Marca Peugeot a intrat în portofoliul Casa Auto din luna ianuarie a anului 2018.

Peugeot își canalizează toată energia pentru a fabrica vehicule cu design elegant, care amplifică simțurile pentru o experiență specială. Iar noi, cei de la Casa Auto, ne folosim pasiunea pentru mașini ca să le oferim clienților cea mai bună experiență, tratându-i așa cum ne-am dori și noi să fim tratați atunci când suntem clienți.

Showroom-ul Peugeot se află la parterul clădirii Solo, Lețcani 1113, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care actualii sau viitorii posesori Peugeot le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Peugeot este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garantie și post garanție le adăugam, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii , mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Peugeot.

Află mai multe despre modelele Peugeot!

Adresă: Lețcani, Nr. 1113, Jud. Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Noul 208Mașina anului 2020 în România

Noul PEUGEOT 208 își arată partea tinerească prin forma sa sportivă și distinctivă. Interiorul dezvăluie originalul PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Noua noastră mașină urbană îți oferă libertatea de a alege dintr-o gamă de motoare pe benzină, diesel sau electrice.

Noul PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, noul 208 captează cu adevărat atenția! Personalitatea sa puternică este subliniată și de un plafon Black Diamondi, de bosajele roților și ramele geamurilor vopsite în negru lucioasi, precum și de jantele cu inserții ce amintesc de tăierea diamantelori.

La interior, descoperă noua generație PEUGEOT i-Cockpit® 3Di. Experimentează condusul agil și intuitiv grație volanului compact cu butoane de control integratei, panoului digital de bord 3D complet configurabili, ecranului tactil HD de 10″i și celor 7 butoane de tip switchi. Nu în cele din urmă, poți personaliza ambianța interioară prin intermediul celor 8 LED-uri RGBi, pentru un aspect și mai modern.

Destinat traficului urban, noul 208 este dezvoltat pe baza noii platforme modulare CMPi/eCMPi, oferindu-ți libertatea de a alege între un motor cu combustie internă (benzină/motorină) și un motor electric, fără a fi nevoie de compromisuri. Ținuta de drum, propfilul aerodinamic și izolarea fonică optimizate, împreună cu o greutate totală redusă ajută la limitarea emisiilor de CO2, oferindu-ți totodată o experiență intensă de condus!

Află mai multe!

Noul 508Sedanul radical premium!

Descoperă noul PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, noul sedan radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator.

Bucura-te de pozitia de conducere agila si vizionara cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabil si cu ecranul capacitiv tactil HDi de 10″. Pentru o experienta de conducere de neegalat, desfata-te in confortul scaunelor, cu functiile de masaj multipuncti si cu sistemul Hi-Fi FOCAL®i ce ofera bucuria unui sunet clar precum cristalul.

Noul sedan premium PEUGEOT 508 oferă soluții de propulsie flexibile și promte o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronici. Motoarele sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutiile de viteze combină puterea și emisiile de CO2 cât mai scăzute.

Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.

Află mai mult!

Peugeot 3008 SUVNiciodată un SUV nu a ajuns atât de departe

SUV-ul PEUGEOT 3008 își dezvăluie forța și caracterul. La bordul acestui model pătrunzi într-un univers tehnologic și te bucuri de o experiență de condus amplificată grație motorizărilor eficiente pe DIESEL, BENZINĂ și PLUG-IN HYBRID.

De la lansare, PEUGEOT 3008 SUV a primit peste 67 de premii internaționale, inclusiv prestigiosul titlu European Car of the Year. SUV-ul 3008 a sedus mulți reprezentanți ai juriului internațional datorită calităților dinamice, stilului exterior, nivelului de echipare, designului interior și desigur, inovatorului PEUGEOT i-Cockpit®.

Îndrăgostește-te de designul noului SUV PEUGEOT 3008, cu a sa grilă cromată cadrilată* care unește blocurile optice dotate cu tehnologie full LED, accentuând aspectul dinamic, specific unei feline. Descoperă liniile sportive ale noului SUV, evidențiate prin inserții elegante cromate.

Conducatorul auto nu a avut niciodată la dispoziție un spațiu interior mai spectaculos pentru a porni în aventuri. Cu ajutorul noului PEUGEOT i-Cockpit, SUV-ul PEUGEOT 3008 te invită să descoperi un univers 100% digital. Ecranul tactil de 8″*, simplu de configurat și de personalizat, head-up display-ul și volanul compact cu comenzi integrate împreună cu transmisia electronică automată* alcătuiesc combinația perfectă pentru a duce experiența de conducere la cel mai înalt nivel.

Propulsorul PureTech care echipează SUV-ul PEUGEOT 3008 oferă un plus de plăcere la condus și un nivel ridicat de performanță. Motorizările BlueHDi sunt echipate cu tehnologii exclusive AdBlue®i și SCRi dezvoltate de PEUGEOT, care asigură performanțe ridicate și emisii reduse.

SUV-ul PEUGEOT 3008 HYBRID va fi disponibili în versiune HYBRID (2 roți motrice, 225CP). SUV-ul PEUGEOT 3008 HYBRID este disponibil și în versiune HYBRID4 (4 roți motrice, 300 CP).

Află mai mult!

Peugeot Drive Test

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: