Opel, cu o tradiție de peste un secol și jumătate, a intrat în portofoliul Casa Auto din 2009

Cunoscute pentru calitatea specifică germană, modelele Opel prezintă un mix de confort, tehnologie avangardistă, dinamică superioară și sisteme de siguranță.

La Casa Auto puteți beneficia de consultanță în vânzări, servicii post-vânzare, accesorii și de asistență rutieră.

Aflați mai multe despre modelele Opel! 

Adresă: Lețcani, Nr. 1115, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Astra HatchbackCel mai eficient model Astra de până acum.

Noul model Astra hatchback impresionează prin ingineria germană, inovațiile de top, precum farurile IntelliLux LED® Matrix și prin designul său atrăgător și aspectul sportiv, accentuat de noua grilă 3D premium și Pachetul negru ultra-lucios.

Asigurând un spațiul amplu pentru picioare în spate, scaune premium cu o calitate confortabilă și un design modern, noul interior personalizat al modelului Astra a fost conceput pentru a-ți asigura starea de bine.

Alege dintre motoarele pe benzină cu o putere de până la 107 kW (145 cp)1 sau motoarele diesel cu o putere de până la 90 kW (122 cp)2 pentru economie maximă de carburant și plăcerea de a conduce.

Află mai multe!

Noul CorsaPlăcerea zilnică de a conduce.

Descoperă Noul Corsa – autovehiculul german urban, pregătit pentru viitor, care îmbină bucuria de a conduce cu tehnologie de clasă superioara. Disponbil acum cu motor pe benzină, diesel sau 100% electric.

Elegant și rafinat: noul Corsa iese în evidență prin designul ce subliniază ingineria germană de precizie. Cu o parte frontală atractivă și o siluetă remarcabilă, noul Corsa este atrăgător din orice unghi.

Dorești un aspect și mai îndrăzneț și mai atletic? Atunci nivelul de echipare sport GS Line este perfect pentru tine, datorită designului aparte, care include bare de protecție față și spate speciale, țeavă de eșapament cromată și jante speciale.

Interiorul impresionează imediat prin măiestria precisă, detaliile sofisticate și materialele premium de înaltă calitate. Cu panoul de instrumente sportiv și ergonomic, cu personalitatea unui autovehicul de mari dimensiuni, abia aștepți să pleci la drum.

Când vine vorba despre performanțe de conducere și eficiență, motoarele Corsa se află în prim-plan. Pe benzină, diesel sau complet electric: noul Corsa asigură întotdeauna o deplasare dinamică, lină, cu emisii scăzute sau chiar zero emisii.

Află mai multe!

Crossland XCreat pentru tine.

Un crossover elegant cu design SUV, cu motoare eficiente, inovații de clasă premium și flexibilitate excepțională.

‘Creat pentru tine. Muncă, relaxare, timp pentru noi, pentru mine… Crossland X este gata pentru orice datorită flexibilității sale excepționale, inovațiilor de top & designului de SUV.

Perfect adaptat stilului de viață urban datorită designului SUV elegant și dimensiunilor compacte: noul Crossland X rafinat și dinamic excelează prin eleganță practică și sportivă.

Design premium și precizie germană: beneficiază de noile scaune din piele, manevrare intuitivă și poziție de ședere înaltă „tipică SUV”, pentru o vedere panoramică perfectă.

Farurile LED sunt cu 30% mai luminoase decât becurile obișnuite cu halogen și asigură iluminarea optimală în orice situație de conducere.

Conectează-ți smartphone-ul via Apple CarPlay™¹ și Android Auto™² la sistemul de infotainment Radio R 4.0 IntelliLink și utilizează smartphone-ul fără nicio distragere a atenției.

La fel de versatilă ca modelul Crossland X este și gama de motoare dinamice și eficiente pe benzină și diesel.

Află mai multe!

Grandland XSUV-ul dominant, pregătit pentru orice aventură.

SUV-ul dominant este pregătit pentru orice aventură. Cu o tehnologie avansată și un design uimitor, modelul Grandland X și versiunea sa plug-in hibrid sunt gata de acțiune.

Descoperă Grandland X Hybrid4 și atuurile sale. Încărcare rapidă și ușoară, 4 moduri de condus, 300 CP și 4×4. Puterea unui SUV. Inteligența unui hibrid. Primești totul fără nici un compromis.

Aventura te cheamă și Grandland X răspunde provocării. Acest SUV captivant atrage atenția prin liniile sale ascuțite, silueta puternică și atitudinea atletică.

În condiții dificile de drum, rămâi relaxat cu materiale premium moi, forme proeminente și un interior personalizabil. Transformă modelul Grandland X în imaginea ta supremă.

Farurile inteligente AFL (Iluminare frontală avansată) cu LED-uri sporește cu 30% vizibilitatea față de cele cu halogen. Astfel, pe timp de noapte, siguranța sporește semnificativ.

Depășește limitele – fără să te pierzi. Europa este la îndemâna ta cu harta 3D integrată în sistemul de navigație Navi 5.0 IntelliLink.

Un motor pe gustul tău – acum în dotarea modelului Grandland X. Propulsează-te către o nouă aventură, într-o călătorie dinamică, lină și eficientă.

Află mai multe!

Insignia Grand SportInvitație către un drum fără limite.

Design elegant, conectivitate superioară și sisteme de asistență. Insignia este invitația către un drum fără limite.

Design fastback de referință, contururi în stil coupé, linii precise și elegante: combinația dintre un aspect sportiv și un caracter aerodinamic de excepție.

Totul este personalizat: de la instrumentele înclinate subtil către șofer, scaunele active ergonomice opționale la materialele de calitate.

Farurile IntelliLux LED®¹ Matrix cu fază lungă ce nu orbește reduc automat luminozitatea în apropiere de alte autovehicule dar luminează puternic drumul până la 400 m în față.

Cu noul Multimedia Navi Pro te bucuri de servicii conectate de navigație1 precum navigație predictivă, alerte din trafic în timp real, informații despre locuri de parcare în timp real, prețurile carburanților și actualizări online ale hărții2.

Alegerea îți aparține: fie că preferi transmisia manuală sportivă cu 6 trepte sau cea automată, rafinată, cu 8 trepte¹, Insignia are toate calitățile pentru a te face să avansezi.

Află mai multe!

Opel Drive Test

Testați toate modelele OPEL pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele OPEL pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: