Marca Peugeot a intrat în portofoliul Casa Auto din luna ianuarie a anului 2018.

Peugeot își canalizează toată energia pentru a fabrica vehicule cu design elegant, care amplifică simțurile pentru o experiență specială. Iar noi, cei de la Casa Auto, ne folosim pasiunea pentru mașini ca să le oferim clienților cea mai bună experiență, tratându-i așa cum ne-am dori și noi să fim tratați atunci când suntem clienți.

Showroom-ul Peugeot se află la parterul clădirii Solo, Lețcani 1113, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care actualii sau viitorii posesori Peugeot le așteaptă, începând de la consultanța pentru vănzare sau finanțare, vizualizare modele și drive test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Peugeot este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garantie și post garanție le adăugam, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii , mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Peugeot.

Află mai multe despre modelele Peugeot

Adresă: Lețcani, Nr. 1113, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

3008 SUVNiciodată un SUV nu a ajuns atât de departe

Noul SUV PEUGEOT 3008 isi dezvaluie forta si caracterul prin designul elegant care imbina robustetea cu stilul. Exploreaza cea mai noua tehnologie la bordul noului SUV 3008 si bucura-te de experienta de condus intensa!

SUV PEUGEOT 3008 a primit peste 30 de premii internationale de la lansare, inclusiv prestigiosul titlu, European Car of the Year.

SUV-ul 3008 a sedus multi reprezentanti ai juriului international datorita calitatilor dinamice, stilului exterior, nivelului de echipare, designului interior si desigur, inovatorului PEUGEOT i-Cockpit®.

Trei motive sa alegi Noul SUV 3008:

1. STIL ORIGINAL
Indragosteste-te de designul noului SUV PEUGEOT 3008, cu a sa grila cromata cadrilata* care uneste blocurile optice dotate cu tehnologie full LED, accentuand aspectul dinamic, specific unei feline. Descopera liniile sportive ale noului SUV, evidentiate prin insertii elegante cromate.

2. EXPERIENTA AMPLIFICATA
Conducatorul auto nu a avut niciodata la dispozitie un spatiu interior mai spectaculos pentru a porni in aventuri. Cu ajutorul noului PEUGEOT i-Cockpit, SUV-ul PEUGEOT 3008 te invita sa descoperi un univers 100% digital. Ecranul tactil de 8″*, simplu de configurat si de personalizat, head-up display-ul si volanul compact cu comenzi integrate impreuna cu transmisia electronica automata* alcatuiesc combinatia perfecta pentru a duce experienta de conducere la cel mai inalt nivel.

3. TEHNOLOGIE INOVATOARE
Trebuie sa exploram lumea dar in acelasi timp sa respectam si mediul inconjurator – cu ajutorul tehnologiilor eficiente. Sasiul mai usor, propulsoarele PureTech si BlueHDi impreuna cu transmisia automata EAT6 fac din noul SUV PEUGEOT 3008 cel mai eficient* model din clasa sa, la momentul testarii.

De la 20.229 EURO, cu TVA inclus. Afla mai mult!

Peugeot Drive Test

Înscriere drive test:

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: