CASA AUTO vă invită în noul showroom Renault din Șos. Bucium nr. 17

Responsabilitate și perfecționare sunt punctele forte ale comunității Renault. Sunt, de asemenea, valori pe care Casa Auto, divizia auto Tester Grup le promovează și le respectă.

Din luna iunie 2018, CASA AUTO a devenit partener Renault, ca o continuare firească a colaborării începută în 2004 cu Dacia și continuată in 2005 cu reprezentarea Nissan.

CASA AUTO vă invită în noul showroom din Șos. Bucium nr. 17, showroom modern, construit conform ultimelor standarde, aflat la doar câteva minute de centrul orașului.

Echipa CASA AUTO vă așteaptă de luni până vineri între orele 8:00 – 18:00 și sâmbătă de la 9:00 la 14:00, cu soluții potrivite pentru a vă concretiza dorința de a deține un automobil Renault.

În showroom-ul Renault de la CASA AUTO cei interesați vor putea admira  cele mai noi modele ale constructorului,  precum Renault TALISMAN, pot testa cele mai recente generații ale SUV-urilor, dar și binecunoscutele CLIO sau MEGANE. Pe lângă autoturisme, reprezentanța Renault de la CASA AUTO oferă și o gamă importantă de vehicule comerciale/utilitare care include KANGOO, TRAFIC și MASTER.

Echipa din showroom-ul Renault al CASA AUTO va asigura clienților consiliere de vânzări autovehicule noi și accesorii în timp ce operațiunile de service și vânzările de piese vor fi asigurate de echipa CASA AUTO din Valea Lupului nr. 10, DN 28.

Renault este a 13-a marcă auto din portofoliul CASA AUTO.

Tester Grup sărbătorește 26 de ani de activitate. Descoperă cele mai bune oferte aniversare la toate brand-urile auto din grup.

Află mai multe despre modelele Renault! 

Adresă Showroom: Șos. Bucium Nr. 17, Iași

Adresă Service: Valea Lupului 10, DN 28, Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Noul CLIODesigned for living

Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Noul CLIO te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Cel mai mare ecran tactil din clasa sa, cu navigare conectată, căutare puncte de interes cu Google Places. Cu ajutorul tehnologiei Renault EASY LINK, noul CLIO îți oferă o experiență la volan conectată și fără bătăi de cap!

La fel de confortabilă în oraș, ca și la drum lung, acest model extraordinar de clasă mică te protejează în orice situație, cu ajutorul sistemului de frânare automată de urgență cu protecție pentru pietoni. Noul CLIO include cele mai recente soluții Renault EASY DRIVE, printre care menționăm camera video 360O și Easy Park Assist.

Află mai mult!

MEGANE SedanWake up your passion

Renault MEGANE Sedan atrage toate privirile. Caroseria sedan, liniile dinamice și proporțiile generoase îi conferă un stil unic, energic și în acelaşi timp elegant.

Cu un design elegant, dar impunător, și un interior cu tehnologii intuitive care îți fac călătoriile mai ușoare, modelul vine cu o personalitate unică.

Vitezometru digital, afișaj color, consolă centrală ergonomică, ecran tactil vertical de 8,7 inchi cu interfață intuitivă sau head-up display: la volanul lui Renault MEGANE Sedan ești mereu în centrul acțiunii.

Află mai mult!

 

MEGANE HatchWake up your passion

Farmecul irezistibil al lui Renault MEGANE  Hatch atrage toate privirile. Sistemele de lumini originale pe bază de leduri, atât în față, cât și în spate, subliniază caracterul său dinamic.

Vei fi sedus instantaneu de interiorul său high-tech și de calitatea excepțională a finisajelor.

Echilibrul dintre design, tehnologii inovatoare, stil și agilitate – îl descoperi la volanul lui Renault MEGANE, o mașină modernă cu personalitate.

Află mai mult!

CAPTURBucură-te de viață!

Descoperă stilul urban elegant al Renault CAPTUR. Designul blocurilor optice, grila frontală impunătoare și noile jante scot în evidență stilul său original mai mult ca oricând.

Fă-te remarcat! Grație Noului sistem de lumini bazat integral pe leduri și cu design în formă de „C”, Renault CAPTUR se face remarcat oriunde și oricând.

Redescoperă muzica! Cele 7 boxe BOSE® de înaltă fidelitate din Renault CAPTUR îți oferă o experiență audio incredibilă. Sistemele multimedia de bord disponibile pentru Renault CAPTUR sunt dotate cu un ecran tactil de dimensiuni generoase pentru a te putea bucura cu ușurință de orice conținut multimedia.

Preferi să controlezi mediul multimedia de pe smartphone? Radioul R&Go cu conectare online îți permite să accesezi cu ușurință orice conținut multimedia prin aplicația R&Go.

Siguranta este prioritara pentru inginerii Renault. Bucură-te de o călătorie relaxată datorită multiplelor sisteme de asistență: sistem de asistență la pornirea din rampă, asistență la frânarea de urgență, sistem electronic de control al stabilității, Easy Park Assist, cameră retrovizoare și senzori de parcare, detector de unghi mort. Nu în ultimul rând, foarte util si comod, Noul Captur vine cu cardul Mâini libere care te scapă de grija cheilor de la mașina.

Află mai mult!

Renault Drive Test

Testați toate modelele Renault pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Renault pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: