Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, este reprezentant autorizat în Iași pentru marca Citroën din luna ianuarie 2018.

ADN-ul mărcii Citroën s-a dezvoltat în timp prin atașamentul față de oameni, lucru care nu s-a schimbat niciodată de-a lungul istoriei. Atenția și grija pe care noi, cei de la Casa Auto, ne străduim permanent să o acordăm clienților este în acord perfect cu filosofia Citroën.

Showroom-ul Citroën se află în incinta complexului Casa Auto din țos. Păcurari, nr. 177, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care posesorii sau viitorii posesori Citroën le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive-test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Citroën este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garanție și post garanție le adăugăm, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii, mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Citroën.

Află mai multe despre modelele Citroën!

Adresă: Șos. Păcurari, nr. 177

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Citroen Drive Test

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: