CASA AUTO vă invită în noul showroom Renault din Șos. Bucium nr. 17

Responsabilitate și perfecționare sunt punctele forte ale comunității Renault. Sunt, de asemenea, valori pe care Casa Auto, divizia auto Tester Grup le promovează și le respectă.

Din luna iunie 2018, CASA AUTO a devenit partener Renault, ca o continuare firească a colaborării începută în 2004 cu Dacia și continuată in 2005 cu reprezentarea Nissan.

CASA AUTO vă invită în noul showroom din Șos. Bucium nr. 17, showroom modern, construit conform ultimelor standarde, aflat la doar câteva minute de centrul orașului.

Echipa CASA AUTO vă așteaptă de luni până vineri între orele 8:00 – 18:00 și sâmbătă de la 9:00 la 14:00, cu soluții potrivite pentru a vă concretiza dorința de a deține un automobil Renault.

În showroom-ul Renault de la CASA AUTO cei interesați vor putea admira  cele mai noi modele ale constructorului,  precum Renault TALISMAN, pot testa cele mai recente generații ale SUV-urilor, dar și binecunoscutele CLIO sau MEGANE. Pe lângă autoturisme, reprezentanța Renault de la CASA AUTO oferă și o gamă importantă de vehicule comerciale/utilitare care include KANGOO, TRAFIC și MASTER.

Echipa din showroom-ul Renault al CASA AUTO va asigura clienților consiliere de vânzări autovehicule noi și accesorii în timp ce operațiunile de service și vânzările de piese vor fi asigurate de echipa CASA AUTO din Valea Lupului nr. 10, DN 28.

Renault este a 13-a marcă auto din portofoliul CASA AUTO.

Află mai multe despre modelele Renault! 

Adresă Showroom: Șos. Bucium Nr. 17, Iași

Adresă Service: Valea Lupului 10, DN 28, Iași

Telefon/Fax: 0232 933

E-mail: casaauto@testergrup.ro

Noul CAPTURO nouă personalitate, același CAPTUR

O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV.

Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta preia și dezvoltă un “Smart Cockpit”, înclinat ușor spre şofer, cu o nouă consolă de bord. Insă nu doar poziția de conducere este regândită. Întreg spațiul destinat pasagerilor propune o revoluție atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, asigurând o experiență similară celei disponibile pe modelele din segmentele superioare.

Cu aripi elegant conturate și cu plafonul personalizabil, care creează efectul ”floating roof”, noul SUV de segment B este inconfundabil. Transformarea exterioară, realizată cu ajutorul unor linii mai expresive, respectă în același timp aspectele senzuale ale “designului francez” pe care Renault le prețuiește. Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18” (în funcție de versiune), un ampatament mărit (2,63 m sau +2 cm) și 27 l pentru spațiul de depozitare, inteligent distribuite în habitaclu.

Profita de oferta de lansare valabilă pană la finalul lunii februarie prin Renault Smart pentru NOUL RENAULT CAPTUR LIFE TCE 100: rată de la 89 €* / lună (TVA inclus).

Afla mai mult

Noul CLIODesigned for living

Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Noul CLIO te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Cel mai mare ecran tactil din clasa sa, cu navigare conectată, căutare puncte de interes cu Google Places. Cu ajutorul tehnologiei Renault EASY LINK, noul CLIO îți oferă o experiență la volan conectată și fără bătăi de cap!

La fel de confortabilă în oraș, ca și la drum lung, acest model extraordinar de clasă mică te protejează în orice situație, cu ajutorul sistemului de frânare automată de urgență cu protecție pentru pietoni. Noul CLIO include cele mai recente soluții Renault EASY DRIVE, printre care menționăm camera video 360O și Easy Park Assist.

Noul CLIO îți pune la dispoziție un habitaclu complet reproiectat, pentru confortul pasagerilor și mai mult spațiu la bord. Noul CLIO te cucerește de la prima vedere, cu stilul său modern și seducător pus în valoare de noua culoare Orange Valencia.

Vezi oferte

KADJARDinamic și robust.

KADJAR revine cu un design mai atractiv. Pe șosea, noua grilă față, barele reproiectate, farurile cu LED și jantele din aliaj ușor, de 19 inch, atrag toate privirile. Nici habitaclul nu trece neobservat, cu tapițerie din piele, finisaje și detalii de înaltă calitate.

Noul KADJAR te cucerește cu stabilitatea sa excelentă, datorată sistemului 4×4. De asemenea, beneficiază de cele mai recente noutăți tehnologice Renault în domeniul atenționărilor privind viteza

Prin intermediul R-LINK 2, ai acces imediat la orice conținut multimedia. Iar în ceea ce privește sunetul, alege ce-i mai bun, cu sistemul audio premium Bose®. Adaptează viteza în funcție de datele privind indicatoarele rutiere detectate de cameră. Dacă depășești limita de viteză, tabloul de bord și sistemul de navigație te avertizează printr-un sistem de atenționare vizual.

Un SUV robust pregătit să te însoțească oriunde, noul KADJAR este gata de noi aventuri… Confortabil în partea din față, cu o consolă centrală nouă, scaune cu perne ajustabile pe lungime etc. În partea din spate dispune de prize USB, ventilație pentru aerul condiționat, banchetă rabatabilă și compartimente de depozitare. Noul KADJAR îți oferă bucuria unui spațiu interior proiectat cu multă atenție.

Vezi oferte

MeganeÎți încântă simțurile

Un profil elegant și dinamic, un habitaclu high-tech și finisaje de calitate… Renault MEGANE atrage toate privirile.

Beneficiind de echipamente ușor de utilizat, consola centrală generoasă a modelului Renault MEGANE îți oferă acces la un mediu high-tech autentic: ecran tactil de 8,7 inch, afișaj color și instrumente digitale.

Descoperă tehnologia MULTI-SENSE. Aceasta îți permite să alegi dintre 5 moduri de condus, în funcție de dispoziție și nevoi: fiecare mod influențează răspunsul motorului, zgomotul motorului, culoarea iluminării interioare etc.

Linii robuste, grilă frontală impunătoare, iluminare originală și distinctivă cu leduri… Designul dinamic al modelului Renault MEGANE promite senzații tari. Sistem de lumini față și spate original și jante de 17 inch. Profilul îndrăzneț al modelului Renault MEGANE atrage toate privirile.

Așează-te confortabil în habitaclul high-tech. Bucură-ți simțurile cu materialele rafinate și finisaje de calitate.

Vezi oferte

Megane SEDANCălătorești cu eleganță!

Renault MEGANE Sedan atrage toate privirile. Liniile dinamice îi conferă un stil unic, energic și în acelaşi timp elegant.

Beneficiind de echipamente ușor de utilizat, consola centrală generoasă a modelului Renault MEGANE Sedan îți oferă acces la un mediu high-tech autentic: ecran tactil de 8,7 inch, afișaj color și instrumente digitale.

Descoperă tehnologia MULTI-SENSE. Aceasta îți permite să alegi dintre 5 moduri de condus, în funcție de dispoziție și nevoi: fiecare mod influențează răspunsul motorului, zgomotul motorului, culoarea iluminării interioare etc.

Renault MEGANE Sedan inspiră dinamism. Capota atletică, flancurile robuste, liniile precise, lateralele sculptate… toate accentuează caracterul său modern și rafinat. Sistem de lumini față și spate original, jante de 16 inch și linii sculptate… Profilul îndrăzneț al modelului Renault MEGANE Sedan atrage toate privirile

Așează-te confortabil în habitaclul high-tech. Bucură-ți simțurile cu materialele rafinate și finisaje de calitate.

Vezi oferte

Renault Drive Test

Testați toate modelele Renault pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi:

Testați toate modelele Renault pe care vi le doriți.

Completați formularul din Trimite Solicitare și vă contactăm noi: