Noutati

Hyundai Santa Fe este disponibil la Casa Auto Iași

Cea de-a patra generatie Santa Fe este disponibilă la Casa Auto Iași în showroom-ul din Șos. Păcurari, nr. 177. Descoperă o mașină cu un design rafinat și impunător, care reflectă noua abordare Hyundai pentru gama de SUV-uri. Exteriorul este dominat de partea frontală. Grila tip cascadă, de mari dimensiuni, încadrată de faruri, proiectoarele și luminile de zi conferă modelului un aspect futurist. Silueta armonioasă este accentuată de linia simplă a plafonului, care continuă fluid de la faruri până la lămpile din spate. Pentru a întări personalitatea puternică a modelului, partea din spate dispune de un design robust, cu două eșapamente, lămpi cu formă unică și o bară puternic profilată.

Sursa foto: https://bit.ly/2IKlNYC

La interior, modelul beneficiază de o arhitectură ergonomică, cu un spațiu încăpător și materiale de calitate. Cu o lungime de 4,770 mm, lățime de 1,890 mm și un ampatament alungit de 2.765 mm, Santa Fe oferă un confort sporit pasagerilor. Conducătorul auto și pasagerul din față beneficiază de scaune reglabile electric. Pentru mai multă flexibilitate, spațiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungând la 625 litri.

Modelul este disponibil în versiunea ultra-performantă de 2,2 litri, propulsorul fiind modificat pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C. Motorul livrează o putere maximă de 200 CP și un cuplu de 440 Nm/1750-2750, fiind disponibil cu tracțiune integrală și cu transmisie automată în opt trepte.
Pentru a răspunde celor mai înalte standarde europene de siguranță, noul Santa Fe dispune de pachetul Hyundai SmartSense:asistență la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni; asistență la menținerea benzii de rulare (LKA); asistență pentru faza lunga (HBA); sistem de avertizare a conducătorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistență pentru ieșirea în siguranță; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea în marșarier (RCCW); sistem de monitorizare 360○.

Noul model Santa Fe propune clienților dotări avansate de conectivitate, care permit integrarea perfectă a informațiilor de pe smartphone. Sistemul infotainment cu ecran de 8 inchi integrează navigația, dotările media și de conectivitate, fiind compatibil cu Apple CarPlay, cu Android Auto, precum și cu programul MapCare. În plus, noul Head-Up Display (HUD) proiectează informații relevante în câmpul vizual al conducătorului auto.
Fiecare autovehicul comercializat va beneficia de cinci ani garanție fără limită de kilometri, cinci ani asistență rutieră și cinci ani de verificări periodice.

Casa Auto

tel: 0232 933

Dealer Autorizat Hyundai

inapoi