Noutati

Te invităm la Magia Baloanelor cu un spectacol de culoare și motoare

Echipa Casa Auto se alătură în acest final de săptămână celei de-a treia ediții a Festivalului „Magia baloanelor – festival al baloanelor cu aer cald”, ce va avea loc la Războieni, Iași, de vineri până duminică, 18-20 mai 2018. Cu o tradiție recunoscută în promovarea evenimentelor dedicate familei, Tester Grup completează lista de activități pentru cei mici și mari oferite de organizatori, cu sute de surprize colorate și cu o incântătoare expoziție de mașini perfecte pentru întreaga familie, din portofoliul de mărci Casa Auto.

În calitate de partener al evenimentului, Casa Auto va fi prezentă la sol – cu o expoziție de modele auto strălucitoare de la mărcile: Opel, Mazda, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Peugeot și Citroen, dar și în aer, cu un balon cu aer cald, spre încântarea membrilor echipei și a prietenilor Casa Auto.

În fiecare zi, reprezentanții Casa Auto vă întâmpină la festivalul Magia Baloanelor cu surprize și activități dedicate familiilor și nu numai: cadouri, concursuri de zmee și un moment în care vom ridica în aer împreună, sute de baloane colorate. De asemenea,  vă oferim ocazia să testați câteva modele din categoria “fierbinte” a momentului – Sport Utility Vehicle.

Astfel, Opel vă propune să rezolvați ecuația celor X motive ce fac din Mokka X o mașină care pune în umbră alte modele. Motivul X+1 vi-l dezvăluim noi: în această perioada, prețul de achiziționare este mai mult decăt atrăgător.

Mazda te invită să descoperi comuniunea perfectă dintre om și mașină. Vino sa testezi  CX-3, primul SUV subcompact de la Mazda – conceput și construit pentru a sărbători bucuria pură de a conduce și Mazda CX-5, o mașină care oferă o senzație intensă și inspiră forță și cutezanță.

Honda aduce puterea visurilor, cu două modele pregătite pentru orice aventură: HR-V – un crossover spațios, cu sisteme avansate de siguranță dublate de tehnologie de ultimă oră și CR-V – un SUV extrem de apreciat de clienți pentru confort și flexibilitate.

Hyundai îți propune să explorezi noi posibilități, noi orizonturi. Fă cunoștință cu modelul Tucson, elegant și atrăgător, cu performanțe inteligente și practice, dar și cu modelul plin de personalitate Hyundai Santa Fe, care se remarcă prin performanțe dinamice și manevrabilitate.

Marca Mitsubishi revendică moștenirea autentică 4×4 cu modelul L200 – un Sport Utility Truck robust, pregătit să facă față oricărei provocări și Noul Eclipse Cross, din noua generație de modele Mitsubishi – un SUV Coupe dinamic și provocator.

Peugeot vă provoacă să aflați de ce SUV PEUGEOT 3008 a primit peste 30 de premii internaționale de la lansare, inclusiv prestigiosul titlu, European Car of the Year, iar Citroën aduce NOUL C3 AIRCROSS, un SUV compact, versatil și spațios, cu posibilități nelimitate.

Casa Auto invită toți clienții și nu numai, la un eveniment de weekend complet de activități pentru copii și părinți, cu baloane și cai putere. Bucură-te de adrenalină la test drive-urile oferite de mărcile Casa Auto și delectează-ți privirea la spectacolul baloanelor cu aer cald.
Lasă-te purtat de culori până sus, departe!
  

inapoi