Noutati

O nouă stație de încărcare electrică la IDEO

Noua stație de încărcare electrică de la IDEO are două spații de parcare și este o stație de incărcare rapidă universală. Oferă încărcare totală în câteva zeci de minute și adaugă 125 km de autonomie în cca. 30 minute (estimare). EVTRONIC este unul dintre cei mai importanți producători de stații de încărcare pentru industria vehiculelor electrice, bucurându-se de o reputație binecunoscută ca lider în inovația managementului energiei.

Cu sediul în Pessac, Franța, EVTRONIC produce o gamă completă de dispozitive de încărcare a vehiculelor electrice pentru uz rezidențial și comercial, precum și pentru aplicații ale comunităților, incluzând stații de încărcare normale, stații de încărcare accelerate, sistemele de încărcare rapidă CHAdeMO DC și modulul de încărcare EVSE 3 . EVTRONIC a dezvoltat produse inovatoare care răspund nevoilor  utilizatorilor profesioniști din întreaga lume, inclusiv cerințelor furnizorilor de energie electrică prin includerea unor concepte precum cel de rețea inteligentă. Printre clienții săi se numară EDF – Sodetrel in Franta sau ChargePoint in UK. Statiile EVTRONIC le veți găsi în orașe precum Bordeaux sau Toulouse.

Noua stație rapidă de la IDEO se adaugă celorlalte șase stații puse în funcțiune în ultimii doi ani de Tester Grup. Locațiile celorlalte stații sunt:  showroom Mercedes, showroom Jaguar-Land Rover, Centro, Splay Bahlui – langă Facultatea de Fizică, Universitatea Al. I. Cuza – corp A și Ideo – parcarea situată în spatele clădirii.

IDEO este unul dintre cele mai moderne centre pentru dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii din Iași. Reprezintă o comunitate de afaceri din domenii diverse și interconectate, de clienți și furnizori, concentrată în 15.000 mp. de spații de birouri și facilități conexe.

eHINT Pentru planificarea unei deplasări cu mașina electrică trebuie considerată autonomia reală și nu cea oficială întrucât aceasta din urmă este calculată în conditii ideale, fără consumatori electrici porniți. Pornirea consumatorilor cum ar fi aerul condiționat, ventilație, faruri, etc, scad semnificativ autonomia mașinii electrice. De asmenea, condițiile de trafic pot varia de la o zi la alta sau chiar în diferite intervale orare.

inapoi