Newsletter
Renault este a 13-a marcă auto din portofoliul Casa Auto.
Responsabilitate și perfecționare sunt punctele forte ale comunității Renault. Sunt, de asemenea, valori pe care Casa Auto, divizia auto Tester Grup le promovează și le respectă.

Modelele noastre:
Renault Megane Sedan TCe 140 EDC
Renault MEGANE Sedan are un farmec aparte și la interior. De la postul de conducere modern, cu funcții online inteligente, la plafonul panoramic și finisajele elegante, te poți bucura de tehnologie și confort îmbunătățite. Modelul se remarcă cu un cuplu de 240 Nm și o putere de 140 CP, acest motor turbo de 1,3 l, cu injecție directă, este disponibil cu transmisie manuală sau automată, cu 7 trepte și ambreiaj dublu. Pentru accelerații mai puternice și rapide, pentru o călătorie mai plăcută.
Renault Megane Zen Tce 116 GPF 1
Renault MEGANE Sedan este unul dintre cele mai apreciate modele Renault. Cu un design elegant și impunător, modelul vine cu echipamente concepute special să-ți facă viața mai ușoară. Capota atletică, flancurile robuste, liniile precise, lateralele sculptate... toate accentuează caracterul său modern și rafinat.
Renault Trafic Furgon L2H1
Modelul este creat pentru a oferi experiențe cu stil care să se ridice la înălțimea așteptărilor tale și ale pasagerilor tăi. Cu un design interior restilizat, echipamente și motoare noi pentru un plus de eficacitate, Noul Renault TRAFIC inovează pe toate planurile. Cabina resprezintă un adevarat birou mobil unde toate accesoriile dumneavostră pot fi perfect conectate. Motorizările suple și economice beneficiază de ultimele tehnologii în domeniu.
Renault Kangoo Maxi ZE 33
KANGOO Z.E. este prima autoutilitară compactă electrică produsă în serie cu o autonomie de 200 km în condiții reale de drum cu o singură încărcare. KANGOO Z.E. oferă numeroase soluții de îmbunătățire a autonomiei cu ajutorul: anvelopelor speciale pentru reducerea consumului, modului Eco incorporat, sistemului de preîncălzire precum și frânarea regenerativă. Modelul poate fi adaptat la fiecare cerere, oferind o gamă largă de soluții practice și personalizate.
Renault ZOE
Cu un design modern și dinamic, linii îndrăznețe și cu o tehnologie care permite servicii conectate, Noul ZOE îți va schimba modul în care percepi mobilitatea urbană. Modelul prezintă o autonomie de 395 km care îți permite să evadezi în oraș și în afara lui, un design modern, dinamic și servicii conectate. În plus, te poți relaxa într-un interior realizat 100% din materiale reciclate, care combină confortul și respectul pentru mediul înconjurător.
Renault Clio Life Sce 65
Renault CLIO îți transformă fiecare călătorie într-o experiență plină de stil. Modelul te captivează cu stilul său de la prima vedere datorită liniilor fluide, profilului dinamic, aripilor sculptate și noului sistem de iluminare full LED. Se mândrește cu cel mai mare ecran tactil din clasa sa, cu navigare conectată, căutare puncte de interes cu Google Places. Cu ajutorul tehnologiei Renault EASY LINK, CLIO îți oferă o experiență la volan conectată și fără bătăi de cap!
Renault Captur Life Tce 90
Renault CAPTUR este acum mai modern și oferă mai multe opțiuni de personalizare, pentru a răspunde mai bine cerințelor tale. Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta preia și dezvoltă un “Smart Cockpit”, înclinat ușor spre şofer, cu o nouă consolă de bord. Insă nu doar poziția de conducere este regândită. Întreg spațiul destinat pasagerilor propune o revoluție atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, asigurând o experiență similară celei disponibile pe modelele din segmentele superioare.
Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid
Beneficiază de toate atuurile modelului CAPTUR: design și experiență la bord personalizabile; tehnologie de avangardă, cu cel mai mare ecran în segmentul său. In plus, Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Noul CAPTUR în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.
Renault Twizy
Renault TWIZY revoluționează transportul electric. Te bucuri de o călătorie plăcută, fără emisii poluante, fără zgomot și fără trepte de viteză schimbate manual. În maxim 3 ore și 30 de minute*, bateria este încărcată complet! Designul structurii a fost gândit cu prioritate funcţional: deschiderea ușilor, în sus, pentru acces ușor în orașele noastre aglomerate. Fiind o mașină distractiv de condus, TWIZY, are o manieră specială de a te umple de en-twizzy-asm! Poate fi condusă de la 16 ani de posesorii unui permis categoria B1 sau de la 18 ani de posesorii unui permis categoria B. TWIZY îți oferă libertatea după care tânjești și protecția de care ai nevoie, se conduce în siguranță și se parchează ușor mulțumită dimensiunilor sale compacte.

Ultimele noutăți:

Loading...
Prețuri
ID Model An Pret Status
125 Renault Trafic Furgon L2H1 2019 18.927,00 EUR available
126 Renault Kangoo Maxi ZE 33 2019 18.589,00 EUR available
242 Renault Noul CAPTUR LIFE TCE 90 2020 15.900,00 EUR available
261 Renault Noul ZOE Life Z.E. 40 2020 30.540,00 EUR available
Test Drive
Testați toate modelele pe care vi le doriți. Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

Înscrie-te la Drive Test Casa Auto
Ești tot mai aproape de a testa mașina visurilor tale. Doar completează datele de mai jos.
Am citit "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
prin telefon la numărul mai sus menționat
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
prin email pe adresa mai sus completată