Mitsubishi a intrat în portofoliul Casa Auto din 2003, aducând fiabilitatea japoneză.

Cei de la Mitsubishi promit să vă surprindă. Un exemplu este renumitul model Lancer sau off-roaderele cu pedigree de la Mitsubishi. De asemenea, marca a făcut primii pași și în domeniul vehiculelor complet electrice. La Casa Auto puteți beneficia de consultanță în vânzări, servicii post-vânzare, accesorii și de asistență rutieră.

i-MiEVViitorul este 100% electric

Electric, complet electric. 0 emisii de CO2, 0 zgomot și 0 consum de carburant. Mitsubishi i-MIEV este perfect adaptat viitorului urban. Cel mai mic model din gama japonezilor de la Mitsubishi este prezent deja pe străzile din Iași prin intermediul CABY, primul serviciu de car-sharing cu vehicule exclusiv electrice din România.

Noul ASXBucură-te de viață

Noul ASX inspiră performanță dinamică dar și senzația de securitate. Grila frontală moștenește funcționalitatea Pajero și Lancer Evolution. Interiorul este gândit pentru confort: aer condiționat complet automat, sistem de pornire fără cheie, plafon panoramic din sticlă cu iluminare cu led-uri și conectivitate USB.

La capitolul siguranță, modelul punctează prin sistem activ de control al stabilității, asistență la pornire în rampă, controlul tracțiunii și sistemul de frânare de urgență, în timp ce eficiența consumului este completată de sistemul auto stop & go.

OutlanderDinamism și performanță.

Mitsubishi Outlander are puterea de a surprinde în modul cel mai plăcut: cu o ținută de drum în care confortul și siguranța pasagerilor sunt prioritare, dispune de opțiunea de 5 sau 7 locuri și oferă standarde superioare de performanță, dinamică și consum economic, fiind echipat în plus cu cel mai avansat sistem 4×4 electronic.
OUTLANDER oferă cea mai bună performanţă pe care o puteţi cere unui SUV robust, inclusiv accelerare puternică şi manevrabilitate sensibilă. Oriunde veţi călători, vă veţi bucura de avantajele unui SUV de ultimă generaţie reducând simultan impactul asupra mediului prin înalta eficienţă a consumului de combustibil şi emisiile reduse de CO2.

Outlander PHEVExperimentează senzația de zbor

Manevrabilitate crescută și un răspuns rapid combinate cu o ținută de drum confortabilă ce asigură plăcerea condusului în mediul urban. Așa se caracterizează pe scurt Outlander.

Iar dacă optați pentru versiunea plug in hibrid PHEV, veți beneficia și de economie crescută de combustibil. Și în varianta simplă, Outlander afișează performanțe remarcabile de consum și de emisii, atât cu motorizarea pe benzină, cât și diesel. Pentru un plus de siguranță Outlander prezintă sistemele de control de croazieră adaptabil, de prevenire a coliziunii frontale și de avertizare la depășirea benzii de rulare.

Pajero 5DCalitatea este în detalii!

O legendă a segmentului 4×4, Pajero a evoluat și oferă un pachet optim între confort, capabilități off road și stil. Interiorul este versatil și foarte încăpător, iar pasagerii sunt întâmpinați de un sistem audio premium pentru o audiție perfectă. Pregătit de rigorile Raliului Dakar, Pajero integrează un SS4-II, cel mai sofisticat sistem all wheel drive dezvoltat vreodată și suspensie independentă avansată pe toate cele 4 roți.

Performanța se transmite și în ceea ce privește emisiile, motorizarea respectând standardul Euro 5b.

L200 Double CabSport Utility Truck. Noul L200

Superioritate 4×4 demonstrată, manevrabilitate incredibilă, consum excelent și capacitate sporită de încărcare și remorcare. Acestea sunt atributele de bază Mitsubishi L200, o altă referință în segmentul 4×4.

Elegant, mai sofisticat și cu un design sportiv la exterior, L200 se remarcă și prin confortul oferit pasagerilor cu ajutorul displayului generos pentru sistemul de infotainment, conectivitate USB, sistemul de acces și operare fără cheie, geamurile electrice temporizate și sistemul de blocare automată a portierelor.

Multiplele elemente de siguranță activă și pasivă includ și un element specific segmentului, sistemul de asistență la stabilizarea remorcii, care asigură controlul autovehiculului și al remorcii în cazul apariției balansului.

Mitsubishi Eclipse CrossDinamic. Inovator. Provocator

Noul SUV-Coupé dezvoltat de Mitsubishi Motors, are un aspect atractiv, dinamic şi provocator, care inaugurează noul limbaj de design al producătorului japonez.
Eclipse Cross este o fuziune între aspectul unui coupe şi mobilitatea dinamică a unui SUV cu stilul şi performanţele proprii Mitsubishi. Alte caracteristici distinctive sunt design-ul ce încântă, conectivitatea ce te împinge spre noi aventuri şi tehnologia de control pe toate roţile, care furnizează senzaţia liniştitoare din timpul condusului și promite o experienţă plăcută.

Aflați mai multe despre modelele Mitsubishi!

Adresă: Casa Auto, Șoseaua Păcurari nr. 177, Iași, România

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

 

Mitsubishi Drive Test

Testați toate modelele pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: