Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, este reprezentant autorizat în Iași pentru marca Citroën din luna ianuarie 2018.

ADN-ul mărcii Citroën s-a dezvoltat în timp prin atașamentul față de oameni, lucru care nu s-a schimbat niciodată de-a lungul istoriei. Atenția și grija pe care noi, cei de la Casa Auto, ne străduim permanent să o acordăm clienților este în acord perfect cu filosofia Citroën.

Showroom-ul Citroën se află la parterul clădirii Solo, Lețcani 1113, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care posesorii sau viitorii posesori Citroën le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive-test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Citroën este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garanție și post garanție le adăugăm, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii, mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Citroën.

Află mai multe despre modelele Citroën!

Adresă: Lețcani, Nr. 1113, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Noul C4 CactusComfort is the new cool!

Citroën prezintă Noul C4 Cactus, hatchback-ul său compact. Modelul C4 Cactus a fost îmbunătăţit substanțial și a adoptat codurile clasice ale segmentului în ceea ce privește tehnologia și motorizările, continuând să se evidentieze prin personalitatea și confortul unice.

Cu designul său modern și distinctiv, Noul C4 Cactus propune o experiență inedită în termeni de confort la bord. În acest scop, Citroën și-a valorificat patrimoniul tehnologic în sistemele hidraulice de suspensii. Această tehnologie a fost reinterpretată pentru a deveni accesibilă unui număr cât mai mare de pasageri.

Noul C4 Cactus este primul model din Europa care va fi echipat cu suspensii cu Amortizoare Hidraulice Progresive ™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) și primul din lume dotat cu scaune Advanced Comfort, garantând un confort inedit.

Află mai multe!

C3 AircrossSUV Compact, posibilități nelimitate

Noul C3 AIRCROSS iese în evidență cu ușurință în segmentul său prin liniile puternice și fluide ale caroseriei. Modelul afișează impresia de forță, cu ajutorul semnăturii luminoase, atrăgătoare, atât în partea frontală cât și în spate.

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort, noul C3 Aircross beneficiază de experiența mărcii și oferă pasagerilor un nivel exemplar de confort. La bordul noului Citroën C3 AIRCROSS vei putea adopta o poziție de condus înaltă, cu o vizibilitate excelentă. Noul C3 Aircross este un vehicul mai plăcut, cu o mare capacitate de filtrare a zgomotelor exterioare, amplificând impresia de habitaclu protector.

Garda la sol ridicată, roțile mari și tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent(asistență la coborârea în pantă) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi condițiille.

De la 14.109 EURO (TVA si prima de casare incluse)

C-ElyseeMai mult confort, mai multă eleganță

Echilibrul perfect între robustețe și rafinament, noul CITROËN C-ELYSÉE își asumă angajamentul de a contribui la plăcerea călătoriei tale. Modelul beneficiază de avantajele programului CITROËN ADVANCED COMFORT®, care constă în soluții inovatoare, tehnologice și inteligente pentru un plus de relaxare.

CITROËN C-ELYSÉE asigură în egală măsură caracterul compact al exteriorului cu spațiul interior generos. Sedanul oferă confortul necesar pentru 5 adulți și bagajele lor, în cele mai bune condiții de a călători.

Tehnologia Mirror Screen te îndeamnă să te bucuri de aplicațiile telefonului mobil, în siguranță, direct de pe ecranul central din interiorul mașinii tale.

Noul C-Elysee se evidențiază ca o mașină robustă, proiectată să reziste testului timpului și numărului de kilometri. Garda la sol optimă, roțile mari, ușile cu chedere duble pentru o bună antifonare sau componentele bine fixate…  Fiecare detaliu a fost dezvoltat să dureze.

De la 14.000 EURO (TVA inclus)!

CITROËN C3Unic, așa cum ești tu!

Fiind în totalitate în pas cu tendințele, noul Citroën C3 se remarcă prin design-ul său trendy și optimist, animat de inserții cromatice și detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Stilul expresiv și unic al modelului îl fac ușor de recunoscut în categoria sa. Află mai mult despre noul Citroën C3 din cele 6 filme care descriu stilul, posibilitățile de personalizare, detaliile despre Citroën Advanced Comfort®, noile tehnologii și sistemul Citroën ConnectedCAM™.

Citroën C3 este, de asemenea, echipat cu tehnologii de vârf. În premieră, modelul aduce conducătorilor auto, tehnologia ConnectedCAM Citroën™: o cameră video HD cu posibilitate de conectare la Internet. În plus, noul C3 are ca trăsături distinctive o gamă de echipamente care fac viața mai ușoară șoferilor, incluzând recunoașterea vocii, o cameră video pentru marșarier, sistemul de avertizare pentru depășirea involuntară a marcajelor aplicate pe carosabil și monitorizarea unghiului mort.

Noul Citroën C3 este, de asemenea, disponibil într-o gamă largă de culori, incluzând Almond Green, Banquise White, Cobalt Blue, Shark Grey, Aluminium Grey, Rubi Red, Perla Nera Black, Power Orange si Sable.

Combină aceste 9 culori subtile sau îndrăznețe cu 3 nuanțe pentru plafon (Onyx Black, Aden Red sau Opale White) și alege combinația potrivită pentru tine (36 de combinații de culori disponibile). Variantele pot fi utilizate pentru a înviora un ton clasic cu un plafon colorat sau pentru a atenua o culoare mai vie cu un plafon într-o nuanță deschisă, combinațiile cromatice aducând un plus de modernitate modelului.

Interiorul mașinii este spațios și plăcut la atingere, cu componente stilizate, iar sentimentul armonios este de asemenea susținut de un demers uniform pentru proiectarea cu stil a portierelor, a scaunelor și a bordului. Aceleași țesături plăcute și deschise la culoare ale tapițeriei continuă senzația de calitate premium într-o notă originală.

Stilul interior este inspirat dintr-un univers diferit de cel al mașinilor convenționale și include curele din piele pe portiere sau materiale textile pe planșa de bord.

Așadar, cum arată C3-ul tau? 

De la 8.509 EURO (TVA si prima de casare incluse).

Citroen Drive Test

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: