Noutati

A inceput Programul RABLA CLASIC

Începând de marți, 17 martie 2020, ora 13:00, oricine dorește să achiziționeze o mașină puțin poluantă, poate să se adreseze dealerului Casa Auto. Programul aduce mai multe noutăți, una dintre ele fiind intenția de modificare a procedurii astfel încât prezența fizică a beneficiarului la sediul dealerului să nu mai fie necesară.

Programul vine cu mai multe noutăți, una fiind o premieră absolută: posibilitatea de a achiziționa motociclete. În prezent, se lucrează la modificarea procedurii, astfel încât prezența fizică a beneficiarului la sediul dealerului să nu mai fie necesară.

Programul RABLA CLASIC 2020:

Are cel mai mare buget de când există programul: 405 milioane de lei.
Va avea cel mai mare număr de beneficiari din ultimii 15 ani: se estimează că în jur de 60.000.
Valoarea primei de casare rămâne la 6.500 de lei (1.350 de euro). Această primă poate să crească cu încă 1.000 de lei dacă mașina pe care o alege beneficiarul are pragul de emisii de 96 de g de CO2 per km.

De asemenea, s-a introdus un eco-bonus nou în RABLA CLASIC de anul acesta: valoarea lui este de 1.000 de lei, care se pot adăuga la cei 6.500 de lei, în cazul în care este aleasă o mașină cu sistem GPL sau GNC. S-a decis, inclusiv, creșterea eco-bonusului pentru mașinile hibride convențional (cele care nu se încarcă la priză) de la 1.700 de lei la 2.500 de lei.

Rabla Clasic vine anul acesta cu o noutate așteptă: RABLA MOTO.

Cei care vor să-și cumpere o motocicletă o pot face acum prin programul Administrației Fondului pentru Mediu. Și în acest caz trebuie casat un autovehicul vechi, iar prima de casare este de 3.500 de lei.

Programul este oficial deschis. Pașii pe care trebuie să îi urmeze un beneficiar al programului RABLA CLASIC:

  • Să obțină de la dealeri cererea de înscriere în program. Aceasta are o valabilitate de până la 120 de zile;
  • Apoi, în 30 de zile de la obținerea cererii, beneficiarul trebuie să caseze autovehiculul vechi;
  • După care, în cadrul celor 90 de zile care au mai rămas, cetățenii trebuie să încheie formalitățile de achiziție a mașinii.

Pentru a contacta rapid dealerul Casa Auto preferat, sunați la 0232 933. Puteți descoperi ofertele noastre prin Programul RABLA  2020 aici – mallauto.testergrup.ro

inapoi