CASA AUTO vă invită în noul showroom Renault din Calea Chișinăului, nr. 23

Responsabilitate și perfecționare sunt punctele forte ale comunității Renault. Sunt, de asemenea, valori pe care Casa Auto, divizia auto Tester Grup le promovează și le respectă.

Din luna iunie 2018, CASA AUTO a devenit partener Renault, ca o continuare firească a colaborării începută în 2004 cu Dacia și continuată in 2005 cu reprezentarea Nissan.

CASA AUTO vă invită în noul showroom din Calea Chișinăului, nr. 23, showroom modern, construit conform ultimelor standarde, aflat la doar câteva minute de centrul orașului.

Echipa CASA AUTO vă așteaptă de luni până vineri între orele 8:00 – 18:00 și sâmbătă de la 9:00 la 14:00, cu soluții potrivite pentru a vă concretiza dorința de a deține un automobil Renault.

În showroom-ul Renault de la CASA AUTO cei interesați vor putea admira  cele mai noi modele ale constructorului,  precum Renault TALISMAN, pot testa cele mai recente generații ale SUV-urilor, dar și binecunoscutele CLIO sau MEGANE. Pe lângă autoturisme, reprezentanța Renault de la CASA AUTO oferă și o gamă importantă de vehicule comerciale/utilitare care include KANGOO, TRAFIC și MASTER.

Echipa din showroom-ul Renault al CASA AUTO va asigura clienților consiliere de vânzări autovehicule noi și accesorii în timp ce operațiunile de service și vânzările de piese vor fi asigurate de echipa CASA AUTO din Valea Lupului nr. 10, DN 28.

Renault este a 13-a marcă auto din portofoliul CASA AUTO.

Află mai multe despre modelele Renault! 

Adresă Showroom: Calea Chișinăului, nr. 23, parter, clădire CENTRO

Adresă Service: Valea Lupului 10, DN 28, Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Renault Drive Test

Testați toate modelele Renault pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Renault pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: