul plafon multifuncțional al ultimului model Citroën Berlingo reia cele mai bune caracteritici ale celor două generații anterioare, oferind în același timp mai multă lumină.

Noul Citroën Berlingo propune 19 sisteme de siguranță și de asistență la condus, precum și 4 tehnologii de conectivitate, printre care încărcare wireless pentru smartphone sau sistemul de navigație conectată 3D cu recunoaștere vocală.

Propulsat de motoare diesel și pe benzină, noul Berlingo este adecvat pentru toate tipurile de drum, atât în mediul urban, cât și extra urban. Motorizările oferă performanțe superioare, fiind în același timp prietenoase cu mediul.

Află mai multe!

Citroen Drive Test

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: