Noutati

CASA AUTO a devenit reprezentant autorizat Peugeot și Citroën

CASA AUTO – divizia auto a Tester Grup anunță că a devenit, de la începutul acestui an, reprezentant autorizat Peugeot și Citroën pentru vânzarea de autoturisme și vehicule comerciale, precum și partener autorizat pentru activități de service și comercializarea de piese și accesorii. Portofoliul CASA AUTO crește astfel la 12 mărci, compania ieșeană consolidându-și poziția națională de dealer cu cele mai multe mărci reprezentate.

 

Reprezentanța Peugeot-Citroën se află în Lețcani, la parterul clădirii SOLO. Showroom-ul amenajat de CASA AUTO oferă toate serviciile pe care deținătorii sau viitorii posesori de autovehicule Peugeot și Citroën le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, acces la modele și drive-test, până la o simplă conversație plăcută despre particularitățile mărcilor, alături de o cafea bună.

Service-ul modelelor Peugeot și Citroën este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie. Serviciilor de reparație în garantie și post garanție CASA AUTO le adaugă asistență service, accesorii, mașini de înlocuire și asistență rutieră.

În showroom-ul Peugeot-Citroën de la CASA AUTO, ieșenii pot testa modelele noi ale celor două mărci, printre care se numără: compactul Citroën C3, noul sedan C-ELYSÉE, C3 AIRCROSS, SUV-ul cu personalitate puternică dar și noul Jumper, din categoria vehiculelor comerciale. Peugeot propune noul 308 și o gamă nouă și impresionantă de SUV-uri pentru familii moderne: 2008, 3008 și 5008.

Ne bucurăm să anunțăm dezvoltarea portofoliului CASA AUTO cu două noi mărci, foarte populare în România. Prin integrarea Peugeot și Citroën , CASA AUTO ajunge la un total de 12 mărci reprezentate, ceea ce reconfirmă poziția de lider pe piața auto din Iași. Cele două mărci vin cu tehnologii de ultimă generație, design neconvențional și concepte specifice, Citroën fiind apanajul celor care vor să iasă în evidență în timp ce Peugeot are o poziționare orientată spre clasa premium”, a declarat Angelica Năstasă, CEO Tester Grup.

Cei care vor să afle mai multe despre modele Peugeot și Citroën și serviciile asociate pe care le oferă Casa Auto sunt așteptați la showroom-ul situat în Lețcani nr. 1113, Iași. Detalii suplimentare găsiți pe: casaauto-testergrup.ro/citroen; casaauto-testergrup.ro/peugeot sau la telefon 0232 933.

Despre CASA AUTO

CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din județul Iași, distribuitor pentru 12 mărci auto, deținător al mai multor clădiri de birouri de clasă A și al Parcului Industrial SOLO. CASA AUTO este cel mai important dealer din Iași, cu 3.000 de automobile vândute și 34.000 de unități operate în service, în 2017.

inapoi