Marca Peugeot a intrat în portofoliul Casa Auto din luna ianuarie a anului 2018.

Peugeot își canalizează toată energia pentru a fabrica vehicule cu design elegant, care amplifică simțurile pentru o experiență specială. Iar noi, cei de la Casa Auto, ne folosim pasiunea pentru mașini ca să le oferim clienților cea mai bună experiență, tratându-i așa cum ne-am dori și noi să fim tratați atunci când suntem clienți.

Showroom-ul Peugeot se află la parterul clădirii Solo, Lețcani 1113, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care actualii sau viitorii posesori Peugeot le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Peugeot este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garantie și post garanție le adăugam, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii , mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Peugeot.

Tester Grup sărbătorește 26 de ani de activitate. Descoperă cele mai bune oferte aniversare la toate brand-urile auto din grup.

Află mai multe despre modelele Peugeot!

Adresă: Lețcani, Nr. 1113, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Noul 508Descoperă noul PEUGEOT 508: sedanul radical premium!

Descoperă noul PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț ce nu face compromisuri în ceea ce privește designul, oferă caracteristici tehnologice de ultimă generație și o experiență de condus intensă.

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, noul sedan radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator.

Bucura-te de pozitia de conducere agila si vizionara cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabil si cu ecranul capacitiv tactil HDi de 10″. Pentru o experienta de conducere de neegalat, desfata-te in confortul scaunelor, cu functiile de masaj multipuncti si cu sistemul Hi-Fi FOCAL®i ce ofera bucuria unui sunet clar precum cristalul.

Datorita eficientei motoarelor PureTech Euro 6.2 sau BlueHDi si a cutiei de viteze automate EAT8i cu 8 trepte, PEUGEOT 508 combina puterea cu emisiile de CO2 controlate.

Afla mai mult!

3008 SUVNiciodată un SUV nu a ajuns atât de departe

Noul SUV PEUGEOT 3008 își dezvăluie forța și caracterul prin designul elegant care îmbină robustețea cu stilul. Explorează cea mai nouă tehnologie la bordul noului SUV 3008 și bucură-te de o experiență de condus intensă!

SUV PEUGEOT 3008 a primit peste 30 de premii internaționale de la lansare, inclusiv prestigiosul titlu, European Car of the Year.

SUV-ul 3008 a sedus mulți reprezentanți ai juriului internațional datorită calităților dinamice, stilului exterior, nivelului de echipare, designului interior și desigur, inovatorului PEUGEOT i-Cockpit®.

Trei motive să alegi Noul SUV 3008:

1. STIL ORIGINAL
Îndrăgostește-te de designul noului SUV PEUGEOT 3008, cu a sa grilă cromată cadrilată* care unește blocurile optice dotate cu tehnologie full LED, accentuând aspectul dinamic, specific unei feline. Descoperă liniile sportive ale noului SUV, evidențiate prin inserții elegante cromate.

2. EXPERIENȚĂ AMPLIFICATĂ
Conducatorul auto nu a avut niciodată la dispoziție un spațiu interior mai spectaculos pentru a porni în aventuri. Cu ajutorul noului PEUGEOT i-Cockpit, SUV-ul PEUGEOT 3008 te invită să descoperi un univers 100% digital. Ecranul tactil de 8″*, simplu de configurat și de personalizat, head-up display-ul și volanul compact cu comenzi integrate împreună cu transmisia electronică automată* alcătuiesc combinația perfectă pentru a duce experiența de conducere la cel mai înalt nivel.

3. TEHNOLOGIE INOVATOARE
Trebuie să explorăm lumea, dar în același timp să respectăm și mediul înconjurător – cu ajutorul tehnologiilor eficiente. Șasiul mai ușor, propulsoarele PureTech și BlueHDi împreună cu transmisia automată EAT6 fac din noul SUV PEUGEOT 3008 cel mai eficient* model din clasa sa, la momentul testării.

Află mai mult!

Noul 308Tehnologie amplificata

CARACTER PUTERNIC ȘI PERFORMANȚĂ

Pregătește-te pentru întălnirea cu noul PEUGEOT 308 și personalitatea sa puternică. Sigla cu Leul Peugeot se remarcă în centrul grilei expresive frontale, în timp ce jantele de 16” acordă un plus de eleganță. Echiparea noului hatchback compact PEUGEOT 308 cuprinde tehnologii moderne, inclusiv la nivelul semnăturii luminoase, unde își fac simțită prezența blocurile optice cu halogen pentru o personalitate distinctă pe drum.

PEUGEOT i-COCKPIT®, EXPERIENȚA DE CONDUS REINVENTATĂ

Relaxeaza-te într-un univers conceput pentru plăcere. cu ajutorul interiorului PEUGEOT i-Cockpit®. Descoperă modul de condus mai rapid, mai ușor și mai intuitiv, la care contribuie volanul compact, display-ul de tip head-up și ecranul tactil capacitiv, la care se adauga pachetul audio Denoni Hi-Fi si Driver Sport Pack, pentru o experiență de condus specială.

Află mai mult!

Peugeot Drive Test

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: