Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, este reprezentant autorizat în Iași pentru marca Citroën din luna ianuarie 2018.

ADN-ul mărcii Citroën s-a dezvoltat în timp prin atașamentul față de oameni, lucru care nu s-a schimbat niciodată de-a lungul istoriei. Atenția și grija pe care noi, cei de la Casa Auto, ne străduim permanent să o acordăm clienților este în acord perfect cu filosofia Citroën.

Showroom-ul Citroën se află la parterul clădirii Solo, Lețcani 1113, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care posesorii sau viitorii posesori Citroën le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive-test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Citroën este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garanție și post garanție le adăugăm, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii, mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Citroën.

Află mai multe despre modelele Citroën

Adresă: Lețcani, Nr. 1113, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

C3 AircrossSUV Compact, posibilități nelimitate

Noul C3 AIRCROSS iese în evidență cu ușurință în segmentul său prin liniile puternice și fluide ale caroseriei. Modelul afișează impresia de forță, cu ajutorul semnăturii luminoase, atrăgătoare, atât în partea frontală cât și în spate.

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort, noul C3 Aircross beneficiază de experiența mărcii și oferă pasagerilor un nivel exemplar de confort. La bordul noului Citroën C3 AIRCROSS vei putea adopta o poziție de condus înaltă, cu o vizibilitate excelentă. Noul C3 Aircross este un vehicul mai plăcut, cu o mare capacitate de filtrare a zgomotelor exterioare, amplificând impresia de habitaclu protector.

Garda la sol ridicată, roțile mari și tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent(asistență la coborârea în pantă) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi condițiile.

De la 13.500  EURO, cu TVA inclus. Află mai mult!

Noul C-ElyseeMai mult confort, mai multă eleganță

Echilibrul perfect intre robustete si rafinament, Noul CITROËN C-ELYSÉE isi asuma angajamentul de a contribui la placerea calatoriei tale. Modelul beneficiaza de avantajele programului CITROËN ADVANCED COMFORT®, care consta in solutii inovatoare, tehnologice și inteligente pentru un plus de relaxare.

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori.

Tehnologia Mirror Screen te indeamna sa te bucuri de aplicatiile telefonului mobil, in siguranta, direct de pe ecranul central din interiorul masinii tale.

Noul C-Elysee se evidentiaza ca o masina robusta, proiectata sa reziste testului timpului si numarului de kilometri. Garda la sol optima, rotile mari, usile cu chedere duble pentru o buna antifonare sau componentele bine fixate…  Fiecare detaliu a fost dezvoltat sa dureze.

De la 11.100 EURO, cu TVA inclus.  Afla mai multe!

NOUL CITROËN C3Unic, asa cum esti tu!

Fiind in totalitate in pas cu tendintele, noul Citroën C3 se remarca prin design-ul sau trendy si optimist, animat de insertii cromatice si detalii grafice care includ tehnologia Airbump®. Stilul expresiv si unic al modelului il fac usor de recunoscut in categoria sa. Afla mai mult despre noul Citroën C3 din cele 6 filme care descriu stilul, posibilitatile de personalizare, detaliile despre Citroën Advanced Comfort®, noile tehnologii si sistemul Citroën ConnectedCAM™.

Citroën C3 este, de asemenea, echipat cu tehnologii de varf. In premiera, modelul aduce, conducatorilor auto, tehnologia ConnectedCAM Citroën™: o camera video HD cu posibilitate de conectare la Internet. In plus, noul C3 are ca trasaturi distinctive o gama de echipamente care fac viata mai usoara soferilor, incluzand recunoasterea vocii, o camera video pentru marsarier, sistemul de avertizare pentru depasirea involuntara a marcajelor aplicate pe carosabil si monitorizarea unghiului mort.

Noul Citroën C3 este, de asemenea, disponibil intr-o gama larga de culori, incluzand Almond Green, Banquise White, Cobalt Blue, Shark Grey, Aluminium Grey, Rubi Red, Perla Nera Black, Power Orange si Sable.

Combina aceste 9 culori subtile sau indraznete cu 3 nuante pentru plafon (Onyx Black, Aden Red sau Opale White) si alege combinatia potrivita pentru tine (36 de combinatii de culori disponibile). Variantele pot fi utilizate pentru a inviora un ton clasic cu un plafon colorat sau pentru a atenua o culoare mai vie cu un plafon intr-o nuanta deschisa, combinatiile cromatice aducand un plus de modernitate modelului.

Interiorul masinii este spatios si placut la atingere, cu componente stilizate, iar sentimentul armonios este de asemenea sustinut de un demers uniform pentru proiectarea cu stil a portierelor, a scaunelor si a bordului. Aceleasi tesaturi placute si deschise la culoare ale tapiteriei continua senzatia de calitate premium intr-o nota originala.

Stilul interior este inspirat dintr-un univers diferit de cel al masinilor conventionale si include curele din piele pe portiere sau materiale textile pe plansa de bord.

Asadar, cum arata C3-ul tau? 

De la 10.700 EURO, TVA inclus. Află mai mult!

Citroen Drive Test

Înscriere drive test:

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Citroën pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: