Marca Peugeot a intrat în portofoliul Casa Auto din luna ianuarie a anului 2018.

Peugeot își canalizează toată energia pentru a fabrica vehicule cu design elegant, care amplifică simțurile pentru o experiență specială. Iar noi, cei de la Casa Auto, ne folosim pasiunea pentru mașini ca să le oferim clienților cea mai bună experiență, tratându-i așa cum ne-am dori și noi să fim tratați atunci când suntem clienți.

Showroom-ul Peugeot se află în incinta platformei Casa Auto din șos. Păcurari, nr. 177, Iași. Showroom-ul oferă, cu ajutorul colegilor noștri entuziaști, toate servicile pe care actualii sau viitorii posesori Peugeot le așteaptă, începând de la consultanța pentru vânzare sau finanțare, vizualizare modele și drive test, până la o simplă conversație, plăcută, despre brand-ul pe care îl iubim.

Service-ul Peugeot este asigurat de oameni cu experiență, care stăpânesc perfect metodele de reparaţie şi cunosc în detaliu vehiculul tău, iar serviciilor de reparații în garantie și post garanție le adăugam, așa cum suntem obișnuiti, consultanță, asistență service, accesorii , mașini de înlocuire și asistență rutieră la cele mai înalte standarde.

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România. Ne bucurăm să putem oferi continuitate și performanță, prin adăugarea în portofoliul nostru a brand-ului Peugeot.

Află mai multe despre modelele Peugeot!

Adresă: șos. Păcurari, nr. 177, Iași.

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: contact@testergrup.ro

Peugeot Drive Test

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Peugeot pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: